Pohvalite se III

E kad sam vec zasela na temu,kod mame radi jedna devojcica,med sestra,tek zavrsila skolu.sad je na moru,al me svaki dan zove preko fejsa da cuje kako je mama.veceras dosli neki ljudi kod tate i mame,nose pola torte.dosli njeni roditelji,imaju neko slavlje,a ona je molila da donesu tortu mojim matorcima.i ljudi seli u kola,pa iz beocina u ledince...
Cudan neki svet.to vise niko ne radi,da bude tako ...ne mogu da pronadjem odgovarajucu rec....

Na fejsu sam ostavila komentar na jednoj stranici i dobila preko 120 lajkova od nepoznatih ljudi i preko deset zahteva za prijateljstvo:eek:
A na temu nudizma:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Pa bice i to valjda
Evo obecavam posle toga da cu da zavrnem slavinu sa zeljama

Sad treba da odvrćeš, a ne da zavrćeš.:rtfm:

- - - - - - - - - -

E kad sam vec zasela na temu,kod mame radi jedna devojcica,med sestra,tek zavrsila skolu.sad je na moru,al me svaki dan zove preko fejsa da cuje kako je mama.veceras dosli neki ljudi kod tate i mame,nose pola torte.dosli njeni roditelji,imaju neko slavlje,a ona je molila da donesu tortu mojim matorcima.i ljudi seli u kola,pa iz beocina u ledince...
Cudan neki svet.to vise niko ne radi,da bude tako ...ne mogu da pronadjem odgovarajucu rec....

I to je za pohvaliti se. Naći baš takvu.:ok:

za doručak pršut, kolač sa čokoladom i malinama i trešnje ogromne...ugodnosti jutra..(a i ebo sam.. :lol: )
A šta ču mučenik kad ne ebem redovno, nemoj da kenyate.. kao ebo si, ebosam pa šta ha

- - - - - - - - - -

Nikakva čarobna jootra...zaljoobitju se sutra...zaljoobitju se

Pre 4-5 godina često sam iznajmljivala biciklu na adi. Za sat vremena, obrnem 2 kruga.
Vrh je kad se prolazi pored onog dela gde je nudistička plaža, čiče sa plaže se naređaju uz ogradu sa golim visuljcima i samo što ne cvile.
Stoje, mlataraju rukama da skrenu pažnju u fazonu
-vidi me imam pišu
:hahaha1:

Sad nesto razmisljam,vise puta sam naisla na egzibicionistu,muskarca.jeste li nekad culi da se zena skidala da pokaze grudi?
Nije valjda da je egzibicionizam samo muska bolest? Jel to bolest?poremecaj?

Sad nesto razmisljam,vise puta sam naisla na egzibicionistu,muskarca.jeste li nekad culi da se zena skidala da pokaze grudi?
Nije valjda da je egzibicionizam samo muska bolest? Jel to bolest?poremecaj?

Pa ako pokazivanje sisa smatraš egzibicionizmom, onda samo pogledaj kako idu tinejdžerke. Dekoltei do pupka.

Biće da je problem u anatomiji :lol:
Eto, pokušaj da zamisliš kakav bi to položaj žena trebala da zauzme da bi njena čkapi dok onaniše blještala "u gro planu" :hahaha1:
Šta je muškarcima problem... Proturi ga kroz šlic dal sedeći il stojeći i šmirgla. Kad "zagusti" smota ga, upakuje nazad i vata džadu. Kod žena bi to teže išlo

Pade mi na um kornjača koja se prevrnula i mlati nogicama u vis :rotf:

Poslednja izmena:

Back