Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.622
12,5 kila ludenica challenge
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))
Happy happy, joy joy. 

Hvala[emoji173]sretan rođendan majko[emoji813]
vratila se iz velike kupovine, jedva dovukla, al se hvalim osećanjem koje nisam imala dobrih 5 godina, kupiš i znaš da će doći plata i sve to pokriti a ide i staž....penzijo čekaj me stižem![]()

sretan rođendan majko
vratila se iz velike kupovine, jedva dovukla, al se hvalim osećanjem koje nisam imala dobrih 5 godina, kupiš i znaš da će doći plata i sve to pokriti a ide i staž....penzijo čekaj me stižem![]()
selim se u boddrum za mesec dana otp, pa na kipar, pa posle ne znam gde, svuda dok se ne zaljubim u neki grad. volim vas ludjaci sa foruma, bila je uzivancija pichkarati se sa vama ovde godinama![]()

sinoc,bilo je prelepo gledati ga
.
Pa jaaaaa 
Nesto ne kapiram o cemu pricas, al vidim da si srecnaKo ce to da proslavi tri banke u pestiPa jaaaaa
![]()

Nesto ne kapiram o cemu pricas, al vidim da si srecna![]()
![]()

Jaaaooo pa divnou petak mi je rodjendan bre, idem kod dase tamo da pravimo bahanalije
sad smo ugovorili i izlet do drugo gradica za vikend
avanturaaaa![]()
Jaaaooo pa divno![]()
Ako zaboravim u petak, smatraj da sam ti cestitala[emoji173] a izljubicemo se kad se vratim![]()

Axaxa..da bar rece malu[emoji38]necu zaboravitima iskocice ti na fb....u danasnje vreme tehnologija te spasava od zaboravnosti[emoji38]
ako zaboravis dodjes mi jednu celu tortu![]()

skecers je super za hodanje, al nije za trcanje jer se brzo deformisu, nije njima djon za to pravljen i onaj deo oko zgloba, premekani su za to
znam po sebi, koristim skecers za brzi hod, super je sve ko po oblacicu da ides, al deformisale se posle par mes...
mislim ja moram u mekanom pa cu nastaviti sa tom markom da se druzim, al ko ne mora onda za te aktivnosti bolje kupiti neku marku koja pravi patiku adekvatnu za to...