Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Večeras mi klinac posle treninga plivanja u krcatoj svlačionici prepunoj klinaca i roditelja kaže: "Mama, Matija mi je rekao da si ti jako lepa". A ja :eek:
Istog momenta se svi roditelji mahinalno okrenuše i pogledaše u mene, a ja :rumenka: :pljus:
Odavno nisam dobila lepši kompliment, :heart: Matija ima 8 godina. I odavno me nije toliko bio blam. :rumenka:

Ja kažem: "Reci Matiji da sam se zahvalila", a moj klinac se prodere: "Matija, mama se zahvalila što si rekao da je lepa". Tek će Matija na to:"Ja se ne sećam da sam to rekao". :eek:
:zcepanje:

bemti,kako nikad neam repku kad mi zatreba...:dash:

Eli,urnebesno....ali urnebesnooooooo....:rotf:

Ništa ja tom malom klipanu ne zameram. Deca uvek gledaju da nađu liniju manjeg otpora, nebitno da li u srbistanu ili drugde.

Pa znas kako ja to vidim - Oni su na casu trebali sa nastavnicom da prevedu taj tekst jednom.... i da razjasne sta niije jasno.
A onda ih onda pita prevod za ocenu, da sami procitaju i prevedu.

Kapiram da je mali dosao kuci, i nije nista razumeo od tog teksta - i onda je trazio da mu neko prevede kako treba.

Zasto nije naucio na casu - nemam pojma, mozda nije pazio na casu, mozda ta nastavnica traljavo predaje.

Ali sada kada ima ispravno sve prevedeno - mora da nauci taj prevod, razjasni -sta,gde, kako - i prevede dijalog pred njom.

Ako usmeno to mora da uradi - mora da nauci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back