Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš, ne znam u čemu je fora sa tim pitanjem.
Od kako mi se desilo par puta za redom da doživim, prestala sam da čekam uopšte, prva napadam.
Žmua sam prvo držala na distanci a onda samo zaskočila, ko će se više igrati žmurke, ma nismo deca :))))))

:lol: zaskaci moze da nestane
Ma bezi bre gde se to pita ,krenes pa ako te gurne to ti je kao da si pitao à ako ti kaze da sta onda je l kaze à kako cemo da se namestimo

Један ћурак ми је претрпео инфаркт... огроман 21-22-23 киле тако некако.
Одмах сам назвао жену која код нас ради и реди Џивину и наватао још два ћурана те килаже и два петла матора, један џерзи и један брама по око 6-7 кила, наравно џерсејац је тежи.
Батачине од ћурана сам притиснуо даском преко стеге да се оцеде од крви и лимфе, усолићу их поподне и ставити на промају, ситнеж је одвојена за паприкаш, а изнутрице за домаћу паштету коју жена сад прави, мањи петао се башкари у Лерни, остало је у замрзивачу.
Да се похвалим да ме рефлекси служе, није шала похватати Џивину на отвореном... сем оног јадника што је страдао од срчане капи.
:cool:

Један ћурак ми је претрпео инфаркт... огроман 21-22-23 киле тако некако.
Одмах сам назвао жену која код нас ради и реди Џивину и наватао још два ћурана те килаже и два петла матора, један џерзи и један брама по око 6-7 кила, наравно џерсејац је тежи.
Батачине од ћурана сам притиснуо даском преко стеге да се оцеде од крви и лимфе, усолићу их поподне и ставити на промају, ситнеж је одвојена за паприкаш, а изнутрице за домаћу паштету коју жена сад прави, мањи петао се башкари у Лерни, остало је у замрзивачу.
Да се похвалим да ме рефлекси служе, није шала похватати Џивину на отвореном... сем оног јадника што је страдао од срчане капи.
:cool:

То га је стрефила срчка док си га ти јурио, признај :evil:

- - - - - - - - - -

Setnja od 10 km, uzbrdo, nizbrdo, po stenju i kamenju :lol:

Немка, има и лепших начина да се одеру колена...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back