Pogresna poruka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
16.002
Sinoc nam je padao sneg. Bilo je predivno. Ja sam malo setala po kraju, a onda sam otisla do jednog kafica. Dok sam setala, videla sam da je automobil mog bivseg decka parkiran ispred. Na sofersajbni mu je napadao sneg i ja sam pomislila da mu nesto napisem. Napisala sam: VOLIM TE! Nisam htela da pisem M.P., jer sam htela da vidim njegovu reakciju. Pre nego sto sam krenula da izadjem sa deckom, pozvala sam ga da ga pitam sta radi. On je kao gledao Farmu ili tako nesto. I ja sam ga malo navela da mi kaze sta misli o snegu, koji je bio predivan. On je poceo da davi tamo o nekim glupostima, kako je napadao, pa ce morati da radi nesto u vikendici, gde sam ja bila. Kako je izlazio do kioska. Bla, bla, bla. Videla sam ja da ce on da davi do sutra, pa sam sebi rekla: "Moras malo da potrprasis situaciju, Pevacice, jer on ne zna sta treba da zna," Rekla sam mu: "Eto, ne mogu da vozim sada nezgodno mi je vlazno klizavo." I konacno dobijem odgovor: "Sada sam video neko na soferki napisao: "Volim te!"" Ja sam pocela da se topim. Cekala sam da kaze da kaze nesto pametno, a on je rekao: "To je, bre, neka mala napisala ovom mom. Vole ga devojke."
Ja sam htela da umrem. Ja sam napisala njemu, jer sam u njega zaljubljena od moje 5 godine zivota, a i ranije, a ne tom malo debelom pokvarenom detetu. Ko to za njega moze da bude zainteresovan, osim neke babuskare sto prodaje piletinu na pijaci. On je njoj omiljena musterija. On samo zdere, a drugarica, koja bi mozda na neki nacin pokazala neko interesovanje za njega, muvala bi ga nekim hiperkaloricnim sendvicom, a ne ovako neznim i simpaticnim gestom.
Izasla sam sa sadasnjim deckom i celu noc sam igrala. A on mi nije rekao da je razveden, a ja sam taman odlucila da se ne petljam vise ni sa razvedenima, jer kao ovaj moj bivsi decko, oni ne znaju sta zele u zivotu.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top