Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ebotepirinač...![]()
pa kazi,ni malo ne lici...ni pirinac nije ko sto je nekad bio

nije nije...
pravi pirinač je sav ulepljen,nije tako rastresit ko na siki...![]()
odkud tebi pirinac na siki???Nije ni to glavni problem. Nego što se toj deci zdušno pomaže da što manje uče, a što više budu zavisni od drugih. Eno koleginica objasnila, a mi umesto da je proglasimo herojem, serendamo ovde bezveze.Ništa ja tom malom klipanu ne zameram. Deca uvek gledaju da nađu liniju manjeg otpora, nebitno da li u srbistanu ili drugde.

...po šablonu: sirota dečica i zli nastavnici, sa dodatkom anonimnog heroja sa foruma koji se iznenada pojavljuje i rešava stvar.Nije ni to glavni problem. Nego što se toj deci zdušno pomaže da što manje uče, a što više budu zavisni od drugih. Eno koleginica objasnila, a mi umesto da je proglasimo herojem, serendamo ovde bezveze.
Šta je kontradiktorno?...po šablonu: sirota dečica i zli nastavnici, sa dodatkom anonimnog heroja sa foruma koji se iznenada pojavljuje i rešava stvar.
A ovo što si napisala je totalno kontradiktorno.
Sarkazam je moje drugo ime.Koleginica je upravo oslobodila klinca potrebe za učenjem.

Idem da popijem kafu.Sarkazam je moje drugo ime.![]()
Lepo je što si se javio, da znamo gde si.Idem da popijem kafu.

Ošišala se, ofarbala, obrijala brke, još da nađem bič i spremna sam za ponedeljak.![]()
Ošišala se, ofarbala, obrijala brke, još da nađem bič i spremna sam za ponedeljak.![]()

Ja sam se zapravo spremila za kafanu večeras. Idem da se družim sa bivšim kolegama, sve ove godine sam im davala korpu pa rekoh ajde da se konačno opustimo.e i ja sam se jutros ofarbala...
spremna za sutrašnji turnir...![]()