Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce dobih informaciju (uz ogromno iscudjavanje i kolutanje ocima) da ni slucajno ne smem da jedem kukuruz secerac, "ma ni jedno jedino zrno"
jer je prepun ugljenih hidrata i 100gr kukuruza je isto kao da sam pojela jednu Milka cokoladu
"ne znam kako ti je dr dala u dijeti kukuruz, svasta, zato i jesi smrsala SAMO 8kg za cetiri meseca" :roll:

Jel ima neko neki komentar, volela bih da me prosveti malo. :)
Hvala

to je neka zavidljivica, sigurno debela :p
imam jednu takvu u kancelariji, koja mi je negirajuci moje mrsavljenje uvek davala podstrek da nastavim dalje :p
slusaj ti dr sta ti kaze naravno. jela sam i sarmu, slaninu, podvarak, przeni krompir, pecenje, palacinke, tortu... znaci sve ono sto se ne sme ali ne toliko cesto, pa sam opet smrsala. pih, sta je kukuruz prema ovom sto sam nabrojala:lol:
8 kg za 4 meseca je odlicno, bravo!

to je neka zavidljivica, sigurno debela :p
imam jednu takvu u kancelariji, koja mi je negirajuci moje mrsavljenje uvek davala podstrek da nastavim dalje :p
slusaj ti dr sta ti kaze naravno. jela sam i sarmu, slaninu, podvarak, przeni krompir, pecenje, palacinke, tortu... znaci sve ono sto se ne sme ali ne toliko cesto, pa sam opet smrsala. pih, sta je kukuruz prema ovom sto sam nabrojala:lol:
8 kg za 4 meseca je odlicno, bravo!

Al to nije nista prema njenih 12 za mesec dana, citiram
"pih, samo 8kg za 4 meseca, a ja sam smrsala 12kg za jedan mesec"

rekoh pa meni je cilj da smrsam trajno, a ne do odlaska na more pa da za mesec dana vratim istu tu kilazu..
..dobih samo prevrtanje ocima...

jexy, skoro sam bas citala da je kukuruz secerac izuzteno niskokalorican, na nekom sajtu, ne znam koliko je proveran info
a te "dobronamerne" drage savete koje niko nista pitao nije zaobilazi u sirokom luku!

secerac je skrob i nije bas da nije kalorican..
ali su to i dobri seceri, ukoliko si sa njima uskracena kroz unos ostalih namirnica..
seceri su potrebni telu za normalno funkcionisanje i osim toga secerac je i dobra osnova celuloze i b komplexa..
pusti koleginicu..

a i ona je pa mnogo pametna - 12 kg za mesec dana :confused: kako je to uopste moguce?

....realno mislim da je nemoguce, a neke zene u svojoj gluposti toliko preteruju da prosto zaborave sta je u stvari 12 kg...da to bas
tako lako i brzo ide, niko ni ne bi bio debeo....
....jedino ako je bukvalno zivela na vodi, ili onoj takozvanoj nultoj dijeti koja unistava kompletan organizam....

koliko je to kaloricna dinja kada je zabranjena na dijeti? : S
ja sam procitala negde da ima 27 kalorija na 100 grama sto je stvarno smesno
meni je poptuno bzv bre da izozstavite tako neko voce bili na dijeti ili ne

...po nekim dijetama voce jeste zabranjemo:mrgreen:
...i 2 kuvana jaja:lol:

...mislim da je ludos odricati se takvih stvari, pa nece niko sesti i pojesti sam celu dinju neka je i od samo kilogram...
...krisku ili jednu do dve vocke moze svako da pojede, a da ne napravi nikakav problem sa kilazom...

Juce dobih informaciju (uz ogromno iscudjavanje i kolutanje ocima) da ni slucajno ne smem da jedem kukuruz secerac, "ma ni jedno jedino zrno"
jer je prepun ugljenih hidrata i 100gr kukuruza je isto kao da sam pojela jednu Milka cokoladu
"ne znam kako ti je dr dala u dijeti kukuruz, svasta, zato i jesi smrsala SAMO 8kg za cetiri meseca" :roll:

Hvala

Zreo kukuruz ima 9% proteina i visok sadrzaj skroba ali secerac je garant malo drugaciji, sa visokim sadrzajem vode. Dakle, slobodno, ako imas :amin: od dr. :)

Al to nije nista prema njenih 12 za mesec dana, citiram
"pih, samo 8kg za 4 meseca, a ja sam smrsala 12kg za jedan mesec"

rekoh pa meni je cilj da smrsam trajno, a ne do odlaska na more pa da za mesec dana vratim istu tu kilazu..
..dobih samo prevrtanje ocima...

Dobro si joj rekla. :) Tako intenzivno mrsanje je recimo OK ev. u Najvecem gubitniku, gde imas konstantan lekarski nadzor, nutricionistu i licnog trenera za vratom i nista drugo ne radis i ne skrece ti paznju.

Inace, ako niste znale, drage moje dame, gram masti, bilo to exxxtra-devicansko maslinovo ulje, masnoca od przenja slanine ili preradjeno motorno ulje, ima 9 kcal dok 1g secera, bilo belog, skroba, meda, malteksa... ima 4! Naravno, treba ipak prednost dati integralnom brasnu jer celuloza vuce odredjeni broj kalorija na varenje za razliku od belog secera i belog brasna koji su ipak prazne kalorije. I znate sta jos? Nije bilo gojaznih Japanaca do dolaska McDonald'sa u Japan. Kako kaze jedan cika dr, vegani se znoje, svastojedi se goje. ;)

jeste, 2 barena jaja su ubica svake dijete, kao i voce naravno!

Veruj mi, kako sam pocela da slusam tih par doktora, osecam se mnogo lakse, pokretljivije i nekako... ne-oteceno nego sto vaga kaze! A moja mama tera po svom i jutros me moli da joj otvorim flasu, ona ne moze, iako sam joj... :think: prekjuce pricala o rezultatima kod jedne pacijentkinje doktora Bernarda, takodje obolele od reumatoidnog artritisa.

Veruj mi, kako sam pocela da slusam tih par doktora, osecam se mnogo lakse, pokretljivije i nekako... ne-oteceno nego sto vaga kaze! A moja mama tera po svom i jutros me moli da joj otvorim flasu, ona ne moze, iako sam joj... :think: prekjuce pricala o rezultatima kod jedne pacijentkinje doktora Bernarda, takodje obolele od reumatoidnog artritisa.

...jel moze malo objasnjenje ovoga, kakvu flasu, kakvi rezultati, ko je doktor?

Hvala
Сестро слатка ја био јој набио оба шећерца у очи као у роману ,,Процес" и два пута окренуо!:rotf:
Уствари у ,,Процесу" је у питању било срце и нож, али небитно.
Безбедан је кукуруз шећерац, реци јој да не халуцинира.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back