Podržavate li politički kurs vlasti na čelu sa Borisom Tadićem

Podržavate li politički kurs vlasti na čelu sa Borisom Tadićem

• da u potpunosti, to je jedini razuman put za Srbiju

• djelimično, ali s obzirom da nema suvislu alternativu...

• ne, njegova politika je pogubna za interes naše države i uopšte našeg naroda

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

GolubBabic

Domaćin
Poruka
3.759
Boris Tadić rekao u parlamentu uoči glasanja o Deklaraciji o Kosovu da Srbija neće voditi rat, "da smo mi zemlja mira i da je to naš najjači argument".

---------------------------------------------

ovaj covjek ili je preplasen sudbinom bivseg srpskog vojnog i politickog rukovodstva,strah ga da ga ne proganjaju kad ode sa vlasti,zatvore u neku celiju i proglase zlocincem,demonizuju preko medija zato lupa ovakve budalastine i salje poziv siptarima i nato paktu da slobodno navale na srbe

Poslednja izmena od moderatora:
Boris Tadić rekao u parlamentu uoči glasanja o Deklaraciji o Kosovu da Srbija neće voditi rat, "da smo mi zemlja mira i da je to naš najjači argument".

---------------------------------------------

ovaj covjek ili je preplasen sudbinom bivseg srpskog vojnog i politickog rukovodstva,strah ga da ga ne proganjaju kad ode sa vlasti,zatvore u neku celiju i proglase zlocincem,demonizuju preko medija zato lupa ovakve budalastine i salje poziv siptarima i nato paktu da slobodno navale na srbe

Па предложи шта се треба урадити.....

Poslednja izmena od moderatora:
ne znam ovo je po meni ludilo......rekao je neprijateljima srbije da se srbija nece branit i da mogu da rade sta pozele,siptari i nato mogu sad mirno da nastave da proganjaju srbe jer znaju da srbija nece intervenisati

ne samo siptarima,vec i muslimanima u bih....iz sarajeva se zadnjih godina cuju ratni bubnjevi cesto prizivaju rat,ovo ce ih jos vise oskoliti da krenu na Republiku Srpsku........ovim ludilom Tadic upravo doziva rat

ne znam ovo je po meni ludilo......rekao je neprijateljima srbije da se srbija nece branit i da mogu da rade sta pozele,siptari i nato mogu sad mirno da nastave da proganjaju srbe jer znaju da srbija nece intervenisati

ne samo siptarima,vec i muslimanima u bih....iz sarajeva se zadnjih godina cuju ratni bubnjevi cesto prizivaju rat,ovo ce ih jos vise oskoliti da krenu na Republiku Srpsku........ovim ludilom Tadic upravo doziva rat
Ne racunaj na podrsku Srbije u slucaju ustasko-mudzahedinske invazije na Republiku Srpsku.
Srbija i KiM ce ubuduce gledati ka Republici Srpskoj kao istinskoj drzavi srpskog naroda tako da ce pomoc ici u obrnutom smeru.

pa mogao je reci ne zelimo rat ali ako siptari i nato napadnu srbe bicemo prisiljeni da se branimo..pa nek se zamisle.....

То би било погубно јер од те мравке изачиче слон.Политичари никад не прете ратом.Увек једно говоре а друго раде....

Mislim da većina građana Srbije podržava i da će i dalje podržati politički kurs aktuelne vlasti. Pokušavam da nađem smislen odgovor i čini mi se da je stav građana takav da Srbija nema više šta izgubiti (otšla je CG, na pragu je rješenje oko Kosova, bili su pod sankcijama, bombardovani saradnja sa Hagom završena i svašta nešto) i praktično se misli da nemamo više šta izgubiti nego da nam je budućnost saradnja u regiji pa makar i ovako ponižavajuća gdje se samo mi izvinjavamo i samo mi smo genocidni a ostali bijele lale, bezuslovno napredovanje ka EU i sve ovo što priča Tadić.

Kad se stavim u poziciju građana Srbije mogu da shavtim zašto podržavaju ovo međutim sa pozicije Srba van Srbije pogotovo RS njegova politika je i više nego loša prema nama i po nas i mi je ne možemo podržati. Tu mora doći do korekcije ako ostane na vlasti jer Srbija nama ne može da bude zla maćeha.

I sam je rekao da u spoljnoj politici radi ova izvinjenja, Rezolucije kojim priznaje da smo genocidni... i ostalo da bi olakšao život pojedinim Srbima koje nema ko zaštitit u FBiH i HR, KiM koji su okruženi većinom nesrbima. A tadiću šta ćemo mi sa većinski srpskim sredinama i teritorijama, kad ti takvom politikom udovoljavaš zagovornicima njihovog nestajanja

Проблем је што Тадић ради онако како и говори.

mali172.gif
Онда није политичар.......

nekako mi nedostaje opcija...ebo ga voz koji ga dono :aha:

Misliš na alternativu aktuelnima ili...

Pa dobro slušao sam juče Skupštinu istina da kritičari politike iznose dobre argumente zašto ne valja ovo ali ne predlažu rješenja. Mislim da je to problem, moraju konkretno predložiti kako oni vide politički put Srbije ako ne ovako. Istina je i to da je Tadić ako izgubi stvorio lagodniju poziciju narednoj vlasti jer je riješio pitanje Haga i vjerovatno Kosova i vukao je još neke bolne poteze ali... uvukao se i u dosta nekih kredita svu poliku je zasnovao na to a ne da svakim bolnim ustupkom dovede značajne investitore i da se narod zapošljava a ne da živi od kredita

Нико није ни тражио рат али је дужност прдседника да достави кисеоник болиницама на Северу Космета ,рађају се нове бебе и нико не жели да поново гледа сценарио смрти 12 бањалучких беба које су умрле због недостатка кисеоника

Нико није ни тражио рат али је дужност прдседника да достави кисеоник болиницама на Северу Космета ,рађају се нове бебе и нико не жели да поново гледа сценарио смрти 12 бањалучких беба које су умрле због недостатка кисеоника

Otkud ti to da oni to ne zele? Pa oni se poigravaju sudbinama vec 20 godina to ce biti samo kolateralna steta, jos jedna u velikom nizu.

Koja je svrha praznih pretnji? A ovo sto ti pricas je upravo to, prazna pretnja. To znamo mi, to znaju siptari, to znaju amerikanci, to znaju svi. Jedno je blefirai i pretiti praznom puskom kad drugi ne znaju da je prazna, ali kad drugi znaju da je prazna? To je samo poziv da nam lupe par samara.
Kao prvo treba razumeti da je KFOR = NATO, sto znaci napad na KFOR je napad na NATO. Zelimo li to opet? Niko normalan to nemoze pozeleti, samo idiot ide u sigurnu smrt, a bez nekog vidljivog razloga.
Drugo, to sto mi nismo priznali Kosovo kao drzavu, i nikad necemo, i ne gledamo ih tako, oni koji jesu, a to je vecina zemalja koje se nesto pitaju u ovom slucaju, i napad nasih snaga na Kosovo bi smatrali kao napad na drugu drzavu. Time bi dobili opet masovni talas priznavanja Kosova kao drzave i ko zna sta jos. Nekad treba biti mudar pa ne uci u otvorenu bitku, narocito kad od toga nema nikakve koristi, a vise je nego sigurno da ces takvu bitku veoma bolno izgubiti...
Mislite da je heroizam sad uci u rat protiv NATO? Mislite da je heroizam izazvati novo krvoprolice i novo rusenje sad, kad tek pocinjemo oporvak od onih proslih? Pa slobodno gospodo, put pod noge, pa na Kosovo ravno, nemojte gubiti vreme i snagu na kojekakvim forumima i izigravati heroje...

Misliš na alternativu aktuelnima ili...

Pa dobro slušao sam juče Skupštinu istina da kritičari politike iznose dobre argumente zašto ne valja ovo ali ne predlažu rješenja. Mislim da je to problem, moraju konkretno predložiti kako oni vide politički put Srbije ako ne ovako. Istina je i to da je Tadić ako izgubi stvorio lagodniju poziciju narednoj vlasti jer je riješio pitanje Haga i vjerovatno Kosova i vukao je još neke bolne poteze ali... uvukao se i u dosta nekih kredita svu poliku je zasnovao na to a ne da svakim bolnim ustupkom dovede značajne investitore i da se narod zapošljava a ne da živi od kredita

kao cetvrtu opciju :aha:

gledao sam i ja skupstinu...melodija za svacije usi zavisno od vidjenja stvari...izreceno je jedno konstruktivno nista

goruci problem sto pali narod opet ce nas podeliti jos dublje...uz aplikator(kolac) mozda uci i u anale... :aha:

Back