...ajde i ja koju da kazem po tom pitanju....
...jeste strasno sto su ti ljudi dogurali do te kilaze, ali ne zaci bas da su svi jeli puno, kvalitetno i skupo, mnogo
je siromasnih a debelih jer se hrane lose, previse hleba, krompira, i ostale jeftine hrane...zanisli na primer da neko
nema sta da kupi da jede,a ima u kuci brasna, pa napravi ustipke ili neko testo pa jede samo to , isto ce se ugojiti
preko mere....i da ne detaljisem...a to opet sto neko jede, a ne da drugima malo mi je to previse idealizovano,
ne znam bas da neko nosi rucak komsijama koji nemaju, neki bi i odneli ali ne bi da povrede komsije i daju im do
znanja da su svesni njihove bede i nemastine....sve su to veoma osetljive situacije, pa covek nekad ne zna kako
bi reagovao, da li da nudi ili ne, da li da, da do znanja da zna koliko neko nema, ili da cuti i pravi se da nista ne
zna....
...kako god okrenemo sve je komplikovano, kao i sam zivot, nista nije samo crno ili belo....
...ja danas doruckovala kafu i solju jogurta, rucala tanjir pilece supe i jednu kuvanu sargarepu iz nje, posle pojela
dve kasjije i jedno maleno pecivo sa sirom, tacno je bilo 3 normalna zalogaja, slicno fornetiju ali nije to...i sad
kafa.....dosta za danas....
..i da se pohvalim, danas kaze jedna prijateljica koja je prilicno mladja od mene, kad bih ja u tvojim godinama
tako izgledala u kupacem kostimu bila bih jako ponosna na sebe...lepo sam se zahvalila, i bas sam onako bila
ponosna na sebe sto se resih onih groznih 12kg, +/-1-2, kako kad..