Pohvalite se III

Mom Dušanu bivša firma isplatila pare zbog kojih ih je tužio.
Kada je odlazio, tražio da mu isplate godišnji odmor, oni nisu hteli. On se posavetovao sa advokatom (nekim likom sa Tvitera, koji voli Zvezdu kao i Dušan), i ovaj mu rekao da ih tuži i za to i za prekovremene sate. Taj momak ga zastupao, drugo ročište trebalo da bude u junu, i onipočetkom februara rekli da će isplatiti sve što traže, da prekinu suđenje. Danas mu legle pare na račun. :)
Super!

Jeste. Ja sam bila baš skeptična, i ja sam uopšte iz filma "ma gde ćeš da se tužiš, ćuti, pusti ih". Ali su tu zato geni mog tate odradili posao. :lol:
Najbolje je što je on tražio da mu isplate samo taj godišnji odmor, oni nisu hteli, a sada mu isplatili više od 100 000 dinara, sa sve sudskim troškovima.

Mom Dušanu bivša firma isplatila pare zbog kojih ih je tužio.
Kada je odlazio, tražio da mu isplate godišnji odmor, oni nisu hteli. On se posavetovao sa advokatom (nekim likom sa Tvitera, koji voli Zvezdu kao i Dušan), i ovaj mu rekao da ih tuži i za to i za prekovremene sate. Taj momak ga zastupao, drugo ročište trebalo da bude u junu, i onipočetkom februara rekli da će isplatiti sve što traže, da prekinu suđenje. Danas mu legle pare na račun. :)
A advokatu 200e za jedno rociste plus koliko za sastavljanje tuzbe i pokretanje postupka? plus taksa sudu
Okvirno oko 300, 400e?
I sta ce ostati od te isplacene sume na kraju
Ili mu je taj lik sve za dzaba radio?

Jeste. Ja sam bila baš skeptična, i ja sam uopšte iz filma "ma gde ćeš da se tužiš, ćuti, pusti ih". Ali su tu zato geni mog tate odradili posao. :lol:
Najbolje je što je on tražio da mu isplate samo taj godišnji odmor, oni nisu hteli, a sada mu isplatili više od 100 000 dinara, sa sve sudskim troškovima.
Aha oni ce da pokriju troskove suda?

Super, nego šta.
Njih trojica su dali otkaz istovremeno. Nikom nisu hteli da isplate godišnji, a o prekovremenim satima niko nije ni pričao. Samo ih Dušan tužio, i eto, dobio.
Ako bre i treba ih jjebati ako ima osnova i moze da dobije tako neke lepe parice
Za sicu nema poente gubiti vreme

Najcesce da bi zastili guzzice naprave neke sporazumne otkaze pa ne mozes da tuzis
Sad ce i ovi sto su se opekli sa dusanom da rade to ubuduce :lol:
Sve su to malverzanti...

Firme rijetko dobiju tuzbu zaposlenog.
Uvijek ohrabruju da tuzis firmu za svaku vrstu stete koju dozivis, samo sto rijetko ljudi pokrecu ako ne ostanu bez posla.

Back