Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Da ne bude sve femčinizam i šovinizam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kad ide repriza? :?Tuzni_patak:Da ne bude sve femčinizam i šovinizam
Brate kakva je slatka nekad bila ! Sada je postala jedna funjara žešća. A glupa, glupa do imbecilnosti !POP Mare:Gledao sam i gledacu i reprizu...Kseniju Pajcin bih tako posedovao![]()
*misutka*:a kad ide repriza? :?Tuzni_patak:Da ne bude sve femčinizam i šovinizam
mackica ns:*misutka*:a kad ide repriza? :?Tuzni_patak:Da ne bude sve femčinizam i šovinizam
KAD IDE REPRIZA?!
A slažem se apsolutno i za Kseniju...
Sve je to istina ali ni sad nije za bacanjeMilojko Vasic:Brate kakva je slatka nekad bila ! Sada je postala jedna funjara žešća. A glupa, glupa do imbecilnosti !POP Mare:Gledao sam i gledacu i reprizu...Kseniju Pajcin bih tako posedovao![]()
Ma kakvo crno bacanje!Zashto bi bacio onako svetlece obrve?! :shock:POP Mare:Sve je to istina ali ni sad nije za bacanjeMilojko Vasic:Brate kakva je slatka nekad bila ! Sada je postala jedna funjara žešća. A glupa, glupa do imbecilnosti !POP Mare:Gledao sam i gledacu i reprizu...Kseniju Pajcin bih tako posedovao![]()
![]()
Pa ... Nije za bacanje, ne kažem ... Uz dovoljnu količinu Votke ...POP Mare:Sve je to istina ali ni sad nije za bacanjeMilojko Vasic:Brate kakva je slatka nekad bila ! Sada je postala jedna funjara žešća. A glupa, glupa do imbecilnosti !POP Mare:Gledao sam i gledacu i reprizu...Kseniju Pajcin bih tako posedovao![]()
![]()
Dlakava_Strvina:mackica ns:*misutka*:a kad ide repriza? :?Tuzni_patak:Da ne bude sve femčinizam i šovinizam
KAD IDE REPRIZA?!
A slažem se apsolutno i za Kseniju...
Misliš na?![]()
Eeee pa stani u red![]()
masky:Ne bi one meni nosile krompir sa pijace, nego bi ga okopavale na njivi, cistile stale i brale kukuruz. Razmahala se le*bejstina po ovom sirotom Beogradu kao da mu nije dovoljno seljacizma,prostakluka i kica pa nam samo jos le*bo fali. Ko to pusta na TV da mi je znati??????![]()
![]()
![]()
*misutka*:a kad ide repriza? :?Tuzni_patak:Da ne bude sve femčinizam i šovinizam
Tuzni_patak:Da ne bude sve femčinizam i šovinizam[/quote]koji je ovo jezikako je i šatrovački trebala bih bar da naslutim šta je pisac hteo da kaže
![]()