Pogledajte kako izgleda novi "Fiat grande panda" predsednik se provozao novim automobilom! "Startan i snažan, ide 150km/h"

To nije validan argument.
Po tom argunentu, Dačija je bolja nego Volvo, jer se više prodaje :D
Volvo su od propasti spasili upravo Kinezi.
Recimo ovako - obični auto iz Kine ne bih uzeo, ali za električni bih već razmislio. Recimo sve Tesle 3 u Evropi su proizvedene tamo, a ima ih već dosta.

Volvo su od propasti spasili upravo Kinezi.
Kvalitet proizvoda je jedno - njegova prodaja i plasman na trzistu nesto sasvim drugo. Volvo je bio puko jer nisu umeli da ga prodaju kako treba.

Drugi primer: Honda u Evropi ima oko 10 puta manju prodaju od Dačije, a po kvalitetu su dva različita univerzuma :D

Kvalitet proizvoda je jedno - njegova prodaja i plasman na trzistu nesto sasvim drugo. Volvo je bio puko jer nisu umeli da ga prodaju kako treba.

Drugi primer: Honda u Evropi ima oko 10 puta manju prodaju od Dačije, a po kvalitetu su dva različita univerzuma :D
Slažem se, ali za naše uslove i Dačija sasvim dobro radi posao, a mogla bi i ova Panda.
Inače sad gledam slike unutrašnjosti i mogu reći da mi se sviđa, naročito što srednji ekran ne štrči onako napadno kao kod Tesle i još nekih.
1721744350241.png

Slažem se, ali za naše uslove i Dačija sasvim dobro radi posao, a mogla bi i ova Panda.
Inače sad gledam slike unutrašnjosti i mogu reći da mi se sviđa, naročito što srednji ekran ne štrči onako napadno kao kod Tesle i još nekih.
Pogledajte prilog 1583727

Dacija nije automobil :D
A ovo me podseca na stojadina :D

Ono što za sada znamo je da električni model ne može da ide 150 nego samo 135 km/h. 150 može hibridni i u njemu se vozio Vučić.
Naravno oba pi po snazi mogla i mnogo brže, ali je uobičajeno kod električnih i hibridnih da im bude ograničena brzina kako ne bi došlo do preopterećenja i pregrevanja baterije ili elektromotora.

a gde su cene na ovoj temi? uvek je bilo koliko para toliko i muzike
nije uopste toliko ruzan, ajde sta se palite, ima slicnih na desetine, lici na sve te subcompact suv, nista posebno, ni za ni protiv, na prvi pogled, samo treba da se uporedi sa konkurencijom ali to je to za tu klasu
Most Comfortable Subcompact SUVs for 2024
  • Nissan Kicks.
  • Subaru Crosstrek.
  • Ford EcoSport.
  • Nissan Rogue Sport.
  • Jeep Renegade.
  • Hyundai KONA.
  • Toyota C-HR.
  • Chevrolet Trax.
Nije nimalo ružan, samo sam ja alergičan na trend povišenih auta, da ulaziš u njega kao u kamion.
Oduvijek sam želio biti što bliže asfaltu, daj mi Mazdu Miatu i to je to.

Nije nimalo ružan, samo sam ja alergičan na trend povišenih auta, da ulaziš u njega kao u kamion.
debeli ameri bas zato vole pick-up-ove, ali i mrsavi, vole i wagoner-a, i tata bi sine, samo skupo, i po 100 hiljada! i vise
Oduvijek sam želio biti što bliže asfaltu, daj mi Mazdu Miatu i to je to.
ameri vole poviseno od tla,. dese se mecave, i dok se putevi rasciste nekad bukvalno moras da guras sneg sa nizim autom, pa je to razlog, po meni
recimo da 1x ili 2x godisnje i sam zazzalim sto nisam ostao kuci, vec se mucio da dodjem do posla, ili se vratim kuci... secam se i jos jednog puta, kada su usred mecave ljudi prosto odustali i resili da prespavaju u kolima zavejani, pa ujutro da nastave put, koliko se nista nije videlo; ja sam tada pratio necija svetla da ne sletim sa autoputa
sad samo awd, pa ide nekako, recimo da mi skidaju kapu, poslednja mecava kolega je isao iza mene, i jedva me je stizao, a zaglavljenih koliko hoces
p.s. miata kabriolet je za leto, ima je i ovde, ali dzipovima poskidaju vrata pa izbace nogu napolje, kao bajkeri;)

Poslednja izmena:
Ja ne volim te ogromne.
ja bih ih voleo kada ne bi mogao za cenu jednog od njih da kupim 2 ili cak 3 druga, MA I 4, od viska glava ne boli za ovaj jedan od 100 hiljada mozes 4 od po 25 hiljada, a jel ce da bude taj fiat 25 hiljada ili koliko? jel vredi to i 20 hiljada ajde taj benzinac samo?

istera te zena iz kuce, preselis se u vagon[et] koji kosta k'o stan - ovaj MODEL je GRANDE:mrgreen:https://gopatriottulsa.com/inventory/New-2024-Wagoneer-Grand_Wagoneer-Series_II-1C4SJVFP8RS110402

Poslednja izmena:

Back