apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Rajko Kukurajko:ne setajte goli po gradu. Jer ne setam ni ja.
Znači landarave boxerice se ne računaju :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rajko Kukurajko:ne setajte goli po gradu. Jer ne setam ni ja.
apotekarka:Rajko Kukurajko:ne setajte goli po gradu. Jer ne setam ni ja.
Znači landarave boxerice se ne računaju :wink:
Gresnica:Mislim da svako ima pravo na svoje sexsualno opredeljenje i da se ne treba stdeti onog sto jeste. Nije mi bas lepo videti dva muskarca u zagrljaju (naprotiv, odvratno mi je), ali ako oni u tome pronalaze svoju srecu, onda je to OK. Zar svako od nas ne tezi za stvarima koje nas cine srecnim?!
Ipak, smatram da je bolesno odobriti im da usvoje i cuvaju dete. Koga bi ono zvalo mamom, a koga tatom? Deci su ipak za normalno odrastanje potrebna dva roditelja razlicitog pola!!!
Maxy:Daleko od toga da ih podrzavam, ali nemam nista protiv njih.
Uostalom sto je vise njih, vise posla za nas![]()
mandrak-21:igrutin1:
to je 120 sekundi,straga,pa 2min-spreda,2min sa strane,2 min gore,2min-dole...ispada 30.min kao da ja to radim :wink: :wink:
Da ti pravo kažem,ja im zavidim što nemaju posla sa Beogradjankama...inspirion:ni oni mene ne podrzavaju.
prihvatam ih kao normalne ljude. nek uzivaju u svojoj ljubavi.ali ne razumem. zar pored toliko lepih beogradjanki?
Rajko Kukurajko:makijato:Da li podrzavate homoseksualce i da li ste za to da se stavi na dnevni red u parlamentu (ne)izglasavanje pitanja gay brakova?
U chemu bre da podrzim homoseksualce i lezbejke? Ko ce mene da podrzi? E to je pitanje...
A parlament bi mogao da vidi shta ce ovaj narod da jede a ne da se brine o potrebama zanemarljivog procenta populacije. Cak ni porod ne pruzate... Ne uvecavate naciju... Zasto onda da vas nacija podrzi?
Nikome na celu ne pise sta je, pa se malo smirite, i ne setajte goli po gradu. Jer ne setam ni ja. A to nema veze sa slobodom vec sa kulturom.
Beli_machor:Rajko Kukurajko:makijato:Da li podrzavate homoseksualce i da li ste za to da se stavi na dnevni red u parlamentu (ne)izglasavanje pitanja gay brakova?
U chemu bre da podrzim homoseksualce i lezbejke? Ko ce mene da podrzi? E to je pitanje...
A parlament bi mogao da vidi shta ce ovaj narod da jede a ne da se brine o potrebama zanemarljivog procenta populacije. Cak ni porod ne pruzate... Ne uvecavate naciju... Zasto onda da vas nacija podrzi?
Nikome na celu ne pise sta je, pa se malo smirite, i ne setajte goli po gradu. Jer ne setam ni ja. A to nema veze sa slobodom vec sa kulturom.
...i sve je receno...
Ma da jos ce ispasti da ce se oni vencavati dok kazes keks, jer se brate mnogo vole a mi jadne zene cemo smisljati sto taktika da bi se nase muskarcine odlucile na taj korak...uzasavam se definitivno da se to legalizuje...nek me nazovu i primitivkom i ko zna kako alija tu vrstu ljubavi nikad necu moci da shvatim...ko iskreno veruje u Boga ne moze podrzavati takvu neprirodnu situaciju.makijato:Da li podrzavate homoseksualce i da li ste za to da se stavi na dnevni red u parlamentu (ne)izglasavanje pitanja gay brakova?
ariela:Ma da jos ce ispasti da ce se oni vencavati dok kazes keks, jer se brate mnogo vole a mi jadne zene cemo smisljati sto taktika da bi se nase muskarcine odlucile na taj korak...uzasavam se definitivno da se to legalizuje...nek me nazovu i primitivkom i ko zna kako alija tu vrstu ljubavi nikad necu moci da shvatim...ko iskreno veruje u Boga ne moze podrzavati takvu neprirodnu situaciju.makijato:Da li podrzavate homoseksualce i da li ste za to da se stavi na dnevni red u parlamentu (ne)izglasavanje pitanja gay brakova?
apotekarka:A ne da je bila dobra gay ljubavna scena maločas u mojoj omiljenoj seriji "Six feet under" - čista poezija!![]()
Jel neće niko da me bije ako kažem da sam se napalila kao mladi majmun dok su se njih dvojica slađušnih valjuškali po kanabetu?![]()
Obojica su divni primerci i rade lepe i uzbudljive stvari - pravda se nevešto apotekarka :wink:
analiticar:apotekarka:A ne da je bila dobra gay ljubavna scena maločas u mojoj omiljenoj seriji "Six feet under" - čista poezija!![]()
Jel neće niko da me bije ako kažem da sam se napalila kao mladi majmun dok su se njih dvojica slađušnih valjuškali po kanabetu?![]()
Obojica su divni primerci i rade lepe i uzbudljive stvari - pravda se nevešto apotekarka :wink:
I meni je to omiljena serija, ali ovo od večeras je ipak preterano... :?
analiticar:apotekarka:A ne da je bila dobra gay ljubavna scena maločas u mojoj omiljenoj seriji "Six feet under" - čista poezija!![]()
I meni je to omiljena serija, ali ovo od večeras je ipak preterano... :?
anakin:tema je da li ih podrzavate a ne pridrzavate (za kite)...
podrzavam...
slabo si naucio ovu lekcijubane_BG:Suludo je i pitanje da li podrzavam homoseksualizam?
Da li podrzavam bolest?
Svasta...
Homoseksualizam je po meni isto,ali isto sto i pedofilija ili nekrofilija ili neka slicna gadost...
Drzava bi pre trebala da oformi neke institucije koje bi nas normalne stitila od takvih...
A sto se tice gay-intelektualaca,da pitam ja vas nesto:da li bi vas zanimalo sta npr. neki pedofil-intelektualac radi u spavacoj sobi...Samo nemojte da mi kazete da to nije isto...