Pohvala i kritika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
17.135
Drugariiiii,

Moram da vam kazem da mi je bas drago, sto ispod stoji Fejsbuk, pa se tamo mozemo videti. To je super.
Ali sada moram i da vas kritikujem. Slabo mi dajete reputaciju u poslednje vreme. To me jako nervira. Zelim da to promenite.

Jel oces ti ban da ti da neko?

Pa kad nista pametno ne zboris, na sta mislis da ti dam reputaciju, na nevinost?:think:

EGYPTIAN CAT

Domaćin
Poruka
3.869
Drugariiiii,

Moram da vam kazem da mi je bas drago, sto ispod stoji Fejsbuk, pa se tamo mozemo videti. To je super.
Ali sada moram i da vas kritikujem. Slabo mi dajete reputaciju u poslednje vreme. To me jako nervira. Zelim da to promenite.

Gde mi bas sad, pred veceru, rece za kritiku i nerviranje :sad2:. Taman se spremam za krkanluk, a sad ce tuga zbog tvoje reputacije zivu da me izede umesto da ja meznem nesto :(. Bas bih ti rado dala reputaciju, al' mi mama zabranila da olako dajem. Kaze, nemoj kceri, ugledaj se na Pevacicu. Ne daje se svakom :rtfm:. Moram da postujem roditelje, stariji su :aha:.

Poruka
16.002
Gde mi bas sad, pred veceru, rece za kritiku i nerviranje :sad2:. Taman se spremam za krkanluk, a sad ce tuga zbog tvoje reputacije zivu da me izede umesto da ja meznem nesto :(. Bas bih ti rado dala reputaciju, al' mi mama zabranila da olako dajem. Kaze, nemoj kceri, ugledaj se na Pevacicu. Ne daje se svakom :rtfm:. Moram da postujem roditelje, stariji su :aha:.

Lepo je sto postujes roditelje i sta da ti radim kada ne znas sama sta da radis, pa treba da trazis uzore u drugim ljudima. Nema veze. Ja dajem rado reputacije, eto, dacu ti jednu, jer si poslusna devojcica.

gost 4554

Buduća legenda
Poruka
39.145

nikad se ovako ne nasmejah...:hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.