DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
neam sčim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis da nije tako i u suprotnom slucaju?
Sto se tice kidanja lanaca?
pa da samo sto sa tim iskustvom sada mogu samo da obrisem onu stvar
mislim da lunja pita da li i devojcice u nekom trenutku moraju da pokidaju lance kojima su vezane za roditelje. i d ali to kidanje isot moze da dovede do nezeljenih posledica.

slazem se, ali mozes prenijeti iskustvo, pa se mozda neko drugi ne zajebe.
)ja poslusam ako ce mi zivot biti laksi)
pa kad si ti jedna pametna glavica...
evo ja da se pohvalim da idemo na rucak kod crnogorca u kafanu.vec me boli stomak...
)mislim da je vazno da kad imas sinove otac bude dominantan u smislu da se vise bavi detetom nego majka,da ne bude da kao puno radi,ili mama bolje zna,ili nece da se svadja sa njom ko bolje zna.jel ako mama oseca da je ona i mama i tata,a tata je porcelanska figura koju povremeno dignu da se obrise prasina,onda se ona bori kao lavica da bude i ono sto treba i sto ne treba.pa se i deca previse vezu,a to skapiraju kad udju u neke godine,pa onda pokusavaju na silu da kidaju lance i da postaju besni i puni otpora.ne moze otac kad ima musku decu samo da se smeska i klima glavom
imam ja jednog komsiju,mozda sam pisala,taj tip od kad dodje sa posla do uvece stalno vozi bajs sa sinom,ide u prodavnicu sa njim,vidim non stop pricaju,igraju fudbal na dvoristu.da im pozavidis..
ne znam,mozda ja i nisam u pravu

)
mislim da lunja pita da li i devojcice u nekom trenutku moraju da pokidaju lance kojima su vezane za roditelje. i d ali to kidanje isot moze da dovede do nezeljenih posledica.
kako god uradis, nesto ces zaebati.
te u tom smislu nema mesta sekiraciji.
ako se deca kidaju , to je dobro..znaci imalu su sve sto ima treba, pa sad oce da vide kako je sam.
ako se drze roditelja ko pijan plota, znaci ostalo je tu neke potrebe i ceznje, neki manjak ljubav neko sranje vecih razmera
najbolje je kad svako zivi svoj zivot..
ja sma od mojih pobgla 600km, a moja deca od mene ne beze..i ne primecuju me, takoreci)
kad pitam, u trenucima neke frke, sta ja mogu da uradim, odgovoro je najcesce: samo me ostavi na miru.
i ja onda sta cu, ranim, dajem kesh, i ostavljam na miru.![]()

rekla bih presudno posle 15-te godine.A to ostavljanje na miru je jako bitno![]()

ja kazem moja beba![]()

)))
ne znam kako vama al meni bas ogavno zvuci izraz "kidaju lance". odnosi dete roditelj komplexni su i suptilni, kinetika se svakako menja, al ljubav je konstanta.
off topic: veoma retko u rl, al cesto na ovom pdfu cujem - moje dete- za punoletne sinove i cerke. i na opasku se redovno reaguje sa onim - za mene uvek ce biti dete![]()