PODRZAVATE LI HOMOSEKSUALCE???

SimpleMe:
bane_BG:
Suludo je i pitanje da li podrzavam homoseksualizam?
Da li podrzavam bolest?
Svasta...
Homoseksualizam je po meni isto,ali isto sto i pedofilija ili nekrofilija ili neka slicna gadost...
Drzava bi pre trebala da oformi neke institucije koje bi nas normalne stitila od takvih...
A sto se tice gay-intelektualaca,da pitam ja vas nesto:da li bi vas zanimalo sta npr. neki pedofil-intelektualac radi u spavacoj sobi...Samo nemojte da mi kazete da to nije isto...
slabo si naucio ovu lekciju
sedi 1

Uuuu, što si stroga, daj čoveku bar 1+ :D

apotekarka:
SimpleMe:
bane_BG:
Suludo je i pitanje da li podrzavam homoseksualizam?
Da li podrzavam bolest?
Svasta...
Homoseksualizam je po meni isto,ali isto sto i pedofilija ili nekrofilija ili neka slicna gadost...
Drzava bi pre trebala da oformi neke institucije koje bi nas normalne stitila od takvih...
A sto se tice gay-intelektualaca,da pitam ja vas nesto:da li bi vas zanimalo sta npr. neki pedofil-intelektualac radi u spavacoj sobi...Samo nemojte da mi kazete da to nije isto...
slabo si naucio ovu lekciju
sedi 1

Uuuu, što si stroga, daj čoveku bar 1+ :D
jooooj ne vuci me za jeeeziik :)
svasta cu mu kazem..
ovako samo ocenica...
il' da ga ostavim neocenjenog..
cinjenica je da nije bio na casovima

A sto se tice gay-intelektualaca,da pitam ja vas nesto:da li bi vas zanimalo sta npr. neki pedofil-intelektualac radi u spavacoj sobi...Samo nemojte da mi kazete da to nije isto...[/quote]

sinoc je u jednom filmu na tv pinku LL Cool J ovako definisao ajnstajnovu teoriju relativiteta: kad uhvatis vruc tiganj, cini ti se da 1 sekunda traje sat vremena. a kad uhvatis zgodnu cicu, cini ti se da sat vremena traje 1 sekundu.

Sto se tice kolicine odvratnosti koju izazivaju pedofilija, nekrofilija i homoseksualnost, evo ti smisli mernu jedinicu i etalon za merenje odvratnosti, pa cemo izmeriti koliko je sta odvratno.

Pedofil i nekrofil seksualno iskoriscavaju nekoga ko ne moze da se odbrani, a homoseksualac uglavnom opsti sa odraslom osobom koja na to pristaje svojom slobodnom voljom.

orbital.:

sinoc je u jednom filmu na tv pinku LL Cool J ovako definisao ajnstajnovu teoriju relativiteta: kad uhvatis vruc tiganj, cini ti se da 1 sekunda traje sat vremena. a kad uhvatis zgodnu cicu, cini ti se da sat vremena traje 1 sekundu.

Sto se tice kolicine odvratnosti koju izazivaju pedofilija, nekrofilija i homoseksualnost, evo ti smisli mernu jedinicu i etalon za merenje odvratnosti, pa cemo izmeriti koliko je sta odvratno.

Pedofil i nekrofil seksualno iskoriscavaju nekoga ko ne moze da se odbrani, a homoseksualac uglavnom opsti sa odraslom osobom koja na to pristaje svojom slobodnom voljom.[/quote]

Izvini, malo si preostar i banalizovao si
HOMOSEKSUALNOST je
1) prolazna predpubertetska faza kod OBA pola (priroda)
2) Kod pravih homeseksualaca - greska u genu koji nas tera ka suprotnom polu

Pedofilija i nekrofilija i mnoge ostale morbidnosti (kojih ima po internetu) su - PSIHOPATSKA OBOLJENJA.
Veliki problem i ozbiljan. Pogledaj domace dnevne novine i Crnu Hroniku - da se covek najezi...

Vidim ima ovde onih koji se isprosipase svojom mudroscu,logikom do te mere da su do izrazaja dosle neke kontradiktornosti njihovih licnih izlganja i pretpostavki..
Zelim da se zahvalim samo gospodinu koji je se do te mere posvetio svakoj mojoj misli da je to zadivljujuce.Ipak coveka treba analizirati ,ali ne i direktno osporavati sve njegove stavove.Ali to je sve deo necije umne velicine.
Kao sto taj neko rece sve civilizacije su propale i ce propasti iskljucivo zbog homosexualizma.Idealno razmisljanje,jos bolje opravdanje u nastojanju likvidiranja istih.
Samo cinjenica je i ta da svaki oblik nasilja dovodi do vecih i tezih posledica.Pa mislim da i kontraofanziva koja se podize protiv homosexualizma moze samo pogorsati stvar.
Ali namece se pitanje u kojim zemljama se vrsi pritisak na iste.
U EU sigurno ne.I to sto neko tvrdi da je eu trula koalicija propalih zemalja.U svakom slucaju manje je trula od unije Srbije i Crne gore.
Licno nezelim da vidim u buducnosti homosexualne brakve,ali u mom okruzenju(po zemljama)sklapaju se isti i legalizovani su.Tako da ce to bez sumnje se desiti i u mojoj zemlji.(nemislim na Srbiju)
Ipak koliko ima incesta silovanja i po raznim institucijama zloupotrebljavanja dece i hendikepiranih.Pa cak i u konzervativnoj Srbiji.Cinimi se da u jednoj poznatoj socijalnoj ustanovi u Srbiji pre par nedelja je bas izvrseno jedno od nazovimo silovanja nepokretne i hendikepirane devojcice.Ili mozda ti razmisljas da je to opravdano (sevap)ionako je niko nebi hteo.
Ima mnogo gorih stvari koji su vezani za sam sexualni cin od homosexualizma.
I jos jedno tvoje licimerje Rekao si ima dosta homosexualaca patriota.Ali su dobri samo do onog trenutka dok je njihovo sexualno opredeljenje javna tajna.Zar bi se stvar promenila ako bi javno rekao,,Ja sam Homic.Verujem da DA.
I poslednje.Sve ti mogu dati za pravo ali ne i to da ides do tolike tacke cinizma da mozes da dajes obrazlozenja mog licnog sexualnog opredeljenja.Jos manje da dajes pretpostavke na moje stavove.
Ja sam bisexualno opredeljen jer tako zelim,volim i to mi prija.
A onog dana kada sam ja plakao kada je moje zena izgubilo zivot koji sam ja stvorio u njenom stomaku.Ti nisi bio tu i nisi mogao da osetis moju tugu.Jos manje da bi mogao da uocis razliku na meni dali sam bisexualno opredeljen ili ne.Prvenstveno sam covek koji zivot zivi.Voli dusom a cula zadovoljava dodirom.
Zao mi je ako mislis da sviljudi koji su drugaciji su odmah i gori od tebe.Ali to nije istina,treba imati srce za sve.Otvoren duh za svakog.Sexualnost je ipak licno opredeljenje svakog pojedinca.

Bustura:
Vidim ima ovde onih koji se isprosipase svojom mudroscu,logikom do te mere da su do izrazaja dosle neke kontradiktornosti njihovih licnih izlganja i pretpostavki..
Zelim da se zahvalim samo gospodinu koji je se do te mere posvetio svakoj mojoj misli da je to zadivljujuce.Ipak coveka treba analizirati ,ali ne i direktno osporavati sve njegove stavove.Ali to je sve deo necije umne velicine.
Kao sto taj neko rece sve civilizacije su propale i ce propasti iskljucivo zbog homosexualizma.Idealno razmisljanje,jos bolje opravdanje u nastojanju likvidiranja istih.
Samo cinjenica je i ta da svaki oblik nasilja dovodi do vecih i tezih posledica.Pa mislim da i kontraofanziva koja se podize protiv homosexualizma moze samo pogorsati stvar.
U EU sigurno ne.I to sto neko tvrdi da je eu trula koalicija propalih zemalja.U svakom slucaju manje je trula od unije Srbije i Crne gore.
Licno nezelim da vidim u buducnosti homosexualne brakve,ali u mom okruzenju(po zemljama)sklapaju se isti i legalizovani su.Tako da ce to bez sumnje se desiti i u mojoj zemlji.(nemislim na Srbiju)
Ipak koliko ima incesta silovanja i po raznim institucijama zloupotrebljavanja dece i hendikepiranih.Pa cak i u konzervativnoj Srbiji.Cinimi se da u jednoj poznatoj socijalnoj ustanovi u Srbiji pre par nedelja je bas izvrseno jedno od nazovimo silovanja nepokretne i hendikepirane devojcice.Ili mozda ti razmisljas da je to opravdano (sevap)ionako je niko nebi hteo.
I jos jedno tvoje licimerje Rekao si ima dosta homosexualaca patriota.Ali su dobri samo do onog trenutka dok je njihovo sexualno opredeljenje javna tajna.Zar bi se stvar promenila ako bi javno rekao,,Ja sam Homic.Verujem da DA.
I poslednje.Sve ti mogu dati za pravo ali ne i to da ides do tolike tacke cinizma da mozes da dajes obrazlozenja mog licnog sexualnog opredeljenja.Jos manje da dajes pretpostavke na moje stavove.
A onog dana kada sam ja plakao kada je moje zena izgubilo zivot koji sam ja stvorio u njenom stomaku.Ti nisi bio tu i nisi mogao da osetis moju tugu.Jos manje da bi mogao da uocis razliku na meni dali sam bisexualno opredeljen ili ne.Prvenstveno sam covek koji zivot zivi.Voli dusom a cula zadovoljava dodirom.
Zao mi je ako mislis da sviljudi koji su drugaciji su odmah i gori od tebe.Ali to nije istina,treba imati srce za sve.Otvoren duh za svakog.Sexualnost je ipak licno opredeljenje svakog pojedinca.

E moj Busto, kome si ti našao da pišeš toliki text......
Pa ovde je uslovni refleks osećanje mržnje prema svakom ko se razikuje po bilo čemu....
Mislim da nema potrebe da ti navodim primere.

Al nismo svi isti.... :wink:

E moj Busto, kome si ti našao da pišeš toliki text......
Pa ovde je uslovni refleks osećanje mržnje prema svakom ko se razikuje po bilo čemu....
Mislim da nema potrebe da ti navodim primere.

Al nismo svi isti.... :wink:[/quote]

Odavno sam ja to shvatio.
I uvek se trudio da nereagujem ali mrzim budaletine koje daju sebi za pravo da daju pretpostavke na moja opredeljenja.
Posebno ne sexualna.Jer barem sam ja sto se sexa tice u ovom mom zivotu prosao sito i reseto.I znam koliki su neki ****** protivnici istih kada su u drustvu.
Znam samo tipa koji me je mesecima jurio dok sam radio u teibl densu.Hteo da me opali i nepitaza cenu.
A kasnije sam ga u jednoj zucnoj raspravi cuo kako je najveci zagovornik protiv istih.Imam utisak da su takvi i ovi ovde na forumu.Cast izuzecima rasta sigurno nije.On samo voli da bude pirat koji potpiruje vatru.Mogucfe da uziva u igri:

Kao sto taj neko rece sve civilizacije su propale i ce propasti iskljucivo zbog homosexualizma.

Ne zbog homoseksualizma, nego je procvat istog bio vezan za moralno opadanje i propast tih civilizacija. Bum homoseksualnosti bio je posledica, a ne uzrok njihovog pada.

ako mislis na kontraofanzivu koju je sproveo pokret nedopravljenih mutanata zvani "obraz" tokom gej parade, potpuno se slazem. go kreten do kretena. ono je bilo neljudski. ali zasto su paradirali kad su znali da ce to da se desi?

U EU sigurno ne.I to sto neko tvrdi da je eu trula koalicija propalih zemalja.

ja sam samo rekao da je to frankenstajn zajednica, sto znaci sklopljena iz nemogucih i neskladnih delova. Kao i SCG, uostalom.

Slazem se. Ali za te stvari niko nije ni pokusao da kaze da su cool, a za homoseksualnost jedan snazan pokret sve vreme sugerise da je to cool.

To je njihova privatna stvar, i neka tako ostane. Ne svidja mi se uopste da mi neko s time paradira pred nosom i da me ubedjuje kako je cool biti *****. I ni po jada zbog tih parada, nego vec sada gej pokret postaje centar moci u mnogim sferama, ne mozes da dobijes sredstva za masu projekata ako nisi gej ili lezbo, ili ih barem javno ne podrzis. To je vec i u Beogradu tako, a o NJujorku da i ne govorimo, moja prijateljica nije mogla da dobije nijedan posao, a zavrsila je najskuplji americki univerzitet, sve dok se ne izjasni kao lezbo.

U redu. Izvini, to je tvoja privatna stvar. Sta mislis da je dobro za tebe, ti to radi.

A onog dana kada sam ja plakao kada je moje zena izgubilo zivot koji sam ja stvorio u njenom stomaku.Ti nisi bio tu i nisi mogao da osetis moju tugu.

Zao mi je zbog toga, najiskrenije. Da sam znao za to, verovatno bih drugacije srocio ono sto sam napisao.

Zao mi je ako mislis da sviljudi koji su drugaciji su odmah i gori od tebe.Ali to nije istina,treba imati srce za sve.Otvoren duh za svakog.Sexualnost je ipak licno opredeljenje svakog pojedinca.[/quote]

Ne znam na osnovu cega si zakljucio da sam rekao da je bilo koji homoseksualac losiji covek od mene: naprotiv, ja sam se bas svojski potrudio da te ljude predstavim izvan onog stereotipa "prljava pedercina", kao dobre, korisne clanove drustva, vredne ljude, talentovane umetnike. Samo jos jednom ponavljam, nikada necu prihvatiti da me neko ubedjuje da je homoseksualnost cool, jer nije ni najmanje.

Lično bih se radije držala po strani, ali - može li neko da mi objasni: ŠTA ĆE NJIMA BRAK? BRAK?!!! Stvarno mi je svejedno za njih, šta rade od sebe je njihov problem, samo ne razumem. U ovo vreme kada je i za hetero parove brak izgubio smisao, ŠTA ĆE IM? Koji je razlog? Jednostavno, ne razumem...
Mislim, nije do venčanja u Crkvi, jer tu nemaju šanse, šta je onda? Deca?
Ljudi koji su fizički nesposobni da imaju decu ne mogu da ih usvoje, treba oni da ih usvajaju! To je jedini meni razumljiv razlog. Dakle, deca. Ko njima daje pravo da podižu decu kad su se sami odrekli prava da ih stvore.
Ta bi deca u ogromnom procentu, zbog vaspitanja, postala homoseksualci, TREBA LI NAM TO? Živite vi svoj život, ali nemojte raditi protiv opšteg dobra.
Ako je abortus ubistvo šta predstavlja vaše odricanje?

Ne moze se to , bar ja mislim, tako pitati.....podrzavamo li ih......ja sigurno ne , i ne daj boze da mi je neki u blizini,jer ipak, to sto se neko trudi da bude nenornalan, ili u -trendu- uopste mi ne odravazava jak stav- tipa- e bas cu tako , u inat...vec jednu veliku slabost....sve su slabiji......jer NAJTEZE JE BITI NORMALAN ,ipak ima tu i volje i licnog opredelenja,ali najvise krivim drustvo, vlast.....sto je dozvolio toliki upliv uticaja nezdravih brakova,razvoda, losih uzora.....pa od koga ce i oni nauciti kako treba?, kada imaju samo jednog roditelja? ili su im i roditelji ****** ili lezbejke........
ne nikako ne podrzavam ni u cemu ni njih ni takve promene ali ne krivim samo njih.

ajde apotekarka, zivni malo.tvoj duh nema granice :lol:
najvise sami sebe sputavamo.

gejevi su postali fasisoidna grupa. jer ekstremno namecu svoje stavove i uticu na javno mljenje. od grupica na koju da se sazalis, do grupe od koje da se plasis. je zelim da mi dete bude strejt. ali verujem da bi u vaspitanju imo suparnika. tv, radio,parade.

znaci, ja imam svoj stav. i zelim ga nesmetano iznositi. takodje, oni postaju kao sekta=samo su oni ok.

makijato:
но комент!!!Sestro kako li je tebe bog obelezio,mozda ce jednog dana tvoje dete biti homoseksualac,i sta ces onda?-da li ces ga se odreci ili ga ubiti???Nikad covek nezna sta donosi novi dan,zato bolje cuti kad nemas nista pametno da kazes.

Pa, brajko, majka je uvek majka....kakvo kod da je dete...i pored zdravog vaspitanja koje cu dati sumnjam u tvoje kletve....bar je jacina moje ljubavi velika, i ne daje ti cini mi se niko za pravo da to komentarises, niti snagu moje ljubavi niti moju pamet koja je ocito, mnogo veca od tvoje....a mozes da komentarises postavljenu temu,kao cini mi se i svi mi koji smo ovde....
A ako si se nasao pogodjenim- to mi je i bio cilj, koji uvek i ostvarim.( toliko o mojoj pameti)

e da kad budu oni mogli da zaparadiraju da onda damo to pravo i pedofilima i zoofilima pa prvo ljubirelji domacih zivotinja pa onda i divljih ....? :shock: :shock:
ako ste seksualno devijantni niko vam nebrani da radite sta god hocete ali u svojoj kuci i sa nekim punoletnim a ako volite zivotinje ostavite adresu da vas prijavim ****!!!

Balkan ostaje ipak Samo Balkan.
Iako imamo taj obecavajuci izglaed kao narod koji nas malo podize sa nivoa primitivitizma.Ipak se prepoznaje nase nakaradno POTURCENO obelezje zatucanosti.
Neshvatam zasto uopste komentarisati Gey parade,koje nisu nimalo prijatan prizor.Kao sto nije lep prizor ni ribe koja pusi k u r a c.I prima jos dva budaka odozdo.Pa ipak se pusta na tv-u svako vece.Hocete reci deca nemaju mogucnost da to vide jer je u pozne sate.Moguce da da to isto dete doje u zabludu da se deca radjaju na guzu.
Srbija je neizostavni deo balkana.I nikada nece mocu prihvatiti sve sto je drugacije.Zato sto smo mi kao narod radikalno drugaciji da bi normalne stvari prihvatili.

e....ljudi ja uskoro brishem ali sam shvatio da je Srbija super....i da neki ljudi jako lepo zive...i da ovde moze jako lepo da se zivi......
Srbija se ne dopada samo onima koji je i ne zasluzuju.....ovde je sve jako lepo...i priroda i....priroda....chek, jesam li rekao priroda?...jesam..ok....znachi ovde je priroda zaista lepa...ima jako lepih mora i planina...jezera i livada.....cveca....
nije lepo onome ko je neprijatelj drzave...tako je...

e da....gay su oni shto se heftaju u chmrlju...el da??????

Back