Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Gledam Terezu kako se oprasta.
Od Cercila do Borisa jbt
Od Cercila do Borisa jbt

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mi smo pre dvadesetak dana išli samo sa kabinskim u Wizz-u. I možeš neotvorene ambalaže tipa konzerve (preneli smo 4 konzerve kavijara), možeš i sendvič ako ćeš ga ugurati u džep jakne. Mi smo preneli i plazmu, dva čipsa, smoki...Jedino ne možeš tečnosti veće od 1 dl, i to mora da bude u zip kesi (jedna zip kesa po prtljagu a u zip kesi može da bude više flašica).Pa odkud znam kad je vazdusnom.mozda moram cik cak
Nego ovde ste svi nobles,niko ne putuje jeftino,a mene zanima jedno paradajzturist pitanje
Imam samo mali kabinski prtljag,10 kg i zelim da ponesem neotvoren dvopek i pastetu od tune.ja kad stignem moram da jedem odmah,ne zanima me da trazim okolo hranu.a putujem wizz air-om
Hoce li me pustiti sa tim?

Eto info iz prve rukeMi smo pre dvadesetak dana išli samo sa kabinskim u Wizz-u. I možeš neotvorene ambalaže tipa konzerve (preneli smo 4 konzerve kavijara), možeš i sendvič ako ćeš ga ugurati u džep jakne. Mi smo preneli i plazmu, dva čipsa, smoki...Jedino ne možeš tečnosti veće od 1 dl, i to mora da bude u zip kesi (jedna zip kesa po prtljagu a u zip kesi može da bude više flašica).
ima bre da sletim sa pecenim piletomDivno! Pa daj neki koristan info,bilo staOhoho, baš lepo
Bila sam 2000 u septembru. Sećam se da je bilo hladno i da su cigarete bile preskupe. Tu sam momku (mm-u) kupila prvi poklon-parfem koji mu je i danas omiljeni i sebi unikatni prsten od drške srebrne viljuške![]()
Možda se to razlikuje od aerodroma, mi smo išli iz Budimpešte. A kad smo se vraćali iz Moskve, iz jednog prtljaga su nam oduzeli tri vodkice od po 1 dl. Problem je bio što smo u tom rancu imali dve zip kesice. U jednoj tri flašice neke tečnosti protiv komaraca, a u drugoj te tri vodkice. Rekli su nam da biramo šta ćemo preneti a da drugu kesicu bacaju.Da su tih šest flašica bile u jednoj zip kesici, ne bi nam oduzeli.Eto info iz prve rukeima bre da sletim sa pecenim piletom
E to sam procitala.jedna zip kesa po koferuMožda se to razlikuje od aerodroma, mi smo išli iz Budimpešte. A kad smo se vraćali iz Moskve, iz jednog prtljaga su nam oduzeli tri vodkice od po 1 dl. Problem je bio što smo u tom rancu imali dve zip kesice. U jednoj tri flašice neke tečnosti protiv komaraca, a u drugoj te tri vodkice. Rekli su nam da biramo šta ćemo preneti a da drugu kesicu bacaju.Da su tih šest flašica bile u jednoj zip kesici, ne bi nam oduzeli.
imas u dmu i liljju prazne male bocice za toE to sam procitala.jedna zip kesa po koferu
Ja cu imati samo gel za umivanje.neki hidra od alverde super skida sminku i ne susi lice.samo treba da kupim malu bocicu da prespem
Može flašica od hidrogena ili alkoholaE to sam procitala.jedna zip kesa po koferu
Ja cu imati samo gel za umivanje.neki hidra od alverde super skida sminku i ne susi lice.samo treba da kupim malu bocicu da prespem
Tako je svuda, osim kod nas. Kod nas mozes sta hoces da uneses u avionMožda se to razlikuje od aerodroma, mi smo išli iz Budimpešte. A kad smo se vraćali iz Moskve, iz jednog prtljaga su nam oduzeli tri vodkice od po 1 dl. Problem je bio što smo u tom rancu imali dve zip kesice. U jednoj tri flašice neke tečnosti protiv komaraca, a u drugoj te tri vodkice. Rekli su nam da biramo šta ćemo preneti a da drugu kesicu bacaju.Da su tih šest flašica bile u jednoj zip kesici, ne bi nam oduzeli.

Cestitam, da beba bude zdrava i da je sreca prati kroz zivotKuc kuc
Jel gotovo zapiranje?
Postao sam stric, to je za pohvalu : )

I htedoh još da ti kažem, da se ne iznenadiš.E to sam procitala.jedna zip kesa po koferu
Procitala sam da je razmak sedista 75 cm.ja cu preziveti samo ako sam do prolazaI htedoh još da ti kažem, da se ne iznenadiš.
Ti letovi nisu džaba jeftini. Sedišta su mala, približena tako da nema šanse da prekrstiš noge, a ni ne obaraju se ni za santimetar. Mi malo krakatije dodirujemo kolenima sedište ispred nas. Ja sam ladno zadremala tako što sam glavu naslonila na sedište ispred jer mi je to bio prirodniji položaj nego da se naslonim. Još ako ti zapadne neko sa onim poznatim mirisom "Oznojaš" u blizini...
Al. preživi se, i to, i obraćanje pilota na engleskom jeziku sa totalno mađarskim akcentom, i stuardese koje pokušavaju da ti prodaju po basnoslovnim cenama piće, vodu i parfeme, sve se preživi kad letiš za četvrtinu realne cene.
Možeš, ali pod jednim uskovom...Ova moja mala ludača popila pola litre čokoladnog mleka pre polaska na aerodrom. Onda joj naravno bilo muka i u toku leta je povratila. Zvali smo stuardesu, pa je odnela kesicu i na našu molbu joj donela POLA papirne čaše vode. Inače se voda naplaćuje oko 2 evra flašica od pola litre.A vodu ne mozes da dobijes gratis ?

Pa nije frka,ja sam zahvalna sto hoce da pisu o bilo cemu vezanom za putovanje,jer me to ovih dana raduje i preokupirapa kupiš vodu na aerodromu
smokvo preživećeš, tolika frka ni oko čega

Možeš i više, ali flašice moraju biti 1 dl, a i što kaže čovek, isprsi se za tu flašicu vode na aerodromu, smeš da uneseš ako kupiš kod njih, ili se napi pre ulaska u avion, kod wc-a pre ulaska ima ona fontanica sa pijaćom vodom...bar u Budimpešti.. Koliko dugo putuješ ?Znaci da krenem da povracam
A u avion mogu da unesem 1 dl vode?![]()
Procitala sam da je razmak sedista 75 cm.ja cu preziveti samo ako sam do prolaza
A procala sam vam kako smo se vracali iz tunisa,ja ne mogu da sednem ,nemam gde da uguram kolena.bez sve sale.zovem stjuardesu,pokazem joj,tek se ona prodere preko punog aviona,imamo ovde jednu VELIKU !!!
Ceo avio se okrene da vidi godzilu
I premeste nas u onaj prvi red do zida
Pa Smoki.Ja sam išla poslovno, malo sam vremena imala za turistički obilazak. Ovo sto sa već napisala su mi jedina sećanja na Stokholm - hladnoća i cigare od 10 marakaDivno! Pa daj neki koristan info,bilo sta

Svi su te pozdravilismoki pozdravi sve![]()