Pogledajte kako je kleknuo pred papom!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ozbiljno, je l' ima lično neke veze sa nacistima?

Following his 14th birthday in 1941, Ratzinger was conscripted into the Hitler Youth. In 1943, while still in seminary, he was drafted into the German anti-aircraft corps as Luftwaffenhelfer.Ratzinger then trained in the German infantry, but a subsequent illness precluded him from the usual rigours of military duty. As a German soldier, he was put in a POW camp but was released a few months later at the end of the war in the summer of 1945.
:per:
 
Hitler i mali Racinger
hitler.gif
kkk.gif
 
Poslednja izmena:
Ozbiljno, je l' ima lično neke veze sa nacistima?
kažu, bila je zima 1941...mlad, vidno mršav, regrut čvrsto je pritiskao kundak svoje puške uz bubuljičavo lice i kroz nišan pratio obrise neke senke koja se hitro kretala između neotesanih klada razbacanih po rustikalnom dvorištu između dve, od bombi razorene zgrade. gusta magla koja se spustila nad ovaj deo varšavskog pakla, mu je ometala metu koja se žurno kretala prema jednoj od zgrada.
dojam akutne nelagode koja se manifestirala pojačanim znojenjem, anaturalnim meškoljenjem i nesvesnim diranjem genitalija, pojačavao se svaki put kada je pomislio da mu se meta ukazala jasno u magli i kada je trebalo samo da povuče oroz i tako prvi put učini ono što su mu njegovi drugovi iz voda stalno prebacivali da mora učiniti.
nije bilo lako, ali ovaj put je čvrsto odlučio. nema povratka. učiniće to.ubiće tu poljsku gnjidu!
senka je na trenutak nestala u seni razrušene trafo stanice, da bi se ponovo prikazala nakon kratkog zvižduka, ovaj put potpuno osvetljena svećom na ulazu u zgradu koju je neko upalio u dubini same zgrade.
sada je trenutak! prst mu se zgrčio na obaraču, znoj mu se slivao niz rošavo čelo, sad još...
˝STANI! ne pucaj!˝
začuo je glas. ruka mu je ostala paralizovana na obaraču, dok je gromki glas nastavljao:
˝taj čovek, taj poljak, on je predodređen da bude budući papa, njega ne smeš ubiti˝, zapovedio je glas, ˝proročanstvo mora da se ispuni!˝
˝dobro˝, prozbori rošavi vojnik, nakon što se povratio od prvog šoka, ˝poštediću mu život, ali samo ako ću ja biti papa posle njega.˝

i bi tako...:deda:
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top