Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
super si ti akd nalaziš poso u vremenu kad ljudi masopvno gube isti
iam jednu tako komšiku svake dve godine menja poso, misim zavisi gde trenutno imaju najvišu platu
a ne jebbe se inače sa direktorima, smerna je ženica, ono...kuća poso deca

E Dee, znas otkad trazim drugi, dodatni posao, prijavljivala sam se i za kafe kuvarice i za posao u struci, i preko Kurte i preko Murte trazila sta god,dva sam u medjuvremenu dobila al hteli da me prijave odmah a meni to nije odgovaralo jer sam vec prijavljena na glavnom poslu al ovo sad sto su mi ponudili, bolje nisam molga dobiti
Samo treba biti uporan i znati da ne postoje poslovi kojih se treba stideti

ma da...mora da je puna znanja kad je izmenjala pešes struka koje veze jedna s drugom nemaju :think:

od kad si ti tako skroman pa neces da kazes?

ja koliko sam cuo dole u srbiji ne mozes ni posao cistacice bez veze i podmazivanja da nadjes
nisam davno bio al koliko sam cuo svi sefovi iskoriscavaju radnice na taj nacin, a ni ne placaju im navodno plate

od kad si ti tako skroman pa neces da kazes?

ja koliko sam cuo dole u srbiji ne mozes ni posao cistacice bez veze i podmazivanja da nadjes
nisam davno bio al koliko sam cuo svi sefovi iskoriscavaju radnice na taj nacin, a ni ne placaju im navodno plate

misliš na lučenje vaginalne tečnosti, ili na keš ? :think:

a inače dotična komšika kad je s mužem javi mi se ono strogo ozbiljna, al zato kad je sama... :per:

Nasla sam majstora, sad mi cudno sto ne naplacuje puno i oce da radi ma meni se uugoditi ne moze : )))

svetu-moze-ugoditi.jpg

Dan za pamćenje:
jutros mlađi sin otputovao u Kembridž na dalje školovanje, dva sata kasnije stariji diplomirao sa desetkom.
Ja sam jedna srećna mama i ne mogu da izdržim a da se ne pohvalim.

То су велике и дивне ствари. Могу да замислим како си задовољна. :ok:

@тема
Испливала сам се на Ади. Рекла сам ја да мом лету није крај. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back