Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odem pre par dana u privatnu laboratoriju koja je preko puta sa uputom za neke analize. Elem, kosta 200 e, treba 3 dana da se dolazi. Ne ulenjim se ja, odem do bolnice. Zakazase mi za juce, uradih sve za jedan dan, umesto da se vucem 3, i jos besplatno, te ustedeh 200 e.

Удао сам и последњег мачорчића од 4 пролећна мачета.
Завршио сам папирологију за здравствену циги који повремено ради неке послиће код мене... истоваримо вештак, семе, изашови башЧу, отпили коју грану која незгодно расте с ораха, или кестенова и сл.
Углавном он је добио здравствену пре 7-8 година преко оног смора од деценије ромова и имао је неку гоџу на десном образ наспрам доње вилице.
Некако га убедим да оде код лекара, добије упут за болницу у Сенти, одвезем га тамо, али треба не знам какви упути и сл.
Преко везе му средим у покрајинској болници где установе да је доброћудни тумор који треба хируршки да се одстрани.
Цига уцвикао и тако... сад то нарасло до величине песнице, сво му се лице укезечило, једва говори, а књижицу изгубио!!!
Да шефица у социјалном није моја школска и тип у заводу за запошљавање колега с баскетице немам појма када би ову кавалкаду завршили, углавном је део фрке био у томе што је цига имао уплате у пензионо неколико година и није могао да однесе да је раскинуо уговор по основу тих примања, а сви смо знали да никада није радио ни у каквој фирми.
На крају испало да је био у неком савету за роме и добијао дневницу за састанке тако око 6-8 пута годишње.
Морао сам да га водим у општину да нам дају потврду да више није у ромовском савету!:hahaha:
Остала још само документација из пензионог за коју су нам рекли да ће стићи поштом за 2-3 месеца(:eek:)!
Ваљда се и онда неће престравити па ћу га одвести у покрајинску на операцију.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back