Pohvalite se III

Ja ako bi nekad htela da imam decu pre bi musko jer su jednostavniji ono toplo hladno gladan sit lepo ruzno a ribe ultra kompliluju i ne bi rekla za zene da su bolji manipulatoti al se vise trude pa je lakse nekad provaliti musko nego zensko..Ko syo rekoh ne zato sto musko ne moze nego vise jer se ne trude previse...Mada mozda generalizujem..

- - - - - - - - - -

jes pa da ga pitaju a što tebi stalno deda dolazi na roditeljski
Pa ti ides u teretanu sralno tako da nesh liciti na klasicnog dedu :P..Aj da tw utesim mozda negde imas ko zna koliko djece i malih delitica i deliticarki x)

a muška deca su i malko jeftinija za održavanje...:hahaha:

elem,ja mislim da ne bih ni umela da vaspitam vojčicu,posle ovih mojih gmazova...:sad2:

Ja odrasla sa muskima zenko ne znam kako bi islo u prici samnom..Mada ja bi sve to podvela pod vojni rezim...Ono msm da bi mi deca pukla negdeu 15toj..:hahaha:

- - - - - - - - - -

Tj imamsestru od tetke s kojom sam jako bliska i uvek smo se zezali da je ko princeza do toga da sad kad se bude udavala se opet zezamo da treba da bude u zamku ceo taj sistem leprsavosti i roze boja :hahaha:

ne bih ja moju vojcicu dala za cetu sinova..iako sam pre njenog rodjenja zarko zelela musko dete..vidim da cica maca pise o nekoj komlikovanosti i nije mi bas najjasnije sta je tacno komplikovanije kod zenskog, nego kod muskog deteta? :think:
moja sestra ima blizance, sinove (ja k'o poznavalac pre moj cale veterinar u svakom postu :malav: ) nista tu prosto nema.
kako se rode, tako ti se zalomi, plus malo vaspitanja et voila!

ne bih ja moju vojcicu dala za cetu sinova..iako sam pre njenog rodjenja zarko zelela musko dete..vidim da cica maca pise o nekoj komlikovanosti i nije mi bas najjasnije sta je tacno komplikovanije kod zenskog, nego kod muskog deteta? :think:
moja sestra ima blizance, sinove (ja k'o poznavalac pre moj cale veterinar u svakom postu :malav: ) nista tu prosto nema.
kako se rode, tako ti se zalomi, plus malo vaspitanja et voila!

Sigurno je na ovo mislila

Pa jeste, ja sam scela scer al dobih prdavca smrdavca, a slaaaadak je i ne bih ga menjala, takodje :)))))

- - - - - - - - - -

I gde je taj poznavalac, vaistinu?!
moja cale vet, srecni dobitnik secerne bolesti od 1985. godine :D

ne znam, nema ga ko ulja 90.tih, valjda je dobro.

Sigurno je na ovo mislila

pa ako joj je to merilo komplikovanosti, onda ok.
mislim, nije prijatno, al sta sad :)

mislim da je vazno da kad imas sinove otac bude dominantan u smislu da se vise bavi detetom nego majka,da ne bude da kao puno radi,ili mama bolje zna,ili nece da se svadja sa njom ko bolje zna.jel ako mama oseca da je ona i mama i tata,a tata je porcelanska figura koju povremeno dignu da se obrise prasina,onda se ona bori kao lavica da bude i ono sto treba i sto ne treba.pa se i deca previse vezu,a to skapiraju kad udju u neke godine,pa onda pokusavaju na silu da kidaju lance i da postaju besni i puni otpora.ne moze otac kad ima musku decu samo da se smeska i klima glavom
imam ja jednog komsiju,mozda sam pisala,taj tip od kad dodje sa posla do uvece stalno vozi bajs sa sinom,ide u prodavnicu sa njim,vidim non stop pricaju,igraju fudbal na dvoristu.da im pozavidis..
ne znam,mozda ja i nisam u pravu

mislim da je vazno da kad imas sinove otac bude dominantan u smislu da se vise bavi detetom nego majka,da ne bude da kao puno radi,ili mama bolje zna,ili nece da se svadja sa njom ko bolje zna.jel ako mama oseca da je ona i mama i tata,a tata je porcelanska figura koju povremeno dignu da se obrise prasina,onda se ona bori kao lavica da bude i ono sto treba i sto ne treba.pa se i deca previse vezu,a to skapiraju kad udju u neke godine,pa onda pokusavaju na silu da kidaju lance i da postaju besni i puni otpora.ne moze otac kad ima musku decu samo da se smeska i klima glavom
imam ja jednog komsiju,mozda sam pisala,taj tip od kad dodje sa posla do uvece stalno vozi bajs sa sinom,ide u prodavnicu sa njim,vidim non stop pricaju,igraju fudbal na dvoristu.da im pozavidis..

u pravu si, iskustvo je iza tebe.

Mislis da nije tako i u suprotnom slucaju?
Sto se tice kidanja lanaca?

Back