Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
Ajnfort, kibicfenster, tirštok, auštafir, grenadirmarš, taške, šufnudle šufnudle šufnudleeeeee.....!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:nIJE GLADNA ALI JOJ NEDOSTAJE MAMINA KUHINJA, UVEK VIKENDOM.......a jel znas sta su sufnudle![]()
Betty:meni fali supica, tebi fali kišica.....aj da otvorimo topik kome šta fali na ovom forumu?![]()
pali te srecomishica:Ups, ja sam odmah rekla da ne znam bas najbolje srpski...ali znala sam da je u vezi...princeze?!
sassa:Dali je moguce da vecina ljudi nezna sta je zabran?
sassa:Dali je moguce da vecina ljudi nezna sta je zabran?
He,he,to je mala sumica u kojoj se seku drva za zimu ali umereno da ostane i drugoj generaciji.JOVANA77:sassa:Dali je moguce da vecina ljudi nezna sta je zabran?
to je cini mi se nesto u vezi sa sumom nekom
sassa:He,he,to je mala sumica u kojoj se seku drva za zimu ali umereno da ostane i drugoj generaciji.JOVANA77:sassa:Dali je moguce da vecina ljudi nezna sta je zabran?
to je cini mi se nesto u vezi sa sumom nekom
Konk ti je predsobljecpku:Ljudi, blondi je 100%u pravu - dajte prevod![]()
Evo ja sam vec dva dana u rebusu: Coyot: konk![]()
![]()
-p.s. meni su iz lalinskog najdrazi nazivi za ortaka: badi, ili gari![]()
![]()
![]()
Ko se stidizomayu:pomislila sam da cu se ovde cak i informisati,ali definitivno su ljudi shvatili ovo olako.izrazi iz "selendri" su izrazi koji su verovatno preteca ovih danasnjih i samo neka se svako od nas zapita odakle su mu deda ili cukundeda pa se nadam da vise nece biti takvih (iskompleksiranih)komentara. zasto se stideti nase zemlje i nasih sela i autenticnih izraza iz njih!?
Prave se isto od krompira kao gomboce (knedle sa sljivama), ali su slane... sa alevom paprikom kao zaprskom sa prezlom. I ja ih bas ne volem. Ali moji to obozavaju.Betty:a jel znas sta su sufnudle![]()
Incognito:Guvernal (volan od bicikla) i nije tako star izraz, obzirom da smo ga capili od nemaca![]()