Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.687
e ma de na ove vrucine nesto jesti samo se nalivam vodom..pa suncanje i bajs..sve se istopi..nije lose kad se na jesen malo krene s jacom hranom i treningom moze to lepo da se popuni misicimaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ma de na ove vrucine nesto jesti samo se nalivam vodom..pa suncanje i bajs..sve se istopi..nije lose kad se na jesen malo krene s jacom hranom i treningom moze to lepo da se popuni misicima
+ malo biciklatacno, ja hodam dosta i to preporucujemi mene. za takve lenjivice brzo hodanje je sjajna stvar+ malo bicikla

da tako je, treba se hraniti zdravo i to je onda i dijetalno
takodje citala sam u jednoj knjzi ZDRAVI i VITKI
bitno je ispravno kombinovanje namernica
znaci ne treba unositi zajedno dve koncentrovane hrane
na primer ne krompir i meso
nego meso i salata ili krompir i salata
i izbaciti beli hleb i sve od belog brasna i beli secer
voce i povrce takodje normalno jesti
piti puno vode
osnovno pravilo nikad dezert odmah posle jela nego pola sata sat kasnije..pa u setnju nikako u krevet
to ti mislis..kad pojedes danas slatko posle rucka sutra ti se odmah isto jede i cao...ma jedan kolac nece da narusi ravnotezu, meni je skroz ok da covek neki gust sebi priusti, nismo u gulagu ali mi smeta tako epidemijski stav devojaka moje generacije, bese moderno biti u fazonu - kakva sam svinja, ne mogu da odolim, pojedem po trista grama cokolade dnevno. Verujte na rec da im je doslo na naplatu a tek su u drugoj polovini trece decenije, niko ne moze da jede bez ogranicenja, matematika je to dok kolac od 150-200cal ne skodi kilazi.
? Ne moze se covek od toga natoviti, ugojis se kad ne pazis ni sta, ni kad, ni koliko jedes...a onda odes u drugu krajnost pa pocnes na miligrame da vagas i pijes sejkove umesto da zvaces hranu. Iz krajnosti u krajnost, ako upadas u 2500cal stvarno nije vazno da li ces pojesti neki secer ili ne.Воће можеш да једеш кад и колико год хоћеш, од њега се нећеш угојити, а о стварању отрова ...па то чак ни коментар не заслужује.ma desert treba izbaciti
ne treba nista posle jela
ni vodu pola sat sat
takodje voce se jede prejela pola sata do sat ( dinja, banana )
posle jela stvara otrove

Види, није здраво ако имаш неких проблема с пробавним трактом попут жгаравице, чира и сл, али здрав желудац и цревца...свариће све то без проблема и с уживањем.to sam procitala negde
ali znam da nije zdravo jesti voce posle jela... to ostaje

kako ja nisam nikad doso u tu krajnost?da od toga ce se natoviti jer svakim danom organizam trazi vise slatkog..vidi se po ljudima bez naseg pametovanjaPa da...i, sta sa tim? Ne moze se covek od toga natoviti, ugojis se kad ne pazis ni sta, ni kad, ni koliko jedes...a onda odes u drugu krajnost pa pocnes na miligrame da vagas i pijes sejkove umesto da zvaces hranu. Iz krajnosti u krajnost, ako upadas u 2500cal stvarno nije vazno da li ces pojesti neki secer ili ne.
-12 kg
Congrats!da tako je, treba se hraniti zdravo i to je onda i dijetalno
takodje citala sam u jednoj knjzi ZDRAVI i VITKI
bitno je ispravno kombinovanje namernica
znaci ne treba unositi zajedno dve koncentrovane hrane
na primer ne krompir i meso
nego meso i salata ili krompir i salata
i izbaciti beli hleb i sve od belog brasna i beli secer
voce i povrce takodje normalno jesti
piti puno vode
Podseti me, bas pre neko vece u gradu pricamo prijateljica i ja kako ne bismo mogle izdrzati neku striktnu dijetu na sta ona kaze u jednom momentu kako zivi na bureku, pizzi i pecivu...wooow, polako, ne govorimo mi onda o istom, ja ne jedem cesto buruk i pecivo, ne jedem cak ni beli hleb ali nisam na striktnoj dijeti vec se hranim normalno...na sta me ona ohladila polusazaljivim pogledom...kad nisam pala sa stolice. Nije cak ni debela ali jeste sve krsnija i krsnija od, koliko do juce tanke osobe.

to ti mislis..kad pojedes danas slatko posle rucka sutra ti se odmah isto jede i cao
Pa da...i, sta sa tim? Ne moze se covek od toga natoviti, ugojis se kad ne pazis ni sta, ni kad, ni koliko jedes...a onda odes u drugu krajnost pa pocnes na miligrame da vagas i pijes sejkove umesto da zvaces hranu. Iz krajnosti u krajnost, ako upadas u 2500cal stvarno nije vazno da li ces pojesti neki secer ili ne.
Воће можеш да једеш кад и колико год хоћеш, од њега се нећеш угојити, а о стварању отрова ...па то чак ни коментар не заслужује.
Види, није здраво ако имаш неких проблема с пробавним трактом попут жгаравице, чира и сл, али здрав желудац и цревца...свариће све то без проблема и с уживањем.
А на овој врућини ти воће или поврће заправо може бити и главно јело.
Нешто типа једна мега салата по укусу или огроооомно парче лубенице, велика диња, кила, две кајсија или брескви...
И не мој садЕ неко да коока како је тешко појести килу нпр лубеница, кад моја нејака деца(скоро 8 и скоро 2*5 година) поједу толико.
Јесте да се после тога једва мичу, али за пола сата оживе ко буве.![]()
Mogla bih ovih dana na lubenici, dinji i breskvama da zivim, ev. srpska salata (kao sopska, samo bez sira posto tvrdim da je mleko drugih zivotinjskih vrsta u ishrani odraslog coveka zlo), ne znam sta su mi trebala ova dva domaca krekera sa posnim kackavaljem u testu i taanom odozgo, evo, posustala sam na pola drugog.Што би мој покојни деде рекао: Тај ни кад је млад био није ваљао.Tacno, secer izaziva zavisnost.
Pazi, zvakanje je bitan faktor u varenju hrane jer cak i sama pljuvacka sadrzi odredjene enzime. To jedno, a drugo, proces zvakanja daje perifernim nervima vremena da posalju do mozga signal da je covek sit.
Ne stvaraju se otrovi ali dolazi do alkoholnog vrenja, sto mu skoro dodje na isto. Covek koji nikad u zivotu alkohol okusio nije je umro od ciroze jetre jer je jeo voce odmah posle obroka. Zaboravila sam ko je bio u pitanju, to mi je tata pricao a on je umro pre 3 godine (srce-cigarete...). Voce je u redu u neogranicenim kolicinama ali odvojeno od koncentrovanih kalorija.