Skinny_Bitch8
Početnik
- Poruka
- 15
Prije nekih 3 mjeseca pocela sam intimne odnose sa mojim komsijom. Zivimo kuca do kuce u Americi. Ja imam 26, on 27 godina. Oboje volimo da lutamo okolo i nacin na koji smo se smuvali je neobican za normalan svijet. Ja sam otisla do njega da potrazim savjet kako da zavedem nekog kolegu sa posla,a li on je usput zaveo mene. Poslije sam se ja smuvala sa tim kolegom, a nastavila da se vidjam sa komsijom iskljucivo na moju inicijativu i samo za seks. Prvi put mi se desilo da se osjecam slobodno i da ne brinem. Seks s njim je odlican. On je prilicno obdaren sa nekih 28 cm i to je imalo cudan efekat na mene. Postala sam opsjednuta sa njegovim... On je itekako svjestan sta ima i reakcije poput moje mu nisu strane. On ne mari sto je propalica...Ja sam sutnula mog kolegu i jos nekog lika sa kojim sa se vidjala jer ne mogu da prestanem da mislim na komsiju.
Stvari su sad prilicno lose. On se odselio, to je rekao da ce uraditi jos prije dva mjeseca i desilo se. Ja sam shvatila da mi nedostaje i da nikad bolji seks imala nisam. Zao mi je sto je sve prestalo. Neki dan smo se sreli i on je shvatio da sam ja pocela da se vezujem i njegova reakcija je bila kao da se spremam da ga ugusim. Moram izbaciti iz glave tog luzera, ne znam kako. Ima druge, ali oni nisu mu ni do koljena. Ja ne zelim prosjecan seks, hocu odlican seks,sta da radim. Da ga ganjam ne zelim.
Stvari su sad prilicno lose. On se odselio, to je rekao da ce uraditi jos prije dva mjeseca i desilo se. Ja sam shvatila da mi nedostaje i da nikad bolji seks imala nisam. Zao mi je sto je sve prestalo. Neki dan smo se sreli i on je shvatio da sam ja pocela da se vezujem i njegova reakcija je bila kao da se spremam da ga ugusim. Moram izbaciti iz glave tog luzera, ne znam kako. Ima druge, ali oni nisu mu ni do koljena. Ja ne zelim prosjecan seks, hocu odlican seks,sta da radim. Da ga ganjam ne zelim.