DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
ja vozim bez problema 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Имаш у курану ону суру где каже: Неверницима се може и лагати ако је то за доцинију добробит ислама.
Проблем је што се и у самом курану далеко више инсистира на упливу у световни сегмент државе, далеко више него у хришћанству.
Естремизам је одувек постојао у свим религијама, али данас је углавном ограничен на исламске државе које су много пре верске него световне, с тим да су екстремизму нарочити ветар у леђа дали Британци почев од друге половине 19. века када су основали Муслиманско Братство у Египту с циљем да ослабе националисте који су захтевали национализацију Суецког канала и деколонизацију Египта, Ал Каида, ИСИС и слични данас су само накнадни радови УК и САД.
Да, као и Стари и Нови Завет и Јеванђеља, тамо негде као средњошколац.Citao si Kuran? Nesto sumnjam.
Cak i da pise ovo sto si naveo, daleko je laganje od klanja i seckanja glava.
Da, danasnje islamske ekstremne grupacije jesu produkt Amerike i njenih saveznika...mnogi kazu sa prvenstvenim ciljem da oslabe Rusiju. Druga teorija je da je cilj slabljenje Evrope. A moze biti da su i jedno i drugo cilj, ko zna.
Да, као и Стари и Нови Завет и Јеванђеља, тамо негде као средњошколац.
Квака је у томе да ислам одобрава лаж ако ће просперирати на њој, док је хришћанство осуђује у сваком облику као грех.
Све данашње религије су практично бенигне и нису инкорпориране у законодавство држава сем на сасвим периферним основама, осим ислама који је заправо дефинисао и друштво и законодавство и политику већине муслиманских земаља.Kvaka je da su sve religije go k*rac, i da je budala ko se lozi na bilo koju od tih prica...bez obzira da li je hriscanska, jevrejska, budisticka, muslimanska ili neka peta verzija u pitanju.
Sluze da ovce drze u toru i kao paravan i izgovor za vodjenje ratova (kako onih davnih krstaskih, koje su vodili hriscani, tako i ovih danasnjih koje na primer forsiraju muslimani)
Све данашње религије су практично бенигне и нису инкорпориране у законодавство држава сем на сасвим периферним основама, осим ислама који је заправо дефинисао и друштво и законодавство и политику већине муслиманских земаља.
Заправо што је нека муслиманска држава економски развијенија то је већа индоктринација становништва и политичке елите радикалним исламом, нпр нафташи из залива су очигледни пример.
Била је једна од тема на Политици о муслиманима у Француској које је тамо око 60. Де Гол као француске колаборационисте примио у Француску да их Бен Бела и Хуари Бумедијен не претворе у млевено месо.Pa ne bas.
Na te radikalne ideje se vise loze neobrazovani kozojebi.
Egipat je pre nekoliko decenija bio moderna drzava, moderno drustvo...smejali su se ovima koji su se uvijali od glave do pete.
U Turskoj postoje isto ogromne razlike. Zene u Istanbulu su po mnogo cemu modernije od zena u Becu, Cirihu, Londonu... dok kad odmaknes malo u jugo-istocnu Anatoliju u carstvo kozojeba - to je sasvim drugi svet i druga prica. Pricam o "normalnom", prosecnom narodu. To sto medju sekijima i milijarderima postoje sizofrenicari i radikalni muslimani - to je druga prica. Obrazovani, prosecni ljudi se ne primaju na te gluposti. Nazalost, kroz famozno arapsko prolece i ostale kvazi-revoluvije u mnogim zemljama su kozojebi ojacali i sad oni jasu.
Била је једна од тема на Политици о муслиманима у Француској које је тамо око 60. Де Гол као француске колаборационисте примио у Француску да их Бен Бела и Хуари Бумедијен не претворе у млевено месо.
Та прва генерација, па и већи део друге били су ОК, али доцније генерације су радикализоване у тој мери да је рецимо у последњим демонстрацијама у Паризу(око нове 2015.) спаљено по улицама преко 9к аутомобила, многе осигуравајуће компаније уопште не осигуравају возила власника из одређених арондисмана, или то зацене преко сваке мере.

Грешиш многи образовани и чак рођени на западу потомци исламских досељеника заправо су главни идеолози и вође у Сирији и Ираку, управо их је образовање учинило вођама, сем ако Бритаци не лажу, а толико су дубоко у свему овом да је то застрашујуће.Ti sad pricas o sasvim drugoj temi. Ja nisam uopste pricao o migrantima iz muslimanskih zemalja u zapadnoj Evropi.
Na tu temu mogu isto samo ovo da kazem: skolovani, zaposleni se ne primaju na te gluposti. Besposleni, oni koji nemaju perspektivu su lake zrtve za ove koji samo takve cekaju kako bi ih pridobili za svoju ideju tj. u krajnjem slucaju regrutovali da budu bombasi samoubice ili ratnici u Siriji itd.
Inace, nije zanemarljiv broj onih koji uopste nisu muslimani i koji su se odlucili da konvertiraju u islam. Opet ista prica: besposleni, frustrirani Englezi, Francuzi, Austrijanci, Nemci....kojima pripadnost islamskoj drzavi daje osecaj da pripadaju zajednici, da su neko i nesto.
Tako da...nema to toliko veze sa religijom koliko ima veze sa obrazovanjem, socijalnim stanjem itd.
Nece ni obrazovani Austrijanac ili Nemac, koji ima posao i smisao u zivotu, da se pridruzi nekoj neo-nacistickoj grupaciji. To ce ciniti oni koji su deziluzovani, frustrirani, bez posla i sl.
Честитам!Postala sam tetka,jednog malog dečaka![]()

Грешиш многи образовани и чак рођени на западу потомци исламских досељеника заправо су главни идеолози и вође у Сирији и Ираку, управо их је образовање учинило вођама, сем ако Бритаци не лажу, а толико су дубоко у свему овом да је то застрашујуће.
Власт у Тунису срушили су претежно повратници треће и четврте генерације из Француске и Италије, већина образовањем од средње школе па навише.
Уосталом сам као разлог одласка у Аустралију наводиш исламизацију ЕУ.

Postala sam tetka,jednog malog dečaka![]()

tetka tetka ja znam tvoju boljku
sve najbolje naravno![]()

cestitaaaaaaam! nema lepseg od postati tetka 
Znamo kako je to tetka imamo starijeg Strahinju

idem na plac danas,da razvucem bodljikavu zicu.