goodday:
e....ljudi ja uskoro brishem ali sam shvatio da je Srbija super....i da neki ljudi jako lepo zive...i da ovde moze jako lepo da se zivi......
Srbija se ne dopada samo onima koji je i ne zasluzuju.....ovde je sve jako lepo...i priroda i....priroda....chek, jesam li rekao priroda?...jesam..ok....znachi ovde je priroda zaista lepa...ima jako lepih mora i planina...jezera i livada.....cveca....
nije lepo onome ko je neprijatelj drzave...tako je...
e da....gay su oni shto se heftaju u chmrlju...el da??????
Da ali neprijatelji zemlje nisu izvan nje.Nego u njoj.
Svi mi koji zivimo izvan nje.U nju pumpamo cist kapital.
Ali oni koji zive u njoj je zagadjuju ocrnjuju i prodaju.Parce po parce.
I ako si ti jedan od sinova nasih politicara.Onda ti mogu i poverovati da lepo zivis u Srbiji.
Jos ako si sin onog cvorica sto prodade kosovo za lepe parice.Ali napravi malo feste oko toga da zavara plitku pamet naseg naroda.Oneda ti zaista verujem da uzivas.Jer svud je lepo i lako ziveti sa parama.Pa verujem i u Srbiji.
Osvrni se oko sebe.Skini bilju sa kompljutera.Prosetaj po smrdljivom i unakazenom Beogradu.Pogladaj odrpane dzeparose i nesrecne poglede izmucenog Srpskog naroda.Pa onda idi do neke svetske metropole(ali samo pod uslovom da ti neko obezbedi garanciju)i konzulat odobri vizu.Videces razliku.Osetices osmeh i zivot.Ja svoju zemlju volim i vise nego oni sto zive u njoj bas zato sto je zelim.Ali istini treba pogledati u oce.I kvarno popraviti.A ne citav zivot ziveti u lazi i predrasudama.Kao sto smo mi kao narod naucili.Jedini narod koji u pobedama gubi teritorije.Ali u pricama ipak najveci.Samo ko li ce posle nas ostati da prica iste price.Moguce oni koji gaje srpstvo po belom svetu.Jer ih u matici sve manje ima.
I ipak ono sto jos prijatelju moram da ti kazem trpanje u cmarulju ume da bude inspirisuce iskustvo.
A inace ja sam mozda ***** mozda ne.I sta god da napisem nikada nemozes biti siguran sta ja jesam ustvari.Ali prijatelju ni tvoje oholo podnistavanje istih je moguc odbrambeni mehanizam koji je proradio u tebi da odbranis svoju licnost.Koja je mozda takodje utonula u sam mizerni cin razvaljivanja cupavog dup eta.