Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени је фасцинантно то да за 12 година нису успели да модификују грб на пасошу...Malo ljudi zna da je Boris Tadić modifikovao kljunove oko 2010. godine
Kasnije Krlo i Bizon mašu tim zastavama, a ne znaju da ih je DOS dakle sagradio
Mislim njegova vlast je predsedavala nad tom modifikacijomNi ja nisam znao da je Tadić slikar i dizajner.
Niko ti ne brani da otvoriš temu i o 'lebu.kad se nema za leba daj bar diskusiju o grbu
Stvarno? Gde?već sam odavno otvorio o lebu
Odnosno republika. Ima sad dosta sasvim demokratskih parlamentarnih monarhija.mislim da kruna i krst nisu primereni posto smo sekularna drzava i demokratija.
И Хрвати имају круну, па им ништа не смета.mislim da kruna i krst nisu primereni posto smo sekularna drzava i demokratija.
Tako je, dva dilda okaciti jer je to ipak gay republika sa gej premijerkommislim da kruna i krst nisu primereni posto smo sekularna drzava i demokratija.
Kraljevina nas je bas usrecila, 1941-1945, a pre toga 1914-1918. Sad bi nas bilo bar 30 miliona....Tako je, dva dilda okaciti jer je to ipak gay republika sa gej premijerkom
U toj drzavi sve sto valja je iz vremena kraljevine.
Naši predsednici su sve po potrebi.Ni ja nisam znao da je Tadić slikar i dizajner.