Kao sto taj neko rece sve civilizacije su propale i ce propasti iskljucivo zbog homosexualizma.
Ne zbog homoseksualizma, nego je procvat istog bio vezan za moralno opadanje i propast tih civilizacija. Bum homoseksualnosti bio je posledica, a ne uzrok njihovog pada.
Samo cinjenica je i ta da svaki oblik nasilja dovodi do vecih i tezih posledica.Pa mislim da i kontraofanziva koja se podize protiv homosexualizma moze samo pogorsati stvar.
ako mislis na kontraofanzivu koju je sproveo pokret nedopravljenih mutanata zvani "obraz" tokom gej parade, potpuno se slazem. go kreten do kretena. ono je bilo neljudski. ali zasto su paradirali kad su znali da ce to da se desi?
Ali namece se pitanje u kojim zemljama se vrsi pritisak na iste.
U EU sigurno ne.I to sto neko tvrdi da je eu trula koalicija propalih zemalja.
ja sam samo rekao da je to frankenstajn zajednica, sto znaci sklopljena iz nemogucih i neskladnih delova. Kao i SCG, uostalom.
Ipak koliko ima incesta silovanja i po raznim institucijama zloupotrebljavanja dece i hendikepiranih.Pa cak i u konzervativnoj Srbiji.Cinimi se da u jednoj poznatoj socijalnoj ustanovi u Srbiji pre par nedelja je bas izvrseno jedno od nazovimo silovanja nepokretne i hendikepirane devojcice.Ili mozda ti razmisljas da je to opravdano (sevap)ionako je niko nebi hteo.
Ima mnogo gorih stvari koji su vezani za sam sexualni cin od homosexualizma.
Slazem se. Ali za te stvari niko nije ni pokusao da kaze da su cool, a za homoseksualnost jedan snazan pokret sve vreme sugerise da je to cool.
I jos jedno tvoje licimerje Rekao si ima dosta homosexualaca patriota.Ali su dobri samo do onog trenutka dok je njihovo sexualno opredeljenje javna tajna.Zar bi se stvar promenila ako bi javno rekao,,Ja sam Homic.Verujem da DA.
To je njihova privatna stvar, i neka tako ostane. Ne svidja mi se uopste da mi neko s time paradira pred nosom i da me ubedjuje kako je cool biti *****. I ni po jada zbog tih parada, nego vec sada gej pokret postaje centar moci u mnogim sferama, ne mozes da dobijes sredstva za masu projekata ako nisi gej ili lezbo, ili ih barem javno ne podrzis. To je vec i u Beogradu tako, a o NJujorku da i ne govorimo, moja prijateljica nije mogla da dobije nijedan posao, a zavrsila je najskuplji americki univerzitet, sve dok se ne izjasni kao lezbo.
I poslednje.Sve ti mogu dati za pravo ali ne i to da ides do tolike tacke cinizma da mozes da dajes obrazlozenja mog licnog sexualnog opredeljenja.Jos manje da dajes pretpostavke na moje stavove.
Ja sam bisexualno opredeljen jer tako zelim,volim i to mi prija.
U redu. Izvini, to je tvoja privatna stvar. Sta mislis da je dobro za tebe, ti to radi.
A onog dana kada sam ja plakao kada je moje zena izgubilo zivot koji sam ja stvorio u njenom stomaku.Ti nisi bio tu i nisi mogao da osetis moju tugu.
Zao mi je zbog toga, najiskrenije. Da sam znao za to, verovatno bih drugacije srocio ono sto sam napisao.
Zao mi je ako mislis da sviljudi koji su drugaciji su odmah i gori od tebe.Ali to nije istina,treba imati srce za sve.Otvoren duh za svakog.Sexualnost je ipak licno opredeljenje svakog pojedinca.[/quote]
Ne znam na osnovu cega si zakljucio da sam rekao da je bilo koji homoseksualac losiji covek od mene: naprotiv, ja sam se bas svojski potrudio da te ljude predstavim izvan onog stereotipa "prljava pedercina", kao dobre, korisne clanove drustva, vredne ljude, talentovane umetnike. Samo jos jednom ponavljam, nikada necu prihvatiti da me neko ubedjuje da je homoseksualnost cool, jer nije ni najmanje.