Pogrešna procena oko muvkanja...

Ali u zadnje vreme im se povecava broj.I mladih i starijih.Nezadovoljstva proteklim vremenima pa se nakupi i bezimo.Treba ulagat u sebe da bi covek bio zadovoljan ili ti zena.
Tako je. Tvoj zivot je tvoj car parti suoer car parti. Sve greske ti ispastas. Nema tu saveti, kao neko kaze uradi ovako ili onako, voli ovakvu ili onakvu. Mogu smernice ali ti i tvoj osecaj u stomaku. Iritira te neka nadrkana? Kazes joj: slusaj, ja ne volim gastritis.

Ali to treba umeti. Između ostalog biti i sam nenadrkan.
Mislim, stvarno umeti i stvarno biti, a ne misliti da se ume i biva
Ne moras da budes sama. Uvek mozes da okupisnljude pozitivnoscu. I filtriras one koji uzvracaju pozotivnoscu. U pocetku takvi mogu da deluju cudno ali jednostavna mudrost je kad krenes da sudis ljudima po delima a ne prici zar ne?
Ko te voli brate? Mora da ima neko ko te voli. Jel tako?

Tako je. Tvoj zivot je tvoj car parti suoer car parti. Sve greske ti ispastas. Nema tu saveti, kao neko kaze uradi ovako ili onako, voli ovakvu ili onakvu. Mogu smernice ali ti i tvoj osecaj u stomaku. Iritira te neka nadrkana? Kazes joj: slusaj, ja ne volim gastritis.
Hahaha ma vidis ,osetis, zaobidjes i svima dobro.Nadrkanost i to ona 24 casovna je zanimljiva bolest kojoj leka nema.

Back