aleksije radicevic
Elita
- Poruka
- 15.482
Naravno da ne!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ne!
Pa, vidi, kad smo jednom srušili Miloševića, saveznici su nastavili da pomažu podržavljenje tzv. Kosova. kažnjavali su politiku Miloševića i kad Miloševića više nije bilo na vlasti?Amerika je bombardovala politiku Miloševića. Srbija nema nikakve veze sa tim. Dokle ćete vi fanovi Miloševića njegova dela da pripisujete Srbiji? I sada zato što su nas naguzili zbog njega mi treba da se zameramo zapadu i glumimo arape i azijate? Besmislice.
Da, može. Samo se ovde radi o moranju po partijskom zadatku.

Nije Milosevic kriv sto je po ustavu zemlje pokusao da spreci otimanje dela teritorije, ali dosao nato i silom resio stvar.Amerika je bombardovala politiku Miloševića. Srbija nema nikakve veze sa tim. Dokle ćete vi fanovi Miloševića njegova dela da pripisujete Srbiji? I sada zato što su nas naguzili zbog njega mi treba da se zameramo zapadu i glumimo arape i azijate? Besmislice.
Misliš li da se i Tito nikad nije slikao sa SS-ovcima?Pa predlažem da povedemo diskusiju o tome.
Titoidi, na tu temu, imaju običaj samo da pokažu sliku. Čak uz nju ni jednu svoju reč ne dodaju.
Pa ne znam, niti znam zašto je bitno...Misliš li da se i Tito nikad nije slikao sa SS-ovcima?
mozes ici u vojni muzej, u arhiv srbije i ranije dok je bilo svege u arhivu jugoslavije, da nadjes tusta fotki crvenih sa vermaht oficirima kako se kerebece.Misliš li da se i Tito nikad nije slikao sa SS-ovcima?
kako moze tito da unsisti kraljevinuPa ne znam, niti znam zašto je bitno...
Tito je zajedno sa njima uništavao našu državu Kraljevinu Jugoslaviju. I dogovarao napad na saveznike za koje se govorilo da je trebalo da nas oslobode.
Draža to nije radio.

Uništavao je tako što je u trenutku okupacije napravio partijsku vojsku što je izadaja zemlje. A onda je sa tom partijskom vojskom napadao regularnu.kako moze tito da unsisti kraljevinu
valjda je uniste oni koju su je stvorili jer su videli da ta masonsks tvorevina nem sanse da opstane u tim granicama bez krvi... pokret za prvu jugoslaviju je bio kao iz roman i filmova... toliko je bilo tu idelistockog zanosa od triglava do juznih pripzdina, samo su pametni srbi klimalai glavam znajuci kakav ce biti flash in future.
pa ko ga je tu postavio i dao mu odresene ruke?Uništavao je tako što je u trenutku okupacije napravio partijsku vojsku što je izadaja zemlje. A onda je sa tom partijskom vojskom napadao regularnu.

To nikada nije dovedeno upitanje. Čemu sada širenje priče na to?pa ko ga je tu postavio i dao mu odresene ruke?
ko mu je dao 20 milijardi dolara?
kominterna, a?![]()
zato sto ako os da se bavis proucavanjem istorije ne mozes da povezujes cinjenice kao da vise sa civiluka.To nikada nije dovedeno upitanje. Čemu sada širenje priče na to?

Ako sam hteo da kažem da je Tito uništavao KJ i to dokažem navođenjem činjenice da je formirao partijsku vojsku i napadao regularnu vojsku - kakve veze ima to da ga je Kominterna finansirala. Nisam se bavio time ko ga finansirao, nego da time da je uništavao KJ. Mada, eto, lepo je videti neke druge informacije, makar za datu temu suvišne i nepotrebne.zato sto ako os da se bavis proucavanjem istorije ne mozes da povezujes cinjenice kao da vise sa civiluka.
sve je vezano i isprepletano. i jedno vodi ka drugom.
srta mislis zasto nam stalno dolaze sve gori i gori na vlast?
zbog litijuma?
kosova mozda![]()
postojale su dve vojske, niti je titova bila partijska jer tada partija nije bila kao sto su partije danas iako se zvala tako... drugaciji je bio mehanizam skroz.Ako sam hteo da kažem da je Tito uništavao KJ i to dokažem navođenjem činjenice da je formirao partijsku vojsku i napadao regularnu vojsku - kakve veze ima to da ga je Kominterna finansirala. Nisam se bavio time ko ga finansirao, nego da time da je uništavao KJ. Mada, eto, lepo je videti neke druge informacije, makar za datu temu suvišne i nepotrebne.
To što uvodiš engleska obećanja, isto je kad uvodiš kominternino finansiranje. Tito je svejedno napravio partijsku paravojsku i s njom napadao regularnu.postojale su dve vojske, niti je titova bila partijska jer tada partija nije bila kao sto su partije danas iako se zvala tako... drugaciji je bio mehanizam skroz.
za svaku ofanzivu i za svaki napad na cetnike dodgovarali su se englezima koji su bili dvostruke gnjide jer su drazi obecavali jedno a brozu davali ovalscenja da radi sta zeli...pa ko bude jaci...mada su znali ishod i pre no sto je poceo sukob.
sa ustasama i nacistima su saradjivali najvise crveni...ruka ruku mije... najbolji dokaz je nediranje jasenovca...da ne pricam dalje.
ili ona klanica cetnika u sloveniji gde su zapadnjaci pokazali ko su.
Da si pratio temu pre nego sto si se nadovezao, video bi da je pre toga spomenuta 1991, godina kada se ratovalo u Iraku. Naravno da je i za Irak i za Iran, ali rat u Iranu poceo je tek pre nedelju dana, a Seselj se dokazao kao "branitelj" Iraka jer su njega 2 puta bombardovali i tamo ratovali Amerikanci, NATO ili kakogod.irak i iran gdjo su dve drzave
a o njihovom odnosu se moze napisati nekoliko tomova knjiga.
Ma kako da ne? A sto poginuse onoliki ljudi, civili, deca i starci? Nisam "fan" Milosevica nikad bila, ali i tada je vec bilo jasno da ne bombarduju Srbiju zbog Milosevica, nego da uniste zemlju, "ispucaju" nagomilano oruzje (jer negde mora da se utrosi, jel'?), i da naprave bazu na Kosovu kad ga budu oteli.Amerika je bombardovala politiku Miloševića. Srbija nema nikakve veze sa tim. Dokle ćete vi fanovi Miloševića njegova dela da pripisujete Srbiji? I sada zato što su nas naguzili zbog njega mi treba da se zameramo zapadu i glumimo arape i azijate? Besmislice.

nimalo slicne.Da si pratio temu pre nego sto si se nadovezao, video bi da je pre toga spomenuta 1991, godina kada se ratovalo u Iraku. Naravno da je i za Irak i za Iran, ali rat u Iranu poceo je tek pre nedelju dana, a Seselj se dokazao kao "branitelj" Iraka jer su njega 2 puta bombardovali i tamo ratovali Amerikanci, NATO ili kakogod.
Naravno, samim tim jasna je analogija i za Iran, to su zemlje, iako 80-tih medjusobno ratovale, zapravo slicne i siitske, obe.