Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma i ja mislim da kolektivni zapad samo laze, kinezi su vec presisali sa elektricnim automobilima, i sad se vucic nasao pametan, a slagao jos za mercedesDa mislim na električni. Ne znam ima li nova. Ali panda se dugo proizvodila sa klasičnim motorima.
Gledam sad neke portale posvećene elekrtoautomobilimai mogu ti reći da se mnogima sviđa. Strani su portali tako da nisu njegovi botovi u pitanju.Ružan auto..to može samo Vučiću da se svidja
pa taj elektricni ne ide 150, hehehea kobajagi elektricni, natankovali ga loz uljem
ne citasVidim da je forumaska ekipa nezadovoljna i modelom i markom automobila koji ce se prozivoditi u KG. Srbija kao tehnolosko/industrijska sila ne zasluzuje ni takav model ni tu marku, jelte.
kada budu rekli cenu, odustacepokrenuti probnu proizvodnju novog električnog
LINK, LINK <-----da li Srbija, jos uvek daje neke subvencije FIAT-u....jos nesto, ako dajemo subvencije ili smo davali, sto drzavne firme ne kupuju FIAT vpzila, proizvedena kod nas
LINK, LINK <-----
Srbija ima potpisan ugovor sa Fiatom jos od 2008-me i po njemu daje subvencije Fiatu, sada Stelantisu koji je nasledio prava i ugovorne obaveze.
Sad, neko bi trebao da stavi na papir da li se to uopste isplati ili ne, mislim na subvencije. Svakako se ispalti ljudima koji siu tamo radili i zaradjivali svoj hleb ali da se isplati Srbiji to nam niko nikada nije saopstio.
ocigledno iz istog razloga zasto ga i privatni kupci ne kupuju - ... hehe, vole vise alfe ja sam zin'o isto na alfu kad sam je vid'oda li Srbija, jos uvek daje neke subvencije FIAT-u....jos nesto, ako dajemo subvencije ili smo davali, sto drzavne firme ne kupuju FIAT vpzila, proizvedena kod nas
Земљо отвори се!
Tako je.... ŠKODA.... zbog toga što želi da ako već nekoga pogodi šteta ili da mu se naškodi, to onda bude on.... a ne srpski narod ili Republika Srbija.Onaj ko škodi Srbiji logično je da se vozi u ŠKODI !
Mislim čak da se na slovenačkom ŠTETA kaže ŠKODA !!! Da tacno tako !
Dakle štetočina vozi...
Jos jedna u nizu simbolika... pocev od Manastira POGANOVA, stadiona LAGATORA, pa onda i auta ŠTETOČINE !
...
Ide, a mogao bi i više, ali je maksimalna brzina ograničena, kao i kod većine električnih automobila.pa taj elektricni ne ide 150, hehehe
Ne, biće i hibridna.Ova ta kao produžena Panda, samo kao električna?
hibridno gomno mislis?Ne, biće i hibridna.
Све, укључујући и драмосерске паузе, идиотске гримасе, зарезе и ускличнике.A što je tu točno to da se zemlja otvori?
U zivotu nista nisi ucinio za Republiku Srbiju.Све, укључујући и драмосерске паузе, идиотске гримасе, зарезе и ускличнике.
Можда и нисам, али је нисам ни опљачкао, распродао, загадио и задужио као дотични и његова друмска банда.U zivotu nista nisi ucinio za Republiku Srbiju.
Dinara taj covjek nije uzeo, a jos je i obolio na srce.Можда и нисам, али је нисам ни опљачкао, распродао, загадио и задужио као дотични и његова друмска банда.