Pogrešna procena oko muvkanja...

Evo smorke ti odobrava. Naša dva Don Žuana 😍

Zabole me ko ovde sta odobrava ili ne odobrava, ja sam napisao kako je bilo bez ikakve zelje da ovde ista bilo kome dokazujem. 🙂

Iz ove anegdote i još jednog suda dedukcijom se sugeriše na jedan kvalitatan komad :rumenko:

Kako ste samo tako pronicljivi, mozete li mi otkriti vasu tajnu?

:lol:
Volim te.:heart2:
Ne znam šta da ti kažem na ovo, ali ne možeš ti mene da vaspitavaš ili bilo koga i određuješ kako će se neko ponašati.
Za Forum Krstarice je jedino bitan Pravilnik foruma.
Sve ostalo su lične preferencije.:)
Zato što im nije palo na pamet da bi se moderator tako ponašao

Postavi "šaljivo" pitanje, dopiše potpis, a onda sve izbriše
:pop:
Jel znaš ko radi takve stvari

Inace kakvih sve kretena ima u toj industriji konobarluka i proslavio sam kad sam napustio taj shit.
Secam se kad je jedna dilejaa burzujska, prvi dan na poslu, dok sam joj sipao vino, uzela moju ruku i fljus pocela da toci preko case po stolu sve : pour that vine full gla'ah ass, ja samo glavu pogledam krajickom u menadzera, a on nasmrkan samo prevrnuo oci ko klikeri su mu ispali. Sve po meni ono vino, po stolu.
A vino neko skupo par stotina evra flajka.
Ma to mu od toga. Nije od vina. 😁🙄

Tema počinje sa momci.. ali pretpostavljam slučajno 🙃

Ne.
Mene niko ne muvka niti ja nekog. To je moja percepcija odnosa.
Ili me muva ili ne muva. Ostalo niti vidim nit me zanima. Muvanje počinje sa otvorenim Pitanjem da se vidimo. Ostalo je ili zezanje ili nešto bezveze što i ne zapamtim

Tema počinje sa momci.. ali pretpostavljam slučajno 🙃

Ne.
Mene niko ne muvka niti ja nekog. To je moja percepcija odnosa.
Ili me muva ili ne muva. Ostalo niti vidim nit me zanima. Muvanje počinje sa otvorenim Pitanjem da se vidimo. Ostalo je ili zezanje ili nešto bezveze što i ne zapamtim
Po meni je muvanje i pre otvorenog pitanja da se vidimo jer postoji i neverbalna i indirektna komunikacija. I smešno je kad se to negira.
Situacija iz uvodng posta se u realnosti ne dešava, a i ako se desi spada u nesporazum.

Ono što jeste realno je kad muškarac ne bi da muva otvoreno, ili direktnim pitanjem kao što si rekla, nego obilazi. Pa kad ga devojka direktno odbije onda kao on nije muvao nego se ona istripovala.
Pa joj još nakalemi da je htela brak a fazon sreli se u kafiću 🤣

Znači ipak si je muvao
Koga brate? Definisem sta znaci muvkanje..
Aha tu neku u tom prostoru.
P ne znam sta ti znaci to. Za mene je to upoznavanje, a nemam na sta drugo da se zakacim osim fiz izgleda i eventualno neke energije koja se stvori. Ali nisam tip koji je se lepi za sudbinu kao faktor preko toga koji je dovoljan da kazes: zelim da je imam ili ona mene. Kao ni ono riba je, hocu da se spojim s njom.

Tako da mi je to sve upoznavanje. Pruzanje prostora i moze da iz toga izadje nesto lepo i ne mora.
Zene mahom to kapiraju kao "zeli da je smuva, ima seks, zavede"
Za mene to nastaje kasnije, kada se skapiramo.

Po meni je muvanje i pre otvorenog pitanja da se vidimo jer postoji i neverbalna i indirektna komunikacija. I smešno je kad se to negira.
Situacija iz uvodng posta se u realnosti ne dešava, a i ako se desi spada u nesporazum.

Ono što jeste realno je kad muškarac ne bi da muva otvoreno, ili direktnim pitanjem kao što si rekla, nego obilazi. Pa kad ga devojka direktno odbije onda kao on nije muvao nego se ona istripovala.
Pa joj još nakalemi da je htela brak a fazon sreli se u kafiću 🤣

Pa baš zbog ovog poslednjeg pasusa volim da se pravim nemušta a vremenom sam podigla zid i sve bez tog eksplicitnog ne uzimam za ozbiljno. Oni inače muvaju razne žene i bilo bi neozbiljno da se primam.
Ko je ozbiljan u tome krenuće tako i to je za mene znak da se aktiviram.
Inače ne uživam u flertovima.

Papucani to ocajno opravdavaju sa: mi muskarci smo krivi sto su zene nadrkane.
A ja ih dodatno nadrkavam. :D
Veruj mj prijatelju kad se osvrnem kroz istoriju unazad nikada nisam voleo nikoga provocirati zezati a sa zenama sam postupao djentlmenski.
Ma djaba drug moj.Hormoni,3267 nezadovoljstava u toku sedmice,milion nepotrebnih briga,neznam lupam samo,nekih obaveza ako ona nije dobro nokte izlakirila...salim se .Ma da skratimo vrlo retko sretnem"nenadrkanu zenu" mirne naravi koja bi se i nasalila malo.Ok ima slucajeva dosta udju u brak i tokom braka se stvori nezadovoljstvo iz kojeg ne mogu izaci.Ali ima resenja samo treba imati muda za njih ali svatko to linijom manjeg otpora.Kao sto je bilo u tramvaju u nadrealistima 80 ih."Jaro ima izac".Uvek postoji B varijanta.Sam krojis sebe sudbinu.Opet ove neudate imaju problem sto su same.I tako u krug nikad srece.Opasno postalo i smekerski pogledat lepu zenu a kamoli izusti neku rec.Odma sledi "prijava".Tako da saha i domina na kalimegdanu sa lepim pogledom na usce.Mir u glavi.

Veruj mj prijatelju kad se osvrnem kroz istoriju unazad nikada nisam voleo nikoga provocirati zezati a sa zenama sam postupao djentlmenski.
Ma djaba drug moj.Hormoni,3267 nezadovoljstava u toku sedmice,milion nepotrebnih briga,neznam lupam samo,nekih obaveza ako ona nije dobro nokte izlakirila...salim se .Ma da skratimo vrlo retko sretnem"nenadrkanu zenu" mirne naravi koja bi se i nasalila malo.Ok ima slucajeva dosta udju u brak i tokom braka se stvori nezadovoljstvo iz kojeg ne mogu izaci.Ali ima resenja samo treba imati muda za njih ali svatko to linijom manjeg otpora.Kao sto je bilo u tramvaju u nadrealistima 80 ih."Jaro ima izac".Uvek postoji B varijanta.Sam krojis sebe sudbinu.Opet ove neudate imaju problem sto su same.I tako u krug nikad srece.Opasno postalo i smekerski pogledat lepu zenu a kamoli izusti neku rec.Odma sledi "prijava".Tako da saha i domina na kalimegdanu sa lepim pogledom na usce.Mir u glavi.
Jeste, treba pomoći ako je pomoć potrebna, biti prijazan, kulturan,..i nenametljiv. I biće uspeha. Ostalo slabo.

Nadrkanih zena je bilo oduvek. Samo zayebavaj.

Back