Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
i dalje to kažem...![]()
Probaj
Nemoj da si luda
Garantujem da bi se extra snasla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i dalje to kažem...![]()
Probaj
Nemoj da si luda
Garantujem da bi se extra snasla

Pa svaka ti čast na volji i energiji!Ја успела да променим смештај за школу у природи, па ви како хоћете![]()
Ја успела да променим смештај за школу у природи, па ви како хоћете![]()
Ја успела да променим смештај за школу у природи, па ви како хоћете![]()

svaka cast
ja se spremam u ofanzivu za rekreativnu. ide 12 dece sa jednom vaspitacicom. kazu tek ako ide 14 ili 15, idu obe vaspitacice. Vaspitacica koja ih vodi je pred penzijom i sama je odlucila da decu vodi ona jer "njoj je zdravlje najvaznije i mora da ide zbog zdravlja. Plus, vodi unuka jer nije bio na letovanju".
nikakv roditeljsaki nije bio sazvan da nam se objasni bilo sta. Prosle godine je ih je isto ona vodila, ali bilo ih je 4 iz grupe i njen unuk. Uspela je da se izbori sa svim jer ih je bilo malo, ali ove godine ih je mnogo i sumnjam da ce moci adekvatno da se brine i posveti svima

Само подбуниш остале родитеље, остало се решава само
Стварно, док не подигнеш глас мисле да смо овце за шишање.
Е, па, сад смо доказали да нисмо, а око тендера сам открила свашта, типа понуда за 3-креветне собе, а испаде смештај 8-креветне и 10-креветне.
А цена иста.
Нема сагласности савета родитеља, односно није се гласало.
И тако, открило се свашта нешто, само је захтевало стрпљења, неки потрошен импулс за телефоне и мало чачкања по законима.
)mina, ne znam odakle da krenem, gde mogu da nadjem neki pravilnik? ovo je predskolski uzrast, na netu sam nasla samo pravilnik za osnovnu skolu.
zelim da znam na koji nacin se odredjuje koja vaspitacica ide i koliki broj dece moze da ide na jednu vaspitacicu
Sve se može kad se hotje i kad Mina uzme stvar u svoje ruke..brao, čestitam..)
- - - - - - - - - -
To mu dođe ono mala građanska inicijativa... da ne budemo ofce..

Broj dece po vaspitačici određuje agencija, zavisi od njihove kalkulacije. A vaspitačice se međusobno dogovaraju koja će da ide.mina, ne znam odakle da krenem, gde mogu da nadjem neki pravilnik? ovo je predskolski uzrast, na netu sam nasla samo pravilnik za osnovnu skolu.
zelim da znam na koji nacin se odredjuje koja vaspitacica ide i koliki broj dece moze da ide na jednu vaspitacicu
Broj dece po vaspitačici određuje agencija, zavisi od njihove kalkulacije. A vaspitačice se međusobno dogovaraju koja će da ide.
Ako neće nijedna da ide onda ne idu ni deca. Ona koja hoće da ide ta ide. Za dve mora da bude dovoljno dece da bi se agenciji isplatilo.
Broj dece po vaspitačici određuje agencija, zavisi od njihove kalkulacije. A vaspitačice se međusobno dogovaraju koja će da ide.
Ako neće nijedna da ide onda ne idu ni deca. Ona koja hoće da ide ta ide. Za dve mora da bude dovoljno dece da bi se agenciji isplatilo.