Vidi, nisam neko ko veruje u one globalne teorije o ne sletanju na mesec, okrugloj zemlji, trista ljjudi koji vode svet, CIA koja odlucuje o svemu u Srbiji i slicno, to ne....Ali recimo verujem da se dovoze autobusima ljudi da bi glumili masu na okupljanjuima SNSa, verujem da se ljudi zaposljavaju preko stranke, verujem da organizovano dovode glasace iz RS da glasaju, verujem da poturaju lazne studente i ljude i da ih placaju da glume prave studente u Pionirskom parku...Verujem da izmisljeju vesti o atentatima na predsednika, verujem da organizovano pravociraju nasilje, o tome ima i snimak i verujem da poturaju i ovo, jer to prirod pripada njima i svemu sto sam prethodno naveo, verujem i da ima puno policajaca u civilu koje poturaju u masu....Sve je to veoma realno za mene...A manje mi je realno da neko na drugoj strani placa autobuse i ljude da dolaze na proteste, takvog desavanja gotovo da i nema... Nema ni ovakvog oruzja na ovoj strani...Ali ovo je najveci protest pa su da bi ga sprecili resli da im sad ovo poture i objavljuju vest...pa na protestima i nebi imalo toliko ljudi koji bi uopste pomislili da nose oruzje, a kamoli za ovoliko oruzja koliko su oni poturili...