Pohvalite se III

Мени је што се тиче писања у смислу да се искрено одушевим размером лупетања - Пера Луковић. Убоде некад право у око мада му је већина текстова пијано батргање.

luković je bio dobar jedino dok se bavio muzikom i pisao za Džuboks pre jedno 200 godina
jednom je pisao o novom LP Divljih jagoda, pa se osvrnuo i na omot ploče
"basista je na sebe nakačio nekakve lance, šteta što mu ruke nisu sputane njima da ne može da svira" :))))

- - - - - - - - - -

crče :rotf:

cimaju me za neki poslič u Norveškoj i Kijevu.
Uvek me pred novu godinu tako iscima neko !
U Norvešku mi se ne ide kratak posao , a ja tražim pare za pun mesec
U Kijev više ne smem , ne znam kakvo je raspoloženje raje tamo prema nama Srbima ?
Prem da mi ortaci garantuju bezbednost, !
Postao sam više lenj i star za takva cimanja ! mora da starim :fdlan:

Poslednja izmena:
pa preseli se pa će zajedno da šetamo i ogovaramo forumaše

Vec nas zamisljam kako setamo po keju :lol:

cimaju me za neki poslič u Norveškoj i Kijevu.
Uvek me pred novu godinu tako iscima neko !
U Norvešku mi se ne ide kratak posao , a ja tražim pare za pun mesec
U Kijev više ne smem , ne znam kakvo je raspoloženje raje tamo prema nama Srbima ?
Prem da mi ortaci garantuju bezbednost, !
Postao sam više lenj i star za takva cimanja ! mora da starim :fdlan:

Zasto mislis da je u Kijevu lose raspolozenje prema Srbima? Jer volimo Putina? :D

Apropo reputacije, ja zaista mislim da muskarci ne mogu da vole.

Vec nas zamisljam kako setamo po keju :lol:

Zasto mislis da je u Kijevu lose raspolozenje prema Srbima? Jer volimo Putina? :D

Apropo reputacije, ja zaista mislim da muskarci ne mogu da vole.

Upravo to ! poznajem dobro ukraince i njihov mentalitet ! A i javljeno mi . Jednostavno, ne bi "mečki na rupu" nije mi nužda.
Fiona, za ovo boldovano, nemam reči, podcenila si i uvredila muškarce ili govori neko loše iskustvo iz tebe !
Nema velike razlike izmedju osećanja muškaraca i žena, ako vi žene još niste i sračunatije, što vas stavlja u poziciju da vi ne znate da volite ! :D

- - - - - - - - - -

Pa nije bas najsrecnije trenutno u Kijevu ...mada para vrti ...ali opet :lol:

Ma i metak vrti :D

Upravo to ! poznajem dobro ukraince i njihov mentalitet ! A i javljeno mi . Jednostavno, ne bi "mečki na rupu" nije mi nužda.
Fiona, za ovo boldovano, nemam reči, podcenila si i uvredila muškarce ili govori neko loše iskustvo iz tebe !
Nema velike razlike izmedju osećanja muškaraca i žena, ako vi žene još niste i sračunatije, što vas stavlja u poziciju da vi ne znate da volite ! :D

Losa iskustva govore iz mene :lol:

Back