Pogledajte gde je danas primljen dr Vojislav Šešelj

EY-B3vvXYAAGUmG.jpg

Pogledajte gde je danas primljen dr Vojislav Šešelj​

Ovo samo vojvoda sme?🤨

U pratnji visokih stranačkih funkcionera, predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj se danas upisao u knjigu žalosti u Ambasadi Islamske Republike Iran.

U razgovoru s ambasadorom pružio je podršku i izrazio nadu da će pravdoljubivi iranski narod pobediti u ovom odbrambenom ratu.
U pratnji visokih stranačkih funkcionera, predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj se danas upisao u knjigu žalosti u Ambasadi Islamske Republike Iran.

Pogledajte prilog 1867581
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...gde-je-danas-primljen-dr-vojislav-seselj.html
———————————————-
To Vojo SrBine 🤩 Gde je Vulin, Milica Zavetnica, Nestorovic, Milos Francuz ?

P.S Kosovo nije priznato od strane Irana
Pa eto koliko je vama do Alaha kad navijate za Djavoimanu Ameriku

Šešelj mi se dopada, ali postoji VOID linija na kojoj se rastajemo i nemamo ništa jedno sa drugim.
Ja to Vučiću ubrajam u pozitivan poen-Otkači se od ovog tipa, baš je utripovan.
Vučić nikad nije bio tako utripovan, ali razumem i Šešelja-šta je taj čovek proživeo i preživeo-Dobar je još!
Nije mi dobar kao ideolog. Što sam ja fan Miroljuba Petrovića? Spašava zdrav razum. Voli i on da j**+ u zdrav mozak, ali je brižan i još od njega imam da naučim o travama. Uz Šešelja bih totalno poblesavela, ali...
Svaka njemu čast, nek' je živ i zdrav!

Draža pored toga što se borio za Srbiju bio je pod komandom Karađorđevića,i da poslije rata opet bude Kraljevina na čelu s kraljem Karađorđevićom.
Kakav povratak Obrenovića? Ko su njihovi nasljednici?
Краљ Карађорђевић је из Лондона наредио Дражи и четницима да се придруже партизанима и ставе под Титову команду.
Дража ту команду није послушао. Да ли је то издаја?

Evo, Živadine, je misliš da bi Srbin napisao ovako nešto?
Kad si video nekog od nas da arogantno njima deli savete: Okani se, pametnije ti je ovo, ne brukaj i sl. :mrgreen:

@Mecenaa Keseru, uključi se. Reci nam, je li Kurki taj koji najbolje razume četnikčki pokret? :mrgreen:
Jel to opet neki klon onog danca iz šumadija?

Back