Pogledajte B92 !!!!

Musliman jesam,ali fanatik svakako da nisam ...Ne znam po cemu si to zakljucio ?

Zezam te malo,ali jesi los covek ako ti je b92 dobar......to ti je to.

Јој бре ... где се кријете по Београду ... ја нашао неколико таквих фанатика ... али где се кријете да ми је знати :hahaha::hahaha::hahaha:

Ma ima ja jednog druga....jeste fanatik ali nije pobozan.....stalno nesto davi o muslimanima......i jedva ceka da se sa nekim zakaci da bi posle rekao-eeetoooo,to on meni sto sam musliman,a da nisam..............:hahaha1:

Zezam te malo,ali jesi los covek ako ti je b92 dobar......to ti je to.

Ma ima ja jednog druga....jeste fanatik ali nije pobozan.....stalno nesto davi o muslimanima......i jedva ceka da se sa nekim zakaci da bi posle rekao-eeetoooo,to on meni sto sam musliman,a da nisam..............:hahaha1:

Да је такав негде у мојој околини малтретирали би га сваки дан ... :hahaha::hahaha::hahaha:

Musliman jesam,ali fanatik svakako da nisam ...Ne znam po cemu si to zakljucio ?

...ja verujem da nisi fanatik i to ti sluzi na cast...jedino sto mi smeta je cinjenica da ja takodje nisam fanatik (srpski) ali mi na pamet ne pada da setam po muslimanskim(bosnjackim) ili hrvatskim forumima i podsecam na ustaske ili balijske zlocine nad Srbima u 2. sv. ratu pa i u zadnjem....mislim kakva korist od toga, sem podgrevanja mrznje...Racunam da, ko ne razume ili ne saoseca sa zrtvama jednog takvog pokolja (o kom god da pricamo), sigurno nece saosecati s tvojim bolom dok gledas takve dokumentarce, koji su upuceni pre svega onima koji nisu fanatici i njima predstavljaju suocenje sa gorkom istinom dok ce ih ovi drugi odbaciti kao cistu propagandu....
...i na kraju moram da primetim, ja nemam nista protiv b 92 i mislim da su ti programi potrebni...normalno dozirano i ne preterano jer se stvara kontra efekat...tesko je disati ako se stalno, bez prestanka, posipas pepelom...isto tako i Bosnjacima i Hrvatima zelim jednu takvu televiziju...da se postepeno izgubi taj sindrom zrtve i mrznja...:bye:

Back