Pohvalite se III

Ne razumem boldovan deo :think:

Znao sam , hdedoh da pojasnim, ali reko shvatičeš naš sleng.
Ne ide i kad ti žena sve povldjuje, postaje monotono tako.
Mora da postoji mala doza ljubomore i "zagorčavanja života "
Razdrma se tako učmalost i razdrmaju strasti....
Sad me pitaj šta je ovo "zagorčavanje života " ? :D
Fiona vidi se da si ti lepo vaspitana osoba, poštedjena puno loših stvari u životu, da ne kažem Štreberka :zkez: bez ljutnje :heart:
Meni tvoje ponašanje simpatično, ono kao rasla u saksiji ili pala s"marsa.
:ortaci2:

Znao sam , hdedoh da pojasnim, ali reko shvatičeš naš sleng.
Ne ide i kad ti žena sve povldjuje, postaje monotono tako.
Mora da postoji mala doza ljubomore i "zagorčavanja života "
Razdrma se tako učmalost i razdrmaju strasti....
Sad me pitaj šta je ovo "zagorčavanje života " ? :D
Fiona vidi se da si ti lepo vaspitana osoba, poštedjena puno loših stvari u životu, da ne kažem Štreberka :zkez: bez ljutnje :heart:
Meni tvoje ponašanje simpatično, ono kao rasla u saksiji ili pala s"marsa.
:ortaci2:

Potpuno se slazem da je uvek potrebno malo varnica da se razmrdaju stvari u vezi. :lol:

Mislim da biti streber nije nista lose, cak sta vise smatram da su streberi pametni ljudi, tako da zahvaljujem na komplimentu. :ok: Sto se tice konstatacije da sam rasla u saksiji, tj pala sa marsa, to sam vec cula od vise ljudi, tako da je moguce da je istina.

A s obzirom da si tako dobar analiticar, da ne mozes mozda da vidis sta me ceka u buducnosti? :mrgreen:

Naljutila si se , znao sam ! :(

Isla sam da se istusiram :lol: Nisam se naljutila. :D

Potpuno se slazem da je uvek potrebno malo varnica da se razmrdaju stvari u vezi. :lol:

Mislim da biti streber nije nista lose, cak sta vise smatram da su streberi pametni ljudi, tako da zahvaljujem na komplimentu. :ok: Sto se tice konstatacije da sam rasla u saksiji, tj pala sa marsa, to sam vec cula od vise ljudi, tako da je moguce da je istina.

A s obzirom da si tako dobar analiticar, da ne mozes mozda da vidis sta me ceka u buducnosti? :mrgreen:

:lol:

branko, pa pa pazi se ova mala gazi sve :lol: tako mi deluje,sasrećom :mrgreen:
Hvala na brizi :heart: :cmok:, šta ću ja jadan i neiskusan :mrgreen:

Drago mi je zrelo i pametno rasudjivanje, I ja Štrebere smatram za pametne ( Majkl-Soft:D) eto vidiš
Sad ću i ja na tuširanje, vruće mi :zkez:
nemoj da mi pobegnete

Back