- Poruka
- 121.983
prosli.... videcu skoplje uskoroDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prosli.... videcu skoplje uskoro

Постао сам деда ујак!
Од две моје млађе сестре старија сестричина старије сестре јутрос је донела једну малу кмекавицу која је свој долазак на свет огласила из све снаге!
![]()
lepa vest...cestitam deda![]()

CESTITAM!!!Постао сам деда ујак!
Од две моје млађе сестре старија сестричина старије сестре јутрос је донела једну малу кмекавицу која је свој долазак на свет огласила из све снаге!
![]()

Хвала, а као јуче да сам сестричину учио да вози бицикл, водио на сладолед да њена баба, а моја мати не пребацује како ће се разболети.. и много година касније пошто јој је отац био у болници испоштовао сам онај стари обичај за матурско вече, одвезао је колима до хотела и предао другу из разреда, а неколико сати касније дошао по њу и одвезао кући.CESTITAM!!!![]()
Хвала, а као јуче да сам сестричину учио да вози бицикл, водио на сладолед да њена баба, а моја мати не пребацује како ће се разболети.. и много година касније пошто јој је отац био у болници испоштовао сам онај стари обичај за матурско вече, одвезао је колима до хотела и предао другу из разреда, а неколико сати касније дошао по њу и одвезао кући.

Zahvaljujem!Poznavaoče čestitke!!!![]()

Па добро још нисам деда оно што би се рекло у фулу, али ОК.deda da castis![]()
Хвала.Cestitke))
Nego, stvarno cu kod tebe u goste, da se najedem I napijem ko covek.
Pa otkud znam, nema. Uopste, ovde nisam cak nasla ni mleveno svinjsko meso, samo junece. Malo musterija za svinjetinu, valjda. Bas videh neki dan, setala u neki kraj grada malo udaljeniji, ono prodavnica neka, ispred razanj, veliki, za prase, a na njemu nataknuto 4-5 pilica I pece se.

Постао сам деда ујак!
![]()

...oooo neka je ziva i zdrava mala skorpijica
- - - - - - - - - -
...provela jedno divno popodne sa drugaricama![]()

sutra ih podizemprosli.... videcu skoplje uskoro
meni se svdija ja volim sarenilo desigul-a![]()
...sa srecom, pozdravi ga od mene, videla sam ga pre 30 godina, bio je divan grad....