PODRZAVATE LI HOMOSEKSUALCE???

goodday:
e....ljudi ja uskoro brishem ali sam shvatio da je Srbija super....i da neki ljudi jako lepo zive...i da ovde moze jako lepo da se zivi......
Srbija se ne dopada samo onima koji je i ne zasluzuju.....ovde je sve jako lepo...i priroda i....priroda....chek, jesam li rekao priroda?...jesam..ok....znachi ovde je priroda zaista lepa...ima jako lepih mora i planina...jezera i livada.....cveca....
nije lepo onome ko je neprijatelj drzave...tako je...

e da....gay su oni shto se heftaju u chmrlju...el da??????
Da ali neprijatelji zemlje nisu izvan nje.Nego u njoj.
Svi mi koji zivimo izvan nje.U nju pumpamo cist kapital.
Ali oni koji zive u njoj je zagadjuju ocrnjuju i prodaju.Parce po parce.
I ako si ti jedan od sinova nasih politicara.Onda ti mogu i poverovati da lepo zivis u Srbiji.
Jos ako si sin onog cvorica sto prodade kosovo za lepe parice.Ali napravi malo feste oko toga da zavara plitku pamet naseg naroda.Oneda ti zaista verujem da uzivas.Jer svud je lepo i lako ziveti sa parama.Pa verujem i u Srbiji.
Osvrni se oko sebe.Skini bilju sa kompljutera.Prosetaj po smrdljivom i unakazenom Beogradu.Pogladaj odrpane dzeparose i nesrecne poglede izmucenog Srpskog naroda.Pa onda idi do neke svetske metropole(ali samo pod uslovom da ti neko obezbedi garanciju)i konzulat odobri vizu.Videces razliku.Osetices osmeh i zivot.Ja svoju zemlju volim i vise nego oni sto zive u njoj bas zato sto je zelim.Ali istini treba pogledati u oce.I kvarno popraviti.A ne citav zivot ziveti u lazi i predrasudama.Kao sto smo mi kao narod naucili.Jedini narod koji u pobedama gubi teritorije.Ali u pricama ipak najveci.Samo ko li ce posle nas ostati da prica iste price.Moguce oni koji gaje srpstvo po belom svetu.Jer ih u matici sve manje ima.
I ipak ono sto jos prijatelju moram da ti kazem trpanje u cmarulju ume da bude inspirisuce iskustvo.
A inace ja sam mozda ***** mozda ne.I sta god da napisem nikada nemozes biti siguran sta ja jesam ustvari.Ali prijatelju ni tvoje oholo podnistavanje istih je moguc odbrambeni mehanizam koji je proradio u tebi da odbranis svoju licnost.Koja je mozda takodje utonula u sam mizerni cin razvaljivanja cupavog dup eta.

ako kazem...neka...samo da se chuvaju bolesti.....ma neka..neka.....bolje nego da se tuku...ubijaju...pljachkaju.....SILUJU ZENE :shock: ....ne...gay populacija poshtuje zenska prava....da se razumemo....to su gospoda choveci.....molim lepo...."izvolte..ispala vam tashna.....jaooo.....moja je bolja....gde ste vi vashu kupili?..."
ali i oni se dele medju sobom...na fensere...tetkice.....itd...
nema bato...svuda hijerarhija....zakon...red....rad...disciplina...zna se ko trpa a ko prima...jest!!

kada bi se mi sa njima udruzili bre!...da rushimo vladu...ali samo bi nam gledali u guze....a nama trebaju chela dignuta...proleteri....ne peshkirici....eeeeeee...pa da...
ne znam...nisam pametan....da su uchinili svet lepshim...naprednijim-nisu....samo traze mesto pod suncem....a VEEEEELIKO je sunce...nije da nije....
ko ce bre tu pametan da bude....
mislim da se chovek precenjuje u svakom sluchaju....
yes...I will go with this......

Bustura:
goodday:
e....ljudi ja uskoro brishem ali sam shvatio da je Srbija super....i da neki ljudi jako lepo zive...i da ovde moze jako lepo da se zivi......
Srbija se ne dopada samo onima koji je i ne zasluzuju.....ovde je sve jako lepo...i priroda i....priroda....chek, jesam li rekao priroda?...jesam..ok....znachi ovde je priroda zaista lepa...ima jako lepih mora i planina...jezera i livada.....cveca....
nije lepo onome ko je neprijatelj drzave...tako je...

e da....gay su oni shto se heftaju u chmrlju...el da??????
Da ali neprijatelji zemlje nisu izvan nje.Nego u njoj.
Svi mi koji zivimo izvan nje.U nju pumpamo cist kapital.
Ali oni koji zive u njoj je zagadjuju ocrnjuju i prodaju.Parce po parce.
I ako si ti jedan od sinova nasih politicara.Onda ti mogu i poverovati da lepo zivis u Srbiji.
Jos ako si sin onog cvorica sto prodade kosovo za lepe parice.Ali napravi malo feste oko toga da zavara plitku pamet naseg naroda.Oneda ti zaista verujem da uzivas.Jer svud je lepo i lako ziveti sa parama.Pa verujem i u Srbiji.
Osvrni se oko sebe.Skini bilju sa kompljutera.Prosetaj po smrdljivom i unakazenom Beogradu.Pogladaj odrpane dzeparose i nesrecne poglede izmucenog Srpskog naroda.Pa onda idi do neke svetske metropole(ali samo pod uslovom da ti neko obezbedi garanciju)i konzulat odobri vizu.Videces razliku.Osetices osmeh i zivot.Ja svoju zemlju volim i vise nego oni sto zive u njoj bas zato sto je zelim.Ali istini treba pogledati u oce.I kvarno popraviti.A ne citav zivot ziveti u lazi i predrasudama.Kao sto smo mi kao narod naucili.Jedini narod koji u pobedama gubi teritorije.Ali u pricama ipak najveci.Samo ko li ce posle nas ostati da prica iste price.Moguce oni koji gaje srpstvo po belom svetu.Jer ih u matici sve manje ima.
I ipak ono sto jos prijatelju moram da ti kazem trpanje u cmarulju ume da bude inspirisuce iskustvo.
A inace ja sam mozda ***** mozda ne.I sta god da napisem nikada nemozes biti siguran sta ja jesam ustvari.Ali prijatelju ni tvoje oholo podnistavanje istih je moguc odbrambeni mehanizam koji je proradio u tebi da odbranis svoju licnost.Koja je mozda takodje utonula u sam mizerni cin razvaljivanja cupavog dup eta.

Bustura:
.
Osvrni se oko sebe.
jesam....bulja je na sigurnom....
e...palio me neki gay sa "znash li da je zvakanje zvake oralna masturbacija?".....chuj!!...bash me to interesuje....shta psihici misle o tome....
shto se mene tiche samo mi smrdi iz usta....ebi ga kada sam pushach....ali nemoj sada da pochinjem o cigaretama :roll: ....
elem.....ako kontash da si misteriozan...nisi...mozda i jesi...onima koji vole da zabadaju nosice po kojekakvom djubretu.....
ako sam postovao ispod tebe ne znachi da sam se tebi direktno obratio....bla bla bla....sorry....stvarno nisam u fazonu da se isterujem sa bilo kim....
ako volish tipove samo napred!!!.....ali mozda i ne volish :shock:
ohhhhh....hocu li to ikada saznati :roll:

asi brzo doputovao...svaka ti dala...tj.svaki...ma bilo ko :roll: ....
i...za koga radish?
neka agencijica....ili samostalac....djavola...morash imati zashtitu...sorry....znam dosta o tom svetu i gadi mi se...chovek uvek ima izbora.....a zigolo trip mi je dno dna....nadam se da cesh isplivati...ako si zaista upao u to...da ne kazem sada shta :roll:

Bustura:
Ali prijatelju ni tvoje oholo podnistavanje istih je moguc odbrambeni mehanizam koji je proradio u tebi da odbranis svoju licnost.Koja je mozda takodje utonula u sam mizerni cin razvaljivanja cupavog dup eta.

:?: :!: :!: :shock: :roll: da 'odbrani'svoju lichnost od chega :?: shta bre kenjash non-stop ?
pa nije svima zhivotni san da prodaju svoju bulju za novac, ili za shta je ti vec prodajesh.
nisu bash svi materijalisti, i da, postoje ovde i druge stvari sem novca u kojima se mozhe uzhivati, a ta zatrovanost o kojoj ti prichash ni od chega drugog ni ne potiche nego od takvih likova koji bi i rodjenu mamu prodali za neshto kesha

raindog:
Bustura:
Ali prijatelju ni tvoje oholo podnistavanje istih je moguc odbrambeni mehanizam koji je proradio u tebi da odbranis svoju licnost.Koja je mozda takodje utonula u sam mizerni cin razvaljivanja cupavog dup eta.

:?: :!: :!: :shock: :roll: da 'odbrani'svoju lichnost od chega :?: shta bre kenjash non-stop ?
pa nije svima zhivotni san da prodaju svoju bulju za novac, ili za shta je ti vec prodajesh.
nisu bash svi materijalisti, i da, postoje ovde i druge stvari sem novca u kojima se mozhe uzhivati, a ta zatrovanost o kojoj ti prichash ni od chega drugog ni ne potiche nego od takvih likova koji bi i rodjenu mamu prodali za neshto kesha

Oprosti.
Prodavao sam iskljucivo sebe.
Na to imam puno pravo.Nikog napao nisam samo sa dao mogucu konstataciju.
Sem toga nemogu da kenjam,,BOLI ME GUZA.
Znas ja sam razvaljeni *****.
Sem toga mislio sam da doticni ima dovoljno mozga da mu nije potrebna tvoja pomoc.Ali kada si ti ajd da probamo dva na jednog.Mozda vam je to san ali nesmete da pitaze.Ali tata Busta je odavne te fantazije isprobao pa ajde da i vama pomognem da iste ispunite.
Inace ako se ukljuci i treci sory.Mnogo je.Ipak sam ja samo jedan bezvezni lik koji nije toliko kapacitetan.
Doduse bezvezan koliko i sve druge paljevine ovde.Prosipamo zajedno muda za bubrege u nadi da cemo zameniti dosadu sa necim novim.Ali novog niceg nema.Pa ajde barem da se yebemo sa onim starima.

tachno...dosadno je....
ali ipak....speak for yourself
pazi tripa-ima ljudi koji svet ne gledaju kroz sex :shock:
da li te to plashi???
kaze chika freud da je sex osnovna komponenta svih nashih poriva.....
ali istina je da ce svako od nas koristiti tudje rechi kako bi opravdao sopstvene stavove....
zato ipak...veruj mi...znam za sebe-sex je precenjen! :wink:

apotekarka:
apotekarka:
Ma dajte ljudi, ovo je bezveze.... :roll:
Živi i pusti druge da žive

Nemojte.....
Ali ja hocu.
Sere mi se vise od ovih sto se ubise ovde pisajuci postujuci svaki dan.A ovbamo mi pricaju bajke.
I siti se ispljuvase na pojedine grupe.
Licno me zabole i za pedere a jos manje za ciste heterosexualce.Ali mrzim nepravdu.
Koliko samo incesta se desava svaki dan.To nije tema na forumu koja budi paznju.Jos manje silovanje po socijalnim ustanovama.Takodje masakriranje rodjene dece.
I u krajnjem slucaju zasdto dve zene nebi mogle da podignu jedno dete zajedno.Samo zato sto su lezbejke.pa ni heterosexualni brakovi se neyebu pred rodjenom decom.A kakve su to majke koje decu bacaju u najlon kesu i u kantu za djubre.One su odlicna slika idealnog roditelja.
S R A NJ A:Cista.

goodday:
sa ovim poslednjim se slazem-*!!!
ostalo je samo da se kaze-ne znash da branish svoje stavove....sorry...nismo se razumeli
:roll: Ovde :!:
Nemam ni potrebe ionako oni ostaju samo moji.Kao sto tvoji ostaju tvoji.
Zivot ide dalje.Moj ovde tvoj negde dole.I svaki od nas najbolje zna sa koliko lazi ,skrivenih zelja,ostvarenih snova mora da zivi.
Ja ti zelim sve najbolje.Jer nemogu ocekivati ni sebi dobro ako drugima zelim zlo.
A sutra nadam se da ce i dalje ostati goodday.

Bustura:
Sem toga mislio sam da doticni ima dovoljno mozga da mu nije potrebna tvoja pomoc.Ali kada si ti ajd da probamo dva na jednog.Mozda vam je to san ali nesmete da pitaze.Ali tata Busta je odavne te fantazije isprobao pa ajde da i vama pomognem da iste ispunite.
Inace ako se ukljuci i treci sory.Mnogo je.

1. ovaj raindog je devojchica (btw)
2. nije rech ni o kakvoj uroti, nego :
3. extra me nerviraju likovi poput tebe koji su konstantno u tripu da su svi drugi protiv njih i njihovih izbora u zhivotu, samo zato shto otprilike nisu ni sami sigurni shta i zashto rade to shto rade
4. shto se tiche ponude, NEka hvala :!:
5. a shto se tiche same teme, kontam da je jednako besmislena kao i kad bi neko na nekom kao gay forumu postavio temu PODRZHAVATE LI HETEROSEKSUALCE ? :roll:
zato shto ne razumem zashto bih podrzhavala ili nepodrzhavala nechiji lifestyle
savrsheno me zabole qurac (koji nemam, da ne bude zabune, opet )
a razmatrati brakove izmedju istog pola u zemlji u kojoj ne postoje cak ni zakoni koji shtite zhenu od nasilja u heteroseksualnoj brachnoj zajednici,i u kojoj se himna PRAVI :shock: u 'grand' produkciji i slichne stvari, mislim da je krajnje bezpredmetno :!:
6. i te fore kao :"znash boli me guza, jer sam razvaljeni *****" ostavi za nekog drugog, molim te :!: mada kad bolje razmislim...mozda ipak i nije loshe shto se tako izjasnjavash, jer je ipak biti ***** vishe karakterna osobina...
a ja ljude nikad nisam delila prema sex opredeljenju, nego prema karakteru (mozda otud moja averzija prema tvom 'liku i delu' :wink: )

raindog:
Bustura:
Inace ako se ukljuci i treci sory.Mnogo je.

1. ovaj raindog je devojchica (btw)
2. nije rech ni o kakvoj uroti, nego :
3. extra me nerviraju likovi poput tebe koji su konstantno u tripu da su svi drugi protiv njih i njihovih izbora u zhivotu, samo zato shto otprilike nisu ni sami sigurni shta i zashto rade to shto rade
4. shto se tiche ponude, NEka hvala :!:
5. a shto se tiche same teme, kontam da je jednako besmislena kao i kad bi neko na nekom kao gay forumu postavio temu PODRZHAVATE LI HETEROSEKSUALCE ? :roll:
zato shto ne razumem zashto bih podrzhavala ili nepodrzhavala nechiji lifestyle
savrsheno me zabole qurac (koji nemam, da ne bude zabune, opet )
a razmatrati brakove izmedju istog pola u zemlji u kojoj ne postoje cak ni zakoni koji shtite zhenu od nasilja u heteroseksualnoj brachnoj zajednici,i u kojoj se himna PRAVI :shock: u 'grand' produkciji i slichne stvari, mislim da je krajnje bezpredmetno :!:
6. i te fore kao :"znash boli me guza, jer sam razvaljeni *****" ostavi za nekog drugog, molim te :!: mada kad bolje razmislim...mozda ipak i nije loshe shto se tako izjasnjavash, jer je ipak biti ***** vishe karakterna osobina...
a ja ljude nikad nisam delila prema sex opredeljenju, nego prema karakteru (mozda otud moja averzija prema tvom 'liku i delu' :wink: )
8) Moj lik moje delo.
Divno napokon je neko shvato jedan detalj iz moje price.DELO JE POTKREPLJENO ISTINOM:A o liku mozemo drugi put.
Ipak bi bilo suvise sve pojasniti odjednom.

Pa, brajko, majka je uvek majka....kakvo kod da je dete...i pored zdravog vaspitanja koje cu dati sumnjam u tvoje kletve....bar je jacina moje ljubavi velika, i ne daje ti cini mi se niko za pravo da to komentarises, niti snagu moje ljubavi niti moju pamet koja je ocito, mnogo veca od tvoje....a mozes da komentarises postavljenu temu,kao cini mi se i svi mi koji smo ovde....
A ako si se nasao pogodjenim- to mi je i bio cilj, koji uvek i ostvarim.( toliko o mojoj pameti)[/quote]

Svojim rigidnim stavom provociras me da ti repliciram.Sto se tice pameti koju si pokusala da uporedis izmedju sebe i mene,na citaocima foruma je da sagledaju da li si u pravu.Pogresno si razumela moje pitanje koje ni u kom slucaju ne lici na kletvu,jer kletvom nekom zelis naneti zlo,a biti gay,cak i po Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, ne tretira se kao bolest,pa time ako sam te pitao sta bi radila da ti je dete gay nisam mislio da ce to biti lose za to dete.Znaci nema veze sa kletvom.
Ne ulazeci u kolicinu tvoje pameti ili stepena IQ,jer nezelim da te vredjam preko ovog foruma,po statistici najveci broj homofobicara nalazi se u onom najnizem obrazovnom sloju ljudi,znaci osoba koje su od skole zavrsili samo vrtic,sto po tvom nacinu konverzacije i ophodjenja prema osobama razlicite seksualne orijentacije ocito ukazuje da spadas u tu grupu ljudi ili si na neki volseban nacin zavrsila nesto vise od skole ali nedovoljno zaista da bi razmenjivala misljenje sa mnom.Zao mi te je.

makijato:
Da li podrzavate homoseksualce i da li ste za to da se stavi na dnevni red u parlamentu (ne)izglasavanje pitanja gay brakova?
A kakav sam ja (bitan!?) faktor u njihovim zivotima,pa da im neshto znachi da li ih podrzavam ili ne?? :o Nikoga ne podrzavam,jer ni sama ne trazim podrshku za svoje sexualno opredeljenje,jer smatram da se to ne tiche nikoga,pogotovo ne u toj meri da treba da se stavi na dnevni red u parlamentu!! :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: Mooolim vas... :roll: :roll: :!:

Pa s'obzirom da opet samo sa mnom pricas ovde , opet si izneo kontradiktornost. Ocito da sam jedina koja je uspela da te isprovocira argumentovano, i proverenim , cvrstim stavom......vidim da sa mnogima imam zajednicko misljenje....o strasno -zanimljivoj- temi koju si postavio....
Ne bi da nastavljamo -vedjanja- intelegencije, davno sam ja prosla ( i zavrsila) naravno, i studije , ali i studije zivota.......bar dovoljno da imam izgradjen stav o necemu........i narano, ha,haaaaa, opet mi je opasno drago sto sam opet uspela da te isprovociram, jer veruj mi, samo mi je to i bio cilj, da se neko ovde bar pokusa prividno prizvati pameti.
STANI ZEMLJO, DA PUSTIM VODU.

Suzy:
Pa s'obzirom da opet samo sa mnom pricas ovde , opet si izneo kontradiktornost. Ocito da sam jedina koja je uspela da te isprovocira argumentovano, i proverenim , cvrstim stavom......vidim da sa mnogima imam zajednicko misljenje....o strasno -zanimljivoj- temi koju si postavio....
Ne bi da nastavljamo -vedjanja- intelegencije, davno sam ja prosla ( i zavrsila) naravno, i studije , ali i studije zivota.......bar dovoljno da imam izgradjen stav o necemu........i narano, ha,haaaaa, opet mi je opasno drago sto sam opet uspela da te isprovociram, jer veruj mi, samo mi je to i bio cilj, da se neko ovde bar pokusa prividno prizvati pameti.
STANI ZEMLJO, DA PUSTIM VODU.
Ti???-Nikad!!!

Back