Insider Obećava Poruka 54 03.02.2005. u 16:57 - Podvlaci mi stalno slova crvenom bojom u wordu? #1 Stalno mi u Wordu ili u outlook ekspresu podvlaci slova crvenom bojom, kako to da iskljucim da se to ne desava jer me mnogo nervira. hVala
Stalno mi u Wordu ili u outlook ekspresu podvlaci slova crvenom bojom, kako to da iskljucim da se to ne desava jer me mnogo nervira. hVala
shone83 Zainteresovan član Poruka 474 03.02.2005. u 17:31 - Podvlaci mi stalno slova crvenom bojom u wordu? #2 tools options spelling & grammar, i tu sve isčekiraj, ništa da ti bude čekirano :wink:
Кулиража Iskusan Poruka 6.129 04.02.2005. u 02:25 - Podvlaci mi stalno slova crvenom bojom u wordu? #3 shone83: tools options spelling & grammar, i tu sve isčekiraj, ništa da ti bude čekirano :wink: Kliknite za proširenje... 1.Ovakvih tema ima nekoliko al' ajde. 2.Ne mora sve da odstiklira, vec samo one opcije gde prva rec pocinje sa "check".
shone83: tools options spelling & grammar, i tu sve isčekiraj, ništa da ti bude čekirano :wink: Kliknite za proširenje... 1.Ovakvih tema ima nekoliko al' ajde. 2.Ne mora sve da odstiklira, vec samo one opcije gde prva rec pocinje sa "check".