Pogrešna procena oko muvkanja...

Momci, postoje različite kulture i razni načini muvkanja. Na Balkanu je normalno da se musko nabacuje zeni, a odete li samo malo severnije, evo raja.😁😁😁😁Mađarke, Rumunjke, Švabice, Čehinje,Ruskinje,... ti same daju signal, pa odlučiš kako dalje. Potrebno je samo biti kulturan i nenametljiv. Meni su se cak i udate nabacivala, a muž dvometras nekoliko koraka od nas. Ipak moraš paziti kad i kamo ćeš da ga uturiš.😁😁😁😁😁

Pa će sad da misle da si gej.. :ceka:
Пре неки дан ме другар замолио да му подесим апп за упознавање пошто је на енглеском који не зна. И ја одабрао опцију да је мушко и да тражи мушко. :hahaha: Каже колега.. нијдне женске у радијусу 30 км салећу ме мушкарци. :lol:

Након пар сати му променио. )

Momci, da li je neka devojka pogrešno procenila da je muvkate?
Kako se ponašala prema vama?
I ako je na kraju skontala situaciju kako je tekao odnos kasnije?
Da li imate neke primere iz života?

ajde da spamujem opet
ko bre jos muvKa?
odakle si ti brate?
ovde kod me se muVA ili mota ili bari ili munta.
Spam zavrsen.
Hvala za paznju.

Пре неки дан ме другар замолио да му подесим апп за упознавање пошто је на енглеском који не зна. И ја одабрао опцију да је мушко и да тражи мушко. :hahaha: Каже колега.. нијдне женске у радијусу 30 км салећу ме мушкарци. :lol:

Након пар сати му променио. )
Propederisalo se sve, niti su zene vise zene niti muskarci muskarci.

Svaki put kad kazete m****** u Africi umre jedan crnac od side.
Meni se svidja muvkanje izraz. Nije muvanje u smislu ugledam i okomim se determinisan na nju i izjavljujem joj ljubav jer.. Je ni ne poznajem.
Muvkanje je bacam mamac ako mi se ne svidi bacim opet na drugu stranu. A ako se ona zbog toga ljuti? Uvale joj...?

Momci, postoje različite kulture i razni načini muvkanja. Na Balkanu je normalno da se musko nabacuje zeni, a odete li samo malo severnije, evo raja.😁😁😁😁Mađarke, Rumunjke, Švabice, Čehinje,Ruskinje,... ti same daju signal, pa odlučiš kako dalje. Potrebno je samo biti kulturan i nenametljiv. Meni su se cak i udate nabacivala, a muž dvometras nekoliko koraka od nas. Ipak moraš paziti kad i kamo ćeš da ga uturiš.😁😁😁😁😁

Na slavi jednoj, kuma domacina mi je, naravno slucajno, trljala dupe o mene gde god je prosla, dodirivala me i smeskala mi se preko stola. Ne da nisam otisao severnije do raja, nego otisao tri ulice dalje.

Miko, situacija u Srbiji zenama je toliko alarmantna da ce poceti golim sisama na ulici da jure kvalitetne komade.

Na slavi jednoj, kuma domacina mi je, naravno slucajno, trljala dupe o mene gde god je prosla, dodirivala me i smeskala mi se preko stola. Ne da nisam otisao severnije do raja, nego otisao tri ulice dalje.

Miko, situacija u Srbiji zenama je toliko alarmantna da ce poceti golim sisama na ulici da jure kvalitetne komade.
Evo smorke ti odobrava. Naša dva Don Žuana 😍

Čim je momak lep odmah krenu svim silama.
Udate posebno umeju da budu agresivne po mom iskustvu.

Neću da te pitam da li si ti u tom idealnom rasponu
Pazi kad se i Gugl slaže sa mojom odokativnom procenom.:cool:

1720352983918.png

Poslednja izmena:

Iz ove anegdote i još jednog suda dedukcijom se sugeriše na jedan kvalitatan komad :rumenko:

Iz ove anegdote i još jednog suda dedukcijom se sugeriše na jedan kvalitatan komad :rumenko:
To je stvar subjektivnog karaktera.
Nasumičnog muškarca će neka muvkati na prvu loptu, a neka će misliti: "Ne sviđa mi se nešto! Odvratan je i ljigav, tupav, nikakav!"
Okej za lepotane na oko obično važi pravilo da će ih mnogo više žena pozitivno gledati pa tu dolazimo do toga da neki muškarci imaju više samopouzdanja.

Back