Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Get a room![]()
http://fs1.****************/images/171112/6uzxrldy.gif
![]()
Ona mi je omiljeni lik iz crtaca 
Ona mi je omiljeni lik iz crtaca
![]()

Izgleda da su vami i naravi slične
![]()

Jesu, i ja sam tako vrcava i ljubomorna![]()
Da se primetiti,
Ali dobro, sve je to ljudski . Šta bi bilo da smo svi uslužni, predusretljivi i poslušni .
Kakav bi to smor bio od života.
Znaš Fiona , ima muškaraca koje žena mora malo da "žulja"
Sve to radi ravnoteže medj zvezdama![]()

Ne razumem boldovan deo![]()
bez ljutnje 

ko se ljuti nije dobar čovek![]()

tako mi deluje,sasrećom 
Znao sam , hdedoh da pojasnim, ali reko shvatičeš naš sleng.
Ne ide i kad ti žena sve povldjuje, postaje monotono tako.
Mora da postoji mala doza ljubomore i "zagorčavanja života "
Razdrma se tako učmalost i razdrmaju strasti....
Sad me pitaj šta je ovo "zagorčavanje života " ?
Fiona vidi se da si ti lepo vaspitana osoba, poštedjena puno loših stvari u životu, da ne kažem Štreberkabez ljutnje
Meni tvoje ponašanje simpatično, ono kao rasla u saksiji ili pala s"marsa.
![]()

Sto se tice konstatacije da sam rasla u saksiji, tj pala sa marsa, to sam vec cula od vise ljudi, tako da je moguce da je istina. 
Naljutila si se , znao sam !![]()
Nisam se naljutila. Potpuno se slazem da je uvek potrebno malo varnica da se razmrdaju stvari u vezi.
Mislim da biti streber nije nista lose, cak sta vise smatram da su streberi pametni ljudi, tako da zahvaljujem na komplimentu.Sto se tice konstatacije da sam rasla u saksiji, tj pala sa marsa, to sam vec cula od vise ljudi, tako da je moguce da je istina.
A s obzirom da si tako dobar analiticar, da ne mozes mozda da vidis sta me ceka u buducnosti?
Isla sam da se istusiramNisam se naljutila.
![]()

branko, pa pa pazi se ova mala gazi svetako mi deluje,sasrećom
![]()

Ovakvo zapazanje od tebe nisam ocekivala![]()

žao mi čoveka
vidi se da si zmija
- - - - - - - - - -
ali draga si mi i ti koa i branko kao i svi forumaši, ja sve volim![]()
Mora da si me pomesala sa nekim, ja sam bas dobar covek. Bar se jako trudim da budem.

Hvala na brizibranko, pa pa pazi se ova mala gazi svetako mi deluje,sasrećom
![]()
, šta ću ja jadan i neiskusan 
Drago mi je zrelo i pametno rasudjivanje, I ja Štrebere smatram za pametne ( Majkl-SoftPotpuno se slazem da je uvek potrebno malo varnica da se razmrdaju stvari u vezi.
Mislim da biti streber nije nista lose, cak sta vise smatram da su streberi pametni ljudi, tako da zahvaljujem na komplimentu.Sto se tice konstatacije da sam rasla u saksiji, tj pala sa marsa, to sam vec cula od vise ljudi, tako da je moguce da je istina.
A s obzirom da si tako dobar analiticar, da ne mozes mozda da vidis sta me ceka u buducnosti?
Isla sam da se istusiramNisam se naljutila.
![]()