Molim vas izbrisite ovu temu HVALA NA RAZUMEVANJU!
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ima oko 2 godine kako sam zapazio jednu devojku,koju sam svaku moju smenu vidjao,iz pocetka mi se nije ni javljala posle par smena je pocela.zanima me taj njen pogled kad se vidimo uvek me gleda pravo u oci,sta se krije iza toga?ako mene pitate ona se meni dopada.iskreno i ja je uvek pogledam u oci nemogu biti ravnodusan.pre oko mesec dana sam poceo da se otvaram prema njoj isto je i ona ucinila,sada mnogo vise razgovaramo.ali taj pogled me kopka i dalje sta krije ?devojke pomagajte dajte misljenje vase mozda mi i pomogne
Ako ti je ovo 71 godina rođenja, a još uvek ne znaš šta pogled znači, ondak... sorry
mozhda ti je shlic otkopchanPa ima oko 2 godine kako sam zapazio jednu devojku,koju sam svaku moju smenu vidjao,iz pocetka mi se nije ni javljala posle par smena je pocela.zanima me taj njen pogled kad se vidimo uvek me gleda pravo u oci,sta se krije iza toga?ako mene pitate ona se meni dopada.iskreno i ja je uvek pogledam u oci nemogu biti ravnodusan.pre oko mesec dana sam poceo da se otvaram prema njoj isto je i ona ucinila,sada mnogo vise razgovaramo.ali taj pogled me kopka i dalje sta krije ?devojke pomagajte dajte misljenje vase mozda mi i pomogne
Ako ti je ovo 71 godina rođenja, a još uvek ne znaš šta pogled znači, ondak... sorry
Ne budi tako stroga....
Otkud ti znas covekov personality
Prema tome odgovori!
sramim se
mnogo sam gadna
Pa ima oko 2 godine kako sam zapazio jednu devojku,koju sam svaku moju smenu vidjao,iz pocetka mi se nije ni javljala posle par smena je pocela.zanima me taj njen pogled kad se vidimo uvek me gleda pravo u oci,sta se krije iza toga?ako mene pitate ona se meni dopada.iskreno i ja je uvek pogledam u oci nemogu biti ravnodusan.pre oko mesec dana sam poceo da se otvaram prema njoj isto je i ona ucinila,sada mnogo vise razgovaramo.ali taj pogled me kopka i dalje sta krije ?devojke pomagajte dajte misljenje vase mozda mi i pomogne
Ocekuje od tebe da je za vreme seksa gledas pravo u oci
vala 2 godine se gledaju, nece biti seksa josh dugo dugo
Дечко има 4 поруке на форуму, а ви му већ увалисте савете будибогснама!
Pa kad on ne kapira, stidi se ili sta vec...
Дечко има 4 поруке на форуму, а ви му већ увалисте савете будибогснама!
Nece da ispadne manijak, bar prvih 30 godina...
lave, ne'sh valjda slushati savet nekoga ko ima ajkulu na avataru?
i zeeeelena slova, pazi, tu mora da neshto nije u redu
ju opazila me je
oprosti zelena ajkulo