Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Постао сам деда ујак!
Од две моје млађе сестре старија сестричина старије сестре јутрос је донела једну малу кмекавицу која је свој долазак на свет огласила из све снаге!
:vatromet:

lepa vest...cestitam deda :D

Хвала, а као јуче да сам сестричину учио да вози бицикл, водио на сладолед да њена баба, а моја мати не пребацује како ће се разболети.. и много година касније пошто јој је отац био у болници испоштовао сам онај стари обичај за матурско вече, одвезао је колима до хотела и предао другу из разреда, а неколико сати касније дошао по њу и одвезао кући.

Хвала, а као јуче да сам сестричину учио да вози бицикл, водио на сладолед да њена баба, а моја мати не пребацује како ће се разболети.. и много година касније пошто јој је отац био у болници испоштовао сам онај стари обичај за матурско вече, одвезао је колима до хотела и предао другу из разреда, а неколико сати касније дошао по њу и одвезао кући.

Vreme leti...
Samo nek je sto vise ovakvih lepih povoda za slavlje i veselje... :)

Па добро још нисам деда оно што би се рекло у фулу, али ОК.
Pogledajte prilog 358430
Има се, може се... мада је слика могла бити и мало већа.
Иначе ово ћу направити вероватно крајем следећег лета:
Superdulemedova%C4%8Da1.jpg

...једно буренце од 50 литара за оно добО кад заиста постанем дедика, а већ сам одвојио биране ракије за тај догађај.

Cestitke))
Nego, stvarno cu kod tebe u goste, da se najedem I napijem ko covek.
Хвала.
Можда се чак сретнемо у Москви, њен муж је Новосађанин, радили смо заједно у Агровојводини, он је премештен у представништво фирме у Москви и после неколико година похватао је везе, основао своју фирму и сад тргује тешким машинама као багери, булдожери, кипери, грејдери...
Сестричина се породила овде да избегне московску зиму па се на пролеће враћа.
Иначе већ сам питао, али не сећам се да си одговорила како то да нема нпр чварака у тој француској вукоебини?

Pa otkud znam, nema. Uopste, ovde nisam cak nasla ni mleveno svinjsko meso, samo junece. Malo musterija za svinjetinu, valjda. Bas videh neki dan, setala u neki kraj grada malo udaljeniji, ono prodavnica neka, ispred razanj, veliki, za prase, a na njemu nataknuto 4-5 pilica I pece se.

Постао сам деда ујак!
Од две моје млађе сестре старија сестричина старије сестре јутрос је донела једну малу кмекавицу која је свој долазак на свет огласила из све снаге!
:vatromet:

...oooo neka je ziva i zdrava mala skorpijica :heart:

- - - - - - - - - -

...provela jedno divno popodne sa drugaricama:srecna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back