Ana90
Primećen član
- Poruka
- 516
Sta ako sam upisala pogresnu skolu koja mi se sada uopste ne svidja npr muzicku,ali sad posle 3 god uopste ne zelim da upisem muzicku akademiju i izgubljena sam nemam pojam sta u da upisem!ops:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa eto....priznash sebi da si se zaebala i pomirish se sa time da cesh ili upisati muzichq akademiju ili cesh prodavati kikiriki :?
Svaka čast!!ovo nije trebalo da bude u formi pesmice
ali tako ispade
vi' shto ti je pesnichka dusha
Svaka čast!!
To ti je ostalo još od malih nogu, kad si slušala Garavi Sokak...
Sta ako sam upisala pogresnu skolu koja mi se sada uopste ne svidja npr muzicku,ali sad posle 3 god uopste ne zelim da upisem muzicku akademiju i izgubljena sam nemam pojam sta u da upisem!ops:
Postoji, kako ne... A ako pogledaš svoj album iz detinjstva, sa onim zidovima i vratima oblepljenim posterima Baneta Krstića i drugara, imaćeš i jasan DOKAZ da je tako...ti mali...
lepo je znati da neko prati moj forumski rad
a ti kao nisi slushao garavi sokak?
znash ono shto kazhu da svako mora da ima beatles fazu u zhivotu? (gloopost, dodushe ) e, ja mislim da postoji tu i neka garavi sokak faza
mozes sta hoces...KAO vodi se k'o gimnazija, sto znaci da te pripremi za fax ...
pitanje je samo hoces li sesti i nauchiti ono sto ti treba...
Uglavnom, svi odu na filoloski ... najlakse za spremiti...
pogreshih shto upisah ZG
ali sad nema nazad, ne
prekasno sam shvatila
da je shkola sra*e
eh, zhivote
zhivot je nekom majka, a nekom maceha
obozhavam ovu izreku
da, ali kako cu biti sigurna da je ta pojava masovna? :?Postoji, kako ne... A ako pogledaš svoj album iz detinjstva, sa onim zidovima i vratima oblepljenim posterima Baneta Krstića i drugara, imaćeš i jasan DOKAZ da je tako...
daj ****** pa ti i ne idesh u tu shkolu, naravno da ti je superSoph*I*:stas prolupala?
Možeš, Tiksi, samo se plašim da nećeš moći da skineš pogled s MENE, pa će ti propasti studija...da, ali kako cu biti sigurna da je ta pojava masovna? :?
uzecu tvoj album 8-)