Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
...ne vidim nikakve štapiće... ispod je pirinač...![]()
idi kupi nove naocare![]()
Još jedan glas za pirinač.
A ima i malo luka,čini mi se...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ne vidim nikakve štapiće... ispod je pirinač...![]()
idi kupi nove naocare![]()
A ima i malo luka,čini mi se...Još jedan glas za pirinač.A ima i malo luka,čini mi se...

naci full xtr oprema nema dalje 2 soma bajs

Večeras mi klinac posle treninga plivanja u krcatoj svlačionici prepunoj klinaca i roditelja kaže: "Mama, Matija mi je rekao da si ti jako lepa". A ja
Istog momenta se svi roditelji mahinalno okrenuše i pogledaše u mene, a ja![]()
Odavno nisam dobila lepši kompliment,Matija ima 8 godina. I odavno me nije toliko bio blam.
Ja kažem: "Reci Matiji da sam se zahvalila", a moj klinac se prodere: "Matija, mama se zahvalila što si rekao da je lepa". Tek će Matija na to:"Ja se ne sećam da sam to rekao".
![]()

Moj francuski je postaje sve bolji....
na pdf Jezik sam pomogla nekom deckicu tako sto sam mu prevela dva djaloga koji je imao za domaci zadatak.![]()

Pa naravno treba pomoci u nevolji....
da moze sam - ne bi molio po forumu da mu neko pomogne.
Nemam pojma koji je razred ^^
- - - - - - - - - -
Sada kada zna prevod - treba da ga nauci. Dakle - naucice prevod.
Matori, u Srbiji se ne uči nego se snalazi. Vide deca kako stvari stoje, nema leba od učenja.Naučiće dupe moje. Da je hteo da nauči, do sada bi to već uradio, pa ne bi išao na forum da se grebe.
Ništa ja tom malom klipanu ne zameram. Deca uvek gledaju da nađu liniju manjeg otpora, nebitno da li u srbistanu ili drugde.Matori, u Srbiji se ne uči nego se snalazi. Vide deca kako stvari stoje, nema leba od učenja.

Ništa ja tom malom klipanu ne zameram. Deca uvek gledaju da nađu liniju manjeg otpora, nebitno da li u srbistanu ili drugde.