- Poruka
- 1.014
Da si citala ostale njegove postove, shvatila bi kakav kreten je @ober, pa se ne bi prepirala sa njim na ovako tuznoj temi. Tose je bio talentovani mladic i dobar decko Veliki gubitak za Makedoniju a i ceo Balkan.Slava mu...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Virginija
sta lupas glavom, sta ti nije jasno?
on je otisao, kao i gomila drugih obicnih ljudi.
@Titus
da ga nisu mozda ubili ameri?[/
Nema veze sa politikom, ali ima sa ljudskosti........
Zao mi decka, bio je dobar pevac, i retko lepo vaspitan momak, koliko sam mogao da vidim na TV....
U svakom slucaju, mlad zivot.......neka mu je laka zemlja.........
verovatno zato sto je bio medijski poznata licnost.
meni ga je zao kao i bilo kod drugog mladog coveka koji nastrada u saobracaju. ni manje ni vise.
zato i pokusavam da pitam zasto je on poseban, pa zasluzuje temu na politici.
pa o tome ja i govorim, ali opet nije bio politicar.
sem toga, PA STA ako je bio medijski poznata licnost. da li to znaci da njegov zivot vise vredi od mog, tvog ili bilo cijeg drugog?
sem toga, PA STA ako je bio medijski poznata licnost. da li to znaci da njegov zivot vise vredi od mog, tvog ili bilo cijeg drugog?
ajde, objasni kakve to veze ima sa politikom?
i zasto ne objavis jos neke vesti, kao npr kad je pre neki dan devojcicu zgazio kamion?
ili kad poginuse njih trojica u sudaru sa kamionom?
Samo se pitam dali ovde pojedinci namerno ovako >lose pokazivaju SRPSKI karakter A mozda namerno se ponasate tako zato sto niste SRBI?
Sve na stetu Srbije i Srpski narod.
Sram vas bilo.
Original postavio Obersturmfuehrer
Ne bih se slozila s tobom.
Banalno gledajuci, ti jesi u pravu: ljudi nazalost ginu svaki dan, i to mladi, a mi ne pridajemo neku posebnu paznju skoro nikom, a slavnoj licnosti da...Medjutim, razlozi za takvo ponasanje vecine ljudi ovde u virtuelnom ali i realnom zivotu uopste nisu banalni pa da se sada ljutimo zbog nepravedne zalosti nad slavnom licnoscu u odnosu na one neslavne, isto poginule. Kada se desi da neko "nepoznat" pogine, slozices se, ono sto eventualno saznamo o njemu jesu one najgrublje karakteristike koje nas najcesce ne cine bliskim sa tom osobom, jer je ne poznajemo. Cini mi se da jacina reakcije na takve dogadjaje srazmerna je kolicini informacija koje imamo o osobi, da kazem, koliko smo poznavali ili poznajemo tu osobu (ili je eventualno identifikujemo sa nekim). Stoga, slavna licnost je neko ko se pojavljivao na javnoj sceni, o kome smo svi vise-manje znali dosta toga, i imali, zahvaljujuci medijima, mogucnost da ga upoznamo. Zbog toga, takav tragican dogadjaj izaziva u nama vecu zalost, jer mislimo da smo ga poznavali.
P.S. Stvarno mi je zao Toseta, smatram da je imao izuzetan talenat...
Na stetu Srbije je to sto pojedinci ne zele da oplakuju makedonskog pevaca koji je poginuo u saobracajki u Hrvatskoj???
Bilo bi strasno da kada mene nesto zaboli, cela Srbija kuka i place...