Pogledajte kako izgleda novi "Fiat grande panda" predsednik se provozao novim automobilom! "Startan i snažan, ide 150km/h"

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
89.422
Prilikom inauguracije novih proizvodnih linija za buduću proizvodnju električnih vozila u modernizovanoj fabrici "Stelantis" u Kragujevcu, predsedniku Vučiću predstavljen je novi model "fijat grande panda".

3933131_12121_ff.jpg
foto: Printscreen Pink

Predsednika su potom kratko provozali automobilom.

3933130_20240722-16-07-57settings_ff.jpg

Pre ceremonije, predsednik Vučić je obišao radove na izgradnji severne obilaznice oko Kragujevca, koja treba da spoji Kragujevac s Moravskim koridorom i auto-putem "Miloš Veliki".

Predsednik Vučić je juče izjavio je da će danas u Kragujevcu "Stelantis" pokrenuti probnu proizvodnju novog električnog modela "fijat grande pande", kao i da će za dva meseca krenuti i serijska proizvodnja.

https://www.biznis.kurir.rs/amp/441...o-novim-automobilom-startan-i-snazan-ide-150h

Region kadar nevera. Uskoro i leteći. :deda2:

Prilikom inauguracije novih proizvodnih linija za buduću proizvodnju električnih vozila u modernizovanoj fabrici "Stelantis" u Kragujevcu, predsedniku Vučiću predstavljen je novi model "fijat grande panda".

3933131_12121_ff.jpg

Pre ceremonije, predsednik Vučić je obišao radove na izgradnji severne obilaznice oko Kragujevca, koja treba da spoji Kragujevac s Moravskim koridorom i auto-putem "Miloš Veliki".

Predsednik Vučić je juče izjavio je da će danas u Kragujevcu "Stelantis" pokrenuti probnu proizvodnju novog električnog modela "fijat grande pande", kao i da će za dva meseca krenuti i serijska proizvodnja.

https://www.biznis.kurir.rs/amp/441...o-novim-automobilom-startan-i-snazan-ide-150h

Lepo, lepo!
Da mi je biti Vučić samo jedan dan kao danas!

Eto ti @Grom_sa_neba!, sad si dobio svoje!

Onaj ko škodi Srbiji logično je da se vozi u ŠKODI !

Mislim čak da se na slovenačkom ŠTETA kaže ŠKODA !!! Da tacno tako !

Dakle štetočina vozi...

Jos jedna u nizu simbolika... pocev od Manastira POGANOVA, stadiona LAGATORA, pa onda i auta ŠTETOČINE ! 😡

...

Onaj ko škodi Srbiji logično je da se vozi u ŠKODI !

Mislim čak da se na slovenačkom ŠTETA kaže ŠKODA !!! Da tacno tako !

Dakle štetočina vozi...

Jos jedna u nizu simbolika... pocev od Manastira POGANOVA, stadiona LAGATORA, pa onda i auta ŠTETOČINE ! 😡

...
Prvo to je FIAT. Ne Škoda. Drugo Škoda je češka ne slovenačka. I dobila je ime po osnivaču. I na kraju Lagator je stari stadion. Čitav kraj u kom se nalazi ima takvo ime. Mnogo prije Vučića. I nema veze sa tim na šta ti misliš. A što se tiče auta ja to neću kupiti dok god budem imao izbora. Bilo koje marke.

3933131_12121_ff.jpg

ЈЕДИТЕ ГО*НА, ХОЋЕМО ОВО..

Нови Југо.jpg

Невера.jpg

Нови знак Заставе.jpg
:heart:
Римац знак.jpg
:heart:

Mrtva trka sa Dačijom Spring u ružnoći.
Svi električni "kinezi" izgledaji kao SF u odnosu na ovo.
Koju oni publiku "gađaju" uopšte?
a gde su cene na ovoj temi? uvek je bilo koliko para toliko i muzike
nije uopste toliko ruzan, ajde sta se palite, ima slicnih na desetine, lici na sve te subcompact suv, nista posebno, ni za ni protiv, na prvi pogled, samo treba da se uporedi sa konkurencijom ali to je to za tu klasu
Most Comfortable Subcompact SUVs for 2024
  • Nissan Kicks.
  • Subaru Crosstrek.
  • Ford EcoSport.
  • Nissan Rogue Sport.
  • Jeep Renegade.
  • Hyundai KONA.
  • Toyota C-HR.
  • Chevrolet Trax.

Poslednja izmena:
a gde su cene na ovoj temi? uvek je bilo koliko para toliko i muzike
nije uopste toliko ruzan, ajde sta se palite, ima slicnih na desetine, lici malo na onu kiu soul, nista posebno, ni za ni protiv, na prvi pogled, samo treba da se uporedi sa konkurencijom
Jeftin biti neće to sigurno.

Jeftin biti neće to sigurno.
mislis elektricni?
a jel ima vec taj na benzin?
prvo me podsetio na soul, a posle sam se sEtio mase tih malih koji lice na SUV, ta KONA npr. ili SELTOS, mada nisu svi, i nemaju pogon na sva 4 tocka svi, i sta znam to je nesto od najjeftinijeg sto se kupuje ovde u USA, sada su cene otisle, recimo od $26 hiljada za osnovno, bazicno

mislis elektricni?
a jel ima vec taj na benzin?
prvo me podsetio na soul, a posle sam se sEtio mase tih malih koji lice na SUV, ta KONA npr. ili SELTOS, mada nisu svi, i nemaju pogon na sva 4 tocka svi, i sta znam to je nesto od najjeftinijeg sto se kupuje ovde u USA, sada su cene otisle, recimo od $26 hiljada za osnovno, bazicno
Da mislim na električni. Ne znam ima li nova. Ali panda se dugo proizvodila sa klasičnim motorima.

Back