Погром у Одеси

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.208
https://www.vreme.com/vreme/pogrom-u-odesi/

Русија је огромна земња. Украина исто.

Требало је деценију и по сукоба да се покрене рат

Десетине милиона стотине милиона милијарде долара

узимају проивођачи оружја, препродавци нафте гаса ....

Одеса је само једна од низа најава проваљивања ове социјалне калдере

Дакле то ратничко расположење увек постоји у сваком народу,
одржавају га неке групе, навијачи, криминалци, уличне банде ...
Ако неће нико онда војска и полиција сигурно.

Када смо се ми превише смирили и припитомили под покојним Титом,
из центара зла су након дијагнозе шта нам је,
1990. преписали и терапију:

- увести више политичких партија у живот друштва
- вратити капитализам, али онај где ће запослени да носе пелене, или онај где касни плата
- вратити све криминалце у земљу
- спортске стадионе претворити у мини ратишта
- пустити керове по улицама
- доносити ненормална решења за наше проблеме од стране страних цењених ауторитета, јаких држава и појединаца

Да,да, све је јасно, само кад отвориш прозор на свести !

- вратити капитализам, али онај где ће запослени да носе пелене, или онај где касни плата
- доносити ненормална решења за наше проблеме од стране страних цењених ауторитета, јаких држава и појединаца

Све што си навео довело је до уништене имовине и живота милиона .. али мене баш брига све док ми неко плаћа авијонску карту

@Tvin Konza

Меркел: Плаћаћемо по фер цени Руски Гас

Путин : Биће нам драго да се Немачка развија ..

Бајден: Неће то тако моћи

1200x-1.jpg
3000.jpeg

i mora se dodati na sve to da se zlocini odredjenih naroda u ww2 i posle toga su ostala nekaznjena. i ostala je zla krv

a zla krva je dobar temelj da se na to gradi nastavak

Стварно, од погрома у Одеси ни ,,П''.
Можда се опис pogroma крије у посту бр.3 под @Tvin Konza.
:think:

Мало ти је мртвих тада у Одеси ?

Па можда је мало мртвих у Украини прошле године ?!

Шта је твој 'лимит' ... праг 'толеранције'

:think:

Мало ти је мртвих тада у Одеси ?

Па можда је мало мртвих у Украини прошле године ?!

Шта је твој 'лимит' ... праг 'толеранције'
Ништа не лимитирам а праг толеранције је оно шта је насловљено а потом написано. Све бостало је башибозлук!

?!

Злочин и Каѕна

Дискутабилни термини подложни углу гледања и временској дистанци
da, ali iz ljudskog ugla tu nema zastarevanja...tada sam mislio, da ce doci do intervencije ruske armije i ekspresno kaznjavanje zlocinaca..prevario sam se u proceni...u VV Putina, summnjao sam od pocetka da je samo marketinska figura...posle pogroma u Odesi, o Putinu i Kremlju, imam negativno misljne...smatram ih za jednu bandu koja pljacka i unistava Rusiju i ruske gradjane

da, ali iz ljudskog ugla tu nema zastarevanja...tada sam mislio, da ce doci do intervencije ruske armije i ekspresno kaznjavanje zlocinaca..prevario sam se u proceni...u VV Putina, summnjao sam od pocetka da je samo marketinska figura...posle pogroma u Odesi, o Putinu i Kremlju, imam negativno misljne...smatram ih za jednu bandu koja pljacka i unistava Rusiju i ruske gradjane

По речима Путина деценију је 'запад' повлачио за нос по том питању 'русију'

Двостуки аршини 'запада' дозвољавају сопствене акције које су код других непожењне.

Тектонски поремећај који Споу Моушн РАТ који траје седам деценија изазвао је коначно реакцију 'русије'

Адолф је као алат капитала пробао БЛИЦ криг

седам деценија група Анемона звана ЕВРОПА води СЛОУ МОШН рат протв 'азијских' анемона

По речима Путина деценију је 'запад' повлачио за нос по том питању 'русију'

Двостуки аршини 'запада' дозвољавају сопствене акције које су код других непожењне.

Тектонски поремећај који Споу Моушн РАТ који траје седам деценија изазвао је коначно реакцију 'русије'

Адолф је као алат капитала пробао БЛИЦ криг

седам деценија група Анемона звана ЕВРОПА води СЛОУ МОШН рат протв 'азијских' анемона

Kremlj i Putin, nisu deca iz obdanista, pa da veruju u zapadne fore...ako je bas toliko naivan, neka se penzionise i odmara negde

nije moglo tada, tada bi CEO SVET bio protivu rusije, uključivši i Kinu
Rusija je tada bila slaba, uvozila svu hranu...
SADA je zaista bio trenutak, rusija je izvoznik hrane br. 1 u svetu, i ceo svet je voli i poštuje
korona je dodatno načela zapadni poredak...
i ja sam mislio kao ti, al nije jednostavno mnogo

što se tiče VV on jeste hazar, najverovatnije, i cela operacije je počela ne zato što je on to hteo
već zato što su ruski generali rekli ili ćemo mi sami da odradimo ili ti naredjuj!
to je moje mišljenje...

da, udbaška mafija u rusiji je jeziva, jezivija od naše....

nije moglo tada, tada bi CEO SVET bio protivu rusije, uključivši i Kinu
Rusija je tada bila slaba, uvozila svu hranu...
SADA je zaista bio trenutak, rusija je izvoznik hrane br. 1 u svetu, i ceo svet je voli i poštuje
korona je dodatno načela zapadni poredak...
i ja sam mislio kao ti, al nije jednostavno mnogo

što se tiče VV on jeste hazar, najverovatnije, i cela operacije je počela ne zato što je on to hteo
već zato što su ruski generali rekli ili ćemo mi sami da odradimo ili ti naredjuj!
to je moje mišljenje...

da, udbaška mafija u rusiji je jeziva, jezivija od naše....
postoje samo interesi i nista drugo...ozbiljne drzave, povlace ozbiljne poteze i razmisljaju o buducim problemima...zbog toga se deluje preventivno, ne ceka se da gangrena dodje do kraja..02.02.2023, napadnuta su iranska vojna postrojenja za proizvodnju bespilotnih letelica u Ishafanu...Iran, optuzuje Izrael...neko je dronovima unistio dobar deo postrojenja, Iranci sumnjaju na izraelske vojne snage...e tako rade ozbiljne drzave, deluju preventivno

postoje samo interesi i nista drugo...ozbiljne drzave, povlace ozbiljne poteze i razmisljaju o buducim problemima...zbog toga se deluje preventivno, ne ceka se da gangrena dodje do kraja..02.02.2023, napadnuta su iranska vojna postrojenja za proizvodnju bespilotnih letelica u Ishafanu...Iran, optuzuje Izrael...neko je dronovima unistio dobar deo postrojenja, Iranci sumnjaju na izraelske vojne snage...e tako rade ozbiljne drzave, deluju preventivno

Озбиљне држава озбиљно и раде, не трче пред руду када их противник увлачи у рат
већ кад оне желе и када су спремне, а и често тим одлагањем дају противнику наду да је већ победио.
Улазак у рат кад непријатељ то жели није добар поступак.
Па Русија и делује да предупреди, напад на Русију.

Како оно кажете "напала суседну земљу"!?

Озбиљне држава озбиљно и раде, не трче пред руду када их противник увлачи у рат
већ кад оне желе и када су спремне, а и често тим одлагањем дају противнику наду да је већ победио.
Улазак у рат кад непријатељ то жели није добар поступак.
Па Русија и делује да предупреди, напад на Русију.

Како оно кажете "напала суседну земљу"!?
sta ja to kazem?

https://www.vreme.com/vreme/pogrom-u-odesi/

Русија је огромна земња. Украина исто.

Требало је деценију и по сукоба да се покрене рат

Десетине милиона стотине милиона милијарде долара

узимају проивођачи оружја, препродавци нафте гаса ....

Одеса је само једна од низа најава проваљивања ове социјалне калдере

Ово ти је текст из 2014. године.

Зар може да се отвара тема текстом од пре скоро деценију?

Rusi imaju veliki problem, nemaju tu imperijalističku svest, uvek su se branili od drugih, nisu genocidna nacija.
I dodatno ih sputava taj narativ o njima bratskom ukrajinskom narodu, koje smatraju Rusima, svojom krvlju maltene.

Kad spojimo ove dve činjenice, postaje nam jasno zašto ovaj rat tako traljavo ide.

Da je Poljska bila na mestu Ukrajine, do sada bi sve bilo gotovo, rusi bi već postavili svoj Specnaz na granične prelaze sa Nemačkom.

Меркел: Плаћаћемо по фер цени Руски Гас

Путин : Биће нам драго да се Немачка развија ..

Бајден: Неће то тако моћи

1200x-1.jpg
3000.jpeg
ajd sad analiza: KAKO TO OVO AMERICKO DJUBRE USPEVA ?
al molicu detaljno da se objasni pod koje okolnosti neko sam sebi svesno lomi noge ?
Mislim da znamo kako da se odnosimo prema eventualnim klijentima i potencijalnim vasingtonskim saradnicima

Ово ти је текст из 2014. године.

Зар може да се отвара тема текстом од пре скоро деценију?

На хроници може... Нико се није сетијо

Сви трже да узму који $$$$$ из 'невидљиве' руке Адама Смита ..

Ето ми којима је $$$$ не помаже ... можемо

Проблем неки ?

Back