Pogledajte kako izgleda novi "Fiat grande panda" predsednik se provozao novim automobilom! "Startan i snažan, ide 150km/h"

Da mislim na električni. Ne znam ima li nova. Ali panda se dugo proizvodila sa klasičnim motorima.
ma i ja mislim da kolektivni zapad samo laze, kinezi su vec presisali sa elektricnim automobilima, i sad se vucic nasao pametan, a slagao jos za mercedes

druga stvar je sto ce biti, i vec jeste skupo, a gde ces i da punis? nema od toga nista, foliraza umesto da se lepo prizna da su kinezi vec preuzeli

Vidim da je forumaska ekipa nezadovoljna i modelom i markom automobila koji ce se prozivoditi u KG. Srbija kao tehnolosko/industrijska sila ne zasluzuje ni takav model ni tu marku, jelte.

Za one koji su tesko zabrinuti Fiat-ovim promasajem dizajna evo teksta sa specijalizovanog UK portala
LINK, LINK <-----

Poslednja izmena:
Vidim da je forumaska ekipa nezadovoljna i modelom i markom automobila koji ce se prozivoditi u KG. Srbija kao tehnolosko/industrijska sila ne zasluzuje ni takav model ni tu marku, jelte.
ne citas
pokrenuti probnu proizvodnju novog električnog
kada budu rekli cenu, odustace
a gde bi ga ti napunio?

to ce da ide za ameriku, dok ne propadne kao yugo amerika :mrgreen:
Why is Stellantis falling?

For the first half of 2024, Stellantis sold 677,533 vehicles, down 16% year-over-year. The dismal report comes as Stellantis dealers in the United States have expressed frustration over pricey vehicles that don't match well with what consumers want.Jul 2, 2024

Stellantis sales drop sharply in second quarter amid dealer discontent

jedino ako bi aljek dao subvencije pa da malo spusti cenu fiat, ili da sljakate za dzabe, inace tesko da cete nam to njesra zavaljati po ceni koju je neko izmastao

da li Srbija, jos uvek daje neke subvencije FIAT-u....jos nesto, ako dajemo subvencije ili smo davali, sto drzavne firme ne kupuju FIAT vpzila, proizvedena kod nas
LINK, LINK <-----

Srbija ima potpisan ugovor sa Fiatom jos od 2008-me i po njemu daje subvencije Fiatu, sada Stelantisu koji je nasledio prava i ugovorne obaveze.
Sad, neko bi trebao da stavi na papir da li se to uopste isplati ili ne, mislim na subvencije. Svakako se isplati ljudima koji siu tamo radili i zaradjivali svoj hleb ali da se isplati Srbiji to nam niko nikada nije saopstio.

LINK, LINK <-----

Srbija ima potpisan ugovor sa Fiatom jos od 2008-me i po njemu daje subvencije Fiatu, sada Stelantisu koji je nasledio prava i ugovorne obaveze.
Sad, neko bi trebao da stavi na papir da li se to uopste isplati ili ne, mislim na subvencije. Svakako se ispalti ljudima koji siu tamo radili i zaradjivali svoj hleb ali da se isplati Srbiji to nam niko nikada nije saopstio.

Vučić: Zahvaljujući Fiatu u Kragujevcu, svi će imati za dva odsto veću platu​

:dash:

aha, znaci srbija se zaduzuje za milijarde, daje subvencije, i odatle tih 2% pisljivih, - lukav plan boldrice :mrgreen:

stelantis je prso u usa, i sad ce vucic da ga izvadi deleci sakom i kapom subvencije?
autic kao i svaki drugi, samo ako ga kupci nece, sta cemo onda? zato je PROBNA proizvodnja, bojim se da nece zaziveti

da li Srbija, jos uvek daje neke subvencije FIAT-u....jos nesto, ako dajemo subvencije ili smo davali, sto drzavne firme ne kupuju FIAT vpzila, proizvedena kod nas
ocigledno iz istog razloga zasto ga i privatni kupci ne kupuju - ... hehe, vole vise alfe :mrgreen: ja sam zin'o isto na alfu kad sam je vid'o

Onaj ko škodi Srbiji logično je da se vozi u ŠKODI !

Mislim čak da se na slovenačkom ŠTETA kaže ŠKODA !!! Da tacno tako !

Dakle štetočina vozi...

Jos jedna u nizu simbolika... pocev od Manastira POGANOVA, stadiona LAGATORA, pa onda i auta ŠTETOČINE ! 😡

...
Tako je.... ŠKODA.... zbog toga što želi da ako već nekoga pogodi šteta ili da mu se naškodi, to onda bude on.... a ne srpski narod ili Republika Srbija.
Predsednik Republike Srbije, Gospodin Predsednik Aleksandar Vučić, poput gromobrana je, ako već nekoga treba spaliti grom, onda neka to bude on, a ne narod ili država.
Isprdavaš se s čovjekom koji bi za državu i narod bio spreman počađaviti, samo da kuća ostane cijela.... sram te može biti.

😡

kolko imamo stanica za punjenje na putevima ima svi da idu u save modu sa 60 na sat :rotf:

el.automobili svuda u svetu stagniraju. kad je ne samo mercedes stao sa njihovom proizvodnjom, onda tu nesto debelo nije u redu. prodaja svuda pada katastrofalno. razlog ne znam, ali znam da kada nestane nafte, a nestace za deceniju dve, vozicemo se konjima i čezama.

a to bese seselj davno pricao da ce drzava čezama na surcinu cekati goste i politicare iz inostranstva, ako zuti nastave da vode srbiju.

Back