aleksije radicevic
Elita
- Poruka
- 15.483
Smorio si. Moram opet neku romantičnu numeru da odslušam, da povratim raspoloženje!Koji vi,ne poznajem te.
Kaže, dok je Crkve i vladika, biće Srba i četnika!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smorio si. Moram opet neku romantičnu numeru da odslušam, da povratim raspoloženje!Koji vi,ne poznajem te.

Zbiljaš i Šešelj na istoj strani.Koja je poenta ove teme? Pitam za sebe
To je sasvim ok, ujediniće se svi koji nisu kao Tramp i društvance, tako su se nekad ujedinili i protiv Hitlera...Zbiljaš i Šešelj na istoj strani.
Nezamislivo lani.
Pitanje svih pitanja je oće zbiljaš u radikale,ili Šešelj u mudžahedine?To je sasvim ok, ujediniće se svi koji nisu kao Tramp i društvance, tako su se nekad ujedinili i protiv Hitlera...
To je pitanje za takve kao ti ...dokone...ja gledam širu slikuPitanje svih pitanja je oće zbiljaš u radikale,ili Šešelj u mudžahedine?

Ma da,odma se vidjelo da su ti vidici široki.To je pitanje za takve kao ti ...dokone...ja gledam širu sliku![]()

Pa eto koliko je vama do Alaha kad navijate za Djavoimanu AmerikuPogledajte gde je danas primljen dr Vojislav Šešelj
Ovo samo vojvoda sme?
U pratnji visokih stranačkih funkcionera, predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj se danas upisao u knjigu žalosti u Ambasadi Islamske Republike Iran.
U razgovoru s ambasadorom pružio je podršku i izrazio nadu da će pravdoljubivi iranski narod pobediti u ovom odbrambenom ratu.
U pratnji visokih stranačkih funkcionera, predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj se danas upisao u knjigu žalosti u Ambasadi Islamske Republike Iran.
Pogledajte prilog 1867581
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...gde-je-danas-primljen-dr-vojislav-seselj.html
———————————————-
To Vojo SrBineGde je Vulin, Milica Zavetnica, Nestorovic, Milos Francuz ?
P.S Kosovo nije priznato od strane Irana
Bar nije salonski tost kapuċino politikant jajarica

Краљ Карађорђевић је из Лондона наредио Дражи и четницима да се придруже партизанима и ставе под Титову команду.Draža pored toga što se borio za Srbiju bio je pod komandom Karađorđevića,i da poslije rata opet bude Kraljevina na čelu s kraljem Karađorđevićom.
Kakav povratak Obrenovića? Ko su njihovi nasljednici?
Pa eto koliko je vama do Alaha kad navijate za Djavoimanu Ameriku
Uvek je bio Voja lokalna budala...
Sad... meni je samo san da se dobro udam i da me ne zanima više ništa.Uvek je bio Voja lokalna budala.. Nije budala, ali nema ko to da shvati. Zasto mi nije bio nikad smešan-ali, u poređenju sa ljudima sa kojima samo plačemo, Šešelj je imao potencijal Imao je i Vuk Drašković, da se na lažemo. Bilo je materijala.
Ima jedan pevac u mom selu dobra prilika. Sofonije mu je ime.Sad... meni je samo san da se dobro udam i da me ne zanima više ništa.

Ima jedan pevac u mom selu dobra prilika. Sofonije mu je ime.
Jel to opet neki klon onog danca iz šumadija?Evo, Živadine, je misliš da bi Srbin napisao ovako nešto?
Kad si video nekog od nas da arogantno njima deli savete: Okani se, pametnije ti je ovo, ne brukaj i sl.
@Mecenaa Keseru, uključi se. Reci nam, je li Kurki taj koji najbolje razume četnikčki pokret?![]()