Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 50.766
Gledaj kako mocno izgleda, prosto se ponosis takvom zivotinjom....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
onda bolje svinjeEbiga kad mnogi nisu videli ni sokola, jastreba, a kamoli orla....a i da su ih videli utepali bi ih ekstra na odmah....jastreb moze dve odrasle kokoske u cugu da odnese...to se ne prasta na selu.....
A da na grbu budu volovi?
Oni em spasili narod em ih ima u svakom selu.....a i u skupstini...
Pogledajte prilog 1374424
Imas pravo , i jake argumente....potrazicu odgovarajuce grafikeonda bolje svinje
i zbog tradicije i zbog politicara
Краљевина Србија је изазвала капитулацију Бугарске, Аустроугарске и посредно Немачке (пошто нису хтели сами да се боре).Kraljevina nas je bas usrecila, 1941-1945, a pre toga 1914-1918. Sad bi nas bilo bar 30 miliona....
А шта смета? Шта би ти, нешто спектакуларно?Ebiga kad mnogi nisu videli ni sokola, jastreba, a kamoli orla....a i da su ih videli utepali bi ih ekstra na odmah....jastreb moze dve odrasle kokoske u cugu da odnese...to se ne prasta na selu.....
A da na grbu budu volovi?
Oni em spasili narod em ih ima u svakom selu.....a i u skupstini...
Pogledajte prilog 1374424
Jeste, Srbija i Srbi postoje od 1914 i postojali su samo za vreme dva svetska rata.Kraljevina nas je bas usrecila, 1941-1945, a pre toga 1914-1918. Sad bi nas bilo bar 30 miliona....
![]()
Gledaj kako mocno izgleda, prosto se ponosis takvom zivotinjom....
pod hitno skloniti tu rimsku orlušinu
da nam svane već jednom
vepra je imao karađorđe, ali totemska životinja (ako već mora da se stavi isključivo životinja) je vuk.+1
i lav ti je isto rimski, naš je VEPAR!
Evropski VEPAR je životinja na koju NIKO ne sme da krene, osim možda nosoroga?
znači da stavimo nosoroga?!
ne, već VEPRA!
VEPAR nikog ne dira, al ko njega dirne zažali što se rodio!
a drugo, ovi naši PAPAGAJI su LEŠINARI!
kako mislite da nam sa LEŠINARIMA koji imaju izgled PAPAGAJA
krene na bolje?
Ima li neka zemlja takav grb?
vepra je imao karađorđe, ali totemska životinja (ako već mora da se stavi isključivo životinja) je vuk.
mada bi ja ostavio samo ocila kao grb a zastavu crveno plavu (bez bele). inače belu je valjda ubacio obrenović.
crvena na zastavi simbolizuje nebesko a plava zemljsko.
što se tiče ocila, vezuju za b(v)izantiju, a vizantija nikakvo službeno značenje nema niti se spominje u službenim spisima, to je romejsko carstvo. tako da 4β je čista izmišljotina koju smo mi navodno uzeli od tzv bizantinaca.
pa sad ne znam dal neko daje ime detetu vepar kad je toliko bitan za srbe.nije vuk naša životinja, već rimska
rimljani su došli iz azijskih stepa gde im je vuk služio za lov na životinje
nama srbima je vuk samo štetočina
vuk nije srbska totemska životinja al to se ponavlja već 200 godina i ljudi misle da je istina
naša životinja je vepar, jer je svinja, tj divlja svinja nama davala život 25 000 godina
da ti pišem stručni rad i ubedjujem mrzi me, misli kako hoćeš
šta mi imamo sa vukom? osim što ti pokolje ovce?
i to da ti bude predmet obožavanja? pa misli malo...
a vepar daje prasce koje na jesen jedeš i od kojih živiš do sledećeg proleća...
misli se na divlje svinje dok smo još bili lovci sakupljači.
vepar ti daje život deci a vuk ti kolje ovce i ti da obožavaš vuka?!
Nema , ima slican grb neka africka zemlja, ali ne ovakav...da li bese kamerun ili kongo ili tako nesto...Ima li neka zemlja takav grb?
Ne bi bilo komunizma da kralj nije napravio Jugoslaviju. Jugoslavija je esencija srpske propasti.Краљевина Србија је изазвала капитулацију Бугарске, Аустроугарске и посредно Немачке (пошто нису хтели сами да се боре).
Славна Краљевина Србија.
Краљевина Југославија нам није требала, али тако је како је, времеплов још није измишљен.
На нејако наслеђе нам је подметнут комунизам, који нас је уназадио за сто година. Чак и бирократија није најгора последица (а много је тога), него култура. Ти не би ни мислио о латиници, на пример. Наша садашња публика, са својим пратећим особинама, је претежно подигнута у комунизму.
Па ако ти се не свиђа шта видиш, сети се да краљ нема ништа са тим.
Šta je tu čudno? I Rusija i Crna Gora imaju krunu iako nisu kraljevine.Osim kljunova je malo i kruna drugačija, mada je čudno da je uopšte ima s obzirom da Srbija nije kraljevina.
mislim da kruna i krst nisu primereni posto smo sekularna drzava i demokratija.