Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:roll:

...

d026.gif

Da si citala ostale njegove postove, shvatila bi kakav kreten je @ober, pa se ne bi prepirala sa njim na ovako tuznoj temi. Tose je bio talentovani mladic i dobar decko Veliki gubitak za Makedoniju a i ceo Balkan.Slava mu...

moja sućut obitelji Proeski i svim fanovima kao i stanovnicima Makedonije

Toše je nedavno imao koncert u jednom malom mjestu kraj Varaždina i sad mi je žao što nisam bio na tom koncertu

pokoj mu duši

eto na HRT3 su puštali njegove pjesme, a i govorio je Toni Cetinski o njemu (oni su si bili najbolji prijatelji i surađivali su mnogo, a Toni mu je mnogo pomogao oko Tošinog ulaska na hrvatsko tržište i ovaj gubitak dragog prijatelja Toni je vidno potresen i šokiran, kao i vjelokupna hrvatska javnost - tim više jer se tragedija desila u Hrvatskoj)

Nema veze sa politikom, ali ima sa ljudskosti........

Zao mi decka, bio je dobar pevac, i retko lepo vaspitan momak, koliko sam mogao da vidim na TV....
U svakom slucaju, mlad zivot.......neka mu je laka zemlja.........

meni ga je zao kao i bilo kod drugog mladog coveka koji nastrada u saobracaju. ni manje ni vise.
zato i pokusavam da pitam zasto je on poseban, pa zasluzuje temu na politici.

pa o tome ja i govorim, ali opet nije bio politicar.
sem toga, PA STA ako je bio medijski poznata licnost. da li to znaci da njegov zivot vise vredi od mog, tvog ili bilo cijeg drugog?

Ne bih se slozila s tobom.
Banalno gledajuci, ti jesi u pravu: ljudi nazalost ginu svaki dan, i to mladi, a mi ne pridajemo neku posebnu paznju skoro nikom, a slavnoj licnosti da...Medjutim, razlozi za takvo ponasanje vecine ljudi ovde u virtuelnom ali i realnom zivotu uopste nisu banalni pa da se sada ljutimo zbog nepravedne zalosti nad slavnom licnoscu u odnosu na one neslavne, isto poginule. Kada se desi da neko "nepoznat" pogine, slozices se, ono sto eventualno saznamo o njemu jesu one najgrublje karakteristike koje nas najcesce ne cine bliskim sa tom osobom, jer je ne poznajemo. Cini mi se da jacina reakcije na takve dogadjaje srazmerna je kolicini informacija koje imamo o osobi, da kazem, koliko smo poznavali ili poznajemo tu osobu (ili je eventualno identifikujemo sa nekim). Stoga, slavna licnost je neko ko se pojavljivao na javnoj sceni, o kome smo svi vise-manje znali dosta toga, i imali, zahvaljujuci medijima, mogucnost da ga upoznamo. Zbog toga, takav tragican dogadjaj izaziva u nama vecu zalost, jer mislimo da smo ga poznavali.

P.S. Stvarno mi je zao Toseta, smatram da je imao izuzetan talenat...

16.10.2007.
Izvor: BETA
Kod Knjaževca nastradao leteč paraglajdera

Sportski letač paraglajdera Ivan Aleksić (30) iz Boljevca poginuo je nedaleko od Knjaževca, kada je pao sa velike visine pošto mu se umrsilo krilo, saopštila je danas policija.

Kako se navodi u saopštenju, Aleksić je nastradao juče oko 17.30 nedaleko od sela Bučje, a preminuo je na putu ka bolnici u Nišu.

Njegov kolega Bratislav Smiljković, s kojim je poleteo sa zaravni na planini Tupižnica, rekao je da je samo krajičkom oka video nesreću, pošto je leteo ispred Aleksića.

"Video sam ga pre nego što je udario u zemlju. Jedna strana krila mu je bila zgužvana, a konopci umršeni. Nisam mogao da zaključim da li je pogrešio u zaokretu ili je hteo da izvede neku akrobaciju", kazao je Smiljković agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, vremenski uslovi su bili idealni za letenje.

"Bio je iskusan letač koji je tečaj završio pre sedam godina i od tada često leteo", dodao je Smiljković.

Samo se pitam dali ovde pojedinci namerno ovako >lose pokazivaju SRPSKI karakter:confused: A mozda namerno se ponasate tako zato sto niste SRBI?
Sve na stetu Srbije i Srpski narod.

Sram vas bilo.

:confused::confused::confused:
Na stetu Srbije je to sto pojedinci ne zele da oplakuju makedonskog pevaca koji je poginuo u saobracajki u Hrvatskoj???
Bilo bi strasno da kada mene nesto zaboli, cela Srbija kuka i place...

Original postavio Obersturmfuehrer
pa o tome ja i govorim, ali opet nije bio politicar.
sem toga, PA STA ako je bio medijski poznata licnost. da li to znaci da njegov zivot vise vredi od mog, tvog ili bilo cijeg drugog?

Ne bih se slozila s tobom.
Banalno gledajuci, ti jesi u pravu: ljudi nazalost ginu svaki dan, i to mladi, a mi ne pridajemo neku posebnu paznju skoro nikom, a slavnoj licnosti da...Medjutim, razlozi za takvo ponasanje vecine ljudi ovde u virtuelnom ali i realnom zivotu uopste nisu banalni pa da se sada ljutimo zbog nepravedne zalosti nad slavnom licnoscu u odnosu na one neslavne, isto poginule. Kada se desi da neko "nepoznat" pogine, slozices se, ono sto eventualno saznamo o njemu jesu one najgrublje karakteristike koje nas najcesce ne cine bliskim sa tom osobom, jer je ne poznajemo. Cini mi se da jacina reakcije na takve dogadjaje srazmerna je kolicini informacija koje imamo o osobi, da kazem, koliko smo poznavali ili poznajemo tu osobu (ili je eventualno identifikujemo sa nekim). Stoga, slavna licnost je neko ko se pojavljivao na javnoj sceni, o kome smo svi vise-manje znali dosta toga, i imali, zahvaljujuci medijima, mogucnost da ga upoznamo. Zbog toga, takav tragican dogadjaj izaziva u nama vecu zalost, jer mislimo da smo ga poznavali.

P.S. Stvarno mi je zao Toseta, smatram da je imao izuzetan talenat...

Обоје сте, свако на свој начин, у праву.

С тим што ја ипак не бих користила реч "жалост" за особе које директно не познајем, и нису ми блиске и лично драге.

А Тошету Проеском, слава.
(И све оно што сам написала на пдф "Музика").

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back