Pogodite razliku

Mislim da se spolja ne vidi razlika, osim ove nezainteresovanosti, što je neko već napisao. Mnoge zarozane sa pijace su neudate, razvedene i sl., a mnoge tip top doterane, moderna frizura, garderoba i sl., udate.
Ja se često iznenadim kad neka jako mlada, onako sva u nekom neobaveznom fazonu kaže da je udata.

Ja sam udata žena, ali ponekad zbog mog specifičnog duha, a i oblačenja i pored dosta godina, misle da sam neudata.

Mislim da se ne može od oka zaključiti.

Ja mislim da ima razlike, slobodne rade slobodno i javno bas ih briga sta ko misli nemaju sta da izgube,a udate mozda i vise ali sakriju zato sto imaju sta da izgube,a u sustini zena je zena a sve su zene iste nece ako ne mogu.Bez uvrede cast izuzecima.Razliku mozes primetiti ovako ,naprimer stoji zena u drustvu muskarca i cesto se osvce levo desno znaci udata je.

Ja mislim da ima razlike, slobodne rade slobodno i javno bas ih briga sta ko misli nemaju sta da izgube,a udate mozda i vise ali sakriju zato sto imaju sta da izgube,a u sustini zena je zena a sve su zene iste nece ako ne mogu.Bez uvrede cast izuzecima.Razliku mozes primetiti ovako ,naprimer stoji zena u drustvu muskarca i cesto se osvce levo desno znaci udata je.

zanimljivo..

Back